BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Pazartesiye kadar beklemeni tavsiye ederim lh gebelik olduğunda da pik gösterir ben öyle anlamıştım. Ama yine de bayağı bekledim ovulasyon testi pik yaptıktan 5 6 gün sonra gebelik testi yaptim. Belki daha hcg hormunu salgilanmamistir

Hepimiz boşuna stres yapıyoruz ya varsa var eninde sonunda çıkacak ama yok duramıyoruz illaa zibilyon tane test harcayacağız
Sanki test yapmasak karnımızdan buhar olacak bebek orda duruyor işte bi sabret
Hahahaha ay o kadar haklısın ki işte planlı gebelik isteyince insan stres oluyo ya benim ilki cok rahat olmuştu sonra düşük oldu ama hiç bu streslere girmemiştim varsa vardır diyip duruyorum ben de

Sizin hep pik miydi benim ki bugün koyu baya ama dün t c den daha koyuydu

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben aranıza bugün katıldım ama günlerdir burada yazılanları okuyorum hakkınızı helal edin. Benim sorunum herkesten çok çok daha farklı malesef. Bildiğim kadarıyla gayet sağlıklı 9 aylık evli bir çiftiz çocuk sahibi olmak için engelimi yok diye biliyoruz. Ancak sorun şu ki ben evlendigimizden beri hiç çocuk istemedim eşim de öyle ve evlenince spiral taktirdim (astım hastası olduğum için hiçbir doktor hormonlu herhangi bir ilaç yazmadı tek çaren spiral dediler bu sebeple ilacla falan korunamadim). Neyse bundan 3 ay önce reglim gecikti 4 gün kadar ama o ay ekstra her şey çok farklıydı belirtiler vs ve acaba hamile miyim diyip bi ton test yaptım sonuç olarak 5.gun regl oldum. Ama o andan sonra her ay kafamda bu düşünce oldu çok sevinmiştim acaba hamile olabilir miyim diye neler neler okuyoruz duyuyoruz spiral ile hamile kalan çok var çok umutlandım. Eşimle bir karar aldık eğer spirale rağmen böyle bir şey olursa ve spiral engel teşkil etmezse dünyaya getirmeye karar verdik. Su an eşim hiç istemiyor ama ben o kadar çok istiyorum ki bu sebepten kavga ediyoruz ve ben sürekli tesadüfen bi mucize olursa ya tutarsa diye bekliyorum benim sorum şu, ilk gebeligini spiral ile yaşayan oldu mu? Ben genelde ikinci gebelik ve sonrası için duyuyorum çünkü. İkinci sorum eslerinizi ikna etmeniz gerekti mi hiç eğer gerekliyse nasil yaptınız çok uzun oldu kusura bakmayın. Son olarak Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkesten en geç 1 ayar güzel haberler gelir

Eklentiler

• IMG_20250612_114821.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 20
Belirtiniz varmı peki çok sordum kusura bakmayın belki benimkide öyledir bi umut işte
Belirtilerim çoktu. Yumurtamadan beri baslayan halen devam eden göğüs ağrısı yanması. Kasık sancısı alt karın ağrısı adet sancisi gibi. Kasık ağrısı ayaklarıma vuruyordu ayak ağrısı. Mide bulantısı bazen hafif şekilde. Ayak tabanı yanması iki üç gün çok kötü şekilde. Genellikle sol kasık batması. Eğilirken falan batıyordu. Yani kasık ağrısı göğüs ağrısı hassasiyeti halen daha devam ediyor.

Teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin süreciniz gönlünüzce olsun

Benimde günüm bugun daha olamdim bakalim
Kan vermelisin umut vaad ediyor testlerin inşAllah tabi
Hahahaha ay o kadar haklısın ki işte planlı gebelik isteyince insan stres oluyo ya benim ilki cok rahat olmuştu sonra düşük oldu ama hiç bu streslere girmemiştim varsa vardır diyip duruyorum ben de
Olup olmayacağını bilmiyoruz ya o yüzden stres oluyoruz Rabbim çok bekletmesin

Normal de göğüs ağrısı yaşarmıydınız adete yakın ilk defa mı oluyor
Yani şöyle göğüs ucunu hafiften sıkınca anlardım zaten bazen bir tık daha fazla agrirdi. Ama adetin ikinci üçüncü günü mutlaka geçerdi. Genel göğüs ağrısı yoktu sadece uçları acirdi. Şimdi hem uc hemde tüm göğüs hassasiyeti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…