- 25 Ekim 2024
- 313
- 228
- 18
Pazartesiye kadar beklemeni tavsiye ederim lh gebelik olduğunda da pik gösterir ben öyle anlamıştım. Ama yine de bayağı bekledim ovulasyon testi pik yaptıktan 5 6 gün sonra gebelik testi yaptim. Belki daha hcg hormunu salgilanmamistirKızlar dün akşam çok az akıntı ile beraber leke gelmiş sadece çamaşırımda gördüm açık renk kahve gibi ama çok az dün lh pik di bugünde yine yaptım dün ki gibi olmasada koyu baya testtede bişe göremedim 3 haz yumurtlama acaba kan versem çıkarmı
Hahahaha ay o kadar haklısın ki işte planlı gebelik isteyince insan stres oluyo ya benim ilki cok rahat olmuştu sonra düşük oldu ama hiç bu streslere girmemiştimHepimiz boşuna stres yapıyoruz ya varsa var eninde sonunda çıkacak ama yok duramıyoruz illaa zibilyon tane test harcayacağız
Sanki test yapmasak karnımızdan buhar olacak bebek orda duruyor işte bi sabret
Sizin hep pik miydi benim ki bugün koyu baya ama dün t c den daha koyuyduPazartesiye kadar beklemeni tavsiye ederim lh gebelik olduğunda da pik gösterir ben öyle anlamıştım. Ama yine de bayağı bekledim ovulasyon testi pik yaptıktan 5 6 gün sonra gebelik testi yaptim. Belki daha hcg hormunu salgilanmamistir
Evet benim git gide koyulaşti. Ayın 4-5 inde koyulasmaya başladı ben ayın 10 nunda gebelik testi yaptımSizin hep pik miydi benim ki bugün koyu baya ama dün t c den daha koyuydu
Sizin hep pik miydi benim ki bugün koyu baya ama dün t c den daha koyuydu
İlk beta değeriniz kaçtı benim bugün lh koyu ama pik değilEvet benim git gide koyulaşti. Ayın 4-5 inde koyulasmaya başladı ben ayın 10 nunda gebelik testi yaptım
Daha kan vermedim. Biraz daha geçsin istedim açıkçası düşük degerle ogrnemek istemedim. İki gün önce öğrendim gebeligimi çok şükür. Yarın kan vermeyi düşünüyorum.İlk beta değeriniz kaçtı benim bugün lh koyu ama pik değil
Belirtiniz varmı peki çok sordum kusura bakmayınDaha kan vermedim. Biraz daha geçsin istedim açıkçası düşük degerle ogrnemek istemedim. İki gün önce öğrendim gebeligimi çok şükür. Yarın kan vermeyi düşünüyorum.
Belirtilerim çoktu. Yumurtamadan beri baslayan halen devam eden göğüs ağrısı yanması. Kasık sancısı alt karın ağrısı adet sancisi gibi. Kasık ağrısı ayaklarıma vuruyordu ayak ağrısı. Mide bulantısı bazen hafif şekilde. Ayak tabanı yanması iki üç gün çok kötü şekilde. Genellikle sol kasık batması. Eğilirken falan batıyordu. Yani kasık ağrısı göğüs ağrısı hassasiyeti halen daha devam ediyor.Belirtiniz varmı peki çok sordum kusura bakmayınbelki benimkide öyledir bi umut işte
İnşallah vardır. Ama ben hiç yerleşme kanaması veya bel ağrısı falan çekmedimBelirtiniz varmı peki çok sordum kusura bakmayınbelki benimkide öyledir bi umut işte
Teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin süreciniz gönlünüzce olsunBelirtilerim çoktu. Yumurtamadan beri baslayan halen devam eden göğüs ağrısı yanması. Kasık sancısı alt karın ağrısı adet sancisi gibi. Kasık ağrısı ayaklarıma vuruyordu ayak ağrısı. Mide bulantısı bazen hafif şekilde. Ayak tabanı yanması iki üç gün çok kötü şekilde. Genellikle sol kasık batması. Eğilirken falan batıyordu. Yani kasık ağrısı göğüs ağrısı hassasiyeti halen daha devam ediyor.
Amin Allah razı olsunTeşekkür ederim sağlıkla ilerlesin süreciniz gönlünüzce olsun
Kan vermelisin umut vaad ediyor testlerinBenimde günüm bugun daha olamdim bakalim
Olup olmayacağını bilmiyoruz ya o yüzden stres oluyoruz Rabbim çok bekletmesinHahahaha ay o kadar haklısın ki işte planlı gebelik isteyince insan stres oluyo ya benim ilki cok rahat olmuştu sonra düşük oldu ama hiç bu streslere girmemiştimvarsa vardır diyip duruyorum ben de
aaa 2010-2012yilinda ordaydimAyyyy annemler babamlar Bolvadinli
Normal de göğüs ağrısı yaşarmıydınız adete yakın ilk defa mı oluyorAmin Allah razı olsun
Yani şöyle göğüs ucunu hafiften sıkınca anlardım zaten bazen bir tık daha fazla agrirdi. Ama adetin ikinci üçüncü günü mutlaka geçerdi. Genel göğüs ağrısı yoktu sadece uçları acirdi. Şimdi hem uc hemde tüm göğüs hassasiyeti varNormal de göğüs ağrısı yaşarmıydınız adete yakın ilk defa mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?