BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Cevap için teşekkür ederim acaba sizde ve benim gibi bebek bekleyenler de hiç çocuğum olmayacak hissi varmı
Elbette vardı endişelerim yumurtlama bozukluğu olduğu için bayağı korkuyordum olmayacak diye ama Çok şükür Allah bu ay nasip etti. Darısı sizlere

Büyük ihtimal ikinci yumurtlama
Sanırım o gün yani salı günü ovulasyon testini yaptığım da birliktelik oldu çarşamba malesef değerlendiremedim bugün de yaptığım da silikleşmiş çoktan ilke gün tutmuştur belki eğer tuttuysa kaç gün sonra test yapılmalı çok soru sordum biliyorum ilk defa ovulasyon kullanıyorum çok da bilgim yok burdan okuduğum kadar

Yok canım sorun değil. Salı günü değerlendirmeniz de iyi. Net birsey öğrenmek istiyorsanız . Catlamadan sonra 12. Günden sonra test yapın bence

Kizlar merhaba benimde bat 10 hazırlandı hala olmadım fakat bir haftayı aşkım sırt bel ağrım ve tam olarak anlayamadigim kasik karın ağrım var. Regl olacağım zaman bir hafta öncesinde ayaklarım buz keser bu sefer oyle olmadı bir ateş basıyor ayarlarima bir buz gibi oluyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi? (Bu gün ayaklarım sabahtan buz gibi)

Olabilir isterseniz test yapın

Evet bu ay olmadı adet bekliyorum bekliyorum canım çok yoruldum düşünmekten biraz ara vereceğim

Adet beklemek en iyisi sanırım bu yoksa çok geriliyor insan. Geç döllenmede olabilir o zaman daha umut var Bende bat tarihini bekledim öyle yaptım testi. Bugünde 478 den 1265 e yükselmiş çok şükür.

Adet beklemek en iyisi sanırım bu yoksa çok geriliyor insan. Geç döllenmede olabilir o zaman daha umut var Bende bat tarihini bekledim öyle yaptım testi. Bugünde 478 den 1265 e yükselmiş çok şükür.
Gözün aydın sağlıkla kucağına al bebişini inşllah Benim bat 14 Haziran bugün verdim negatif geldi yine bakalım nasip artık olmazsa deneyimlerinizden yararlanmak isterim

Gözün aydın sağlıkla kucağına al bebişini inşllah Benim bat 14 Haziran bugün verdim negatif geldi yine bakalım nasip artık olmazsa deneyimlerinizden yararlanmak isterim
Tabikide istediğin zaman yazabilirsin. Teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş sanada nasip eder inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…