- 25 Ekim 2024
- 304
- 211
- 18
Elbette vardı endişelerim yumurtlama bozukluğu olduğu için bayağı korkuyordum olmayacak diye ama Çok şükür Allah bu ay nasip etti. Darısı sizlereCevap için teşekkür ederim acaba sizde ve benim gibi bebek bekleyenler de hiç çocuğum olmayacak hissi varmı
Büyük ihtimal ikinci yumurtlamaCanım benım bu şekilde
Sanırım o gün yani salı günü ovulasyon testini yaptığım da birliktelik oldu çarşamba malesef değerlendiremedim bugün de yaptığım da silikleşmiş çoktan ilke gün tutmuştur belki eğer tuttuysa kaç gün sonra test yapılmalı çok soru sordum biliyorum ilk defa ovulasyon kullanıyorum çok da bilgim yok burdan okuduğum kadarBüyük ihtimal ikinci yumurtlama
Yok canım sorun değil. Salı günü değerlendirmeniz de iyi. Net birsey öğrenmek istiyorsanız . Catlamadan sonra 12. Günden sonra test yapın benceSanırım o gün yani salı günü ovulasyon testini yaptığım da birliktelik oldu çarşamba malesef değerlendiremedim bugün de yaptığım da silikleşmiş çoktan ilke gün tutmuştur belki eğer tuttuysa kaç gün sonra test yapılmalı çok soru sordum biliyorum ilk defa ovulasyon kullanıyorum çok da bilgim yok burdan okuduğum kadar
Tam canım teşekkürler ederim bilgilendirdiğin içinYok canım sorun değil. Salı günü değerlendirmeniz de iyi. Net birsey öğrenmek istiyorsanız . Catlamadan sonra 12. Günden sonra test yapın bence
Rica ederimTam canım teşekkürler ederim bilgilendirdiğin için
Yumurta bozukluğu ne oluyor daha önce gebelik hiç yaşadınız mıElbette vardı endişelerim yumurtlama bozukluğu olduğu için bayağı korkuyordum olmayacak diye ama Çok şükür Allah bu ay nasip etti. Darısı sizlere
Yani her ay düzenli olarak yumurtam büyüyüp catlamiyor. Hatta çok nadirdir yumurtlamam. Adet düzenszligi olduğu için. İlk gebeligim olacak Allah'ın izniyleYumurta bozukluğu ne oluyor daha önce gebelik hiç yaşadınız mı
İnşallah kaç yıldır istiyordunuzYani her ay düzenli olarak yumurtam büyüyüp catlamiyor. Hatta çok nadirdir yumurtlamam. Adet düzenszligi olduğu için. İlk gebeligim olacak Allah'ın izniyle
2İnşallah kaç yıldır istiyordunuz
Olabilir isterseniz test yapınKizlar merhaba benimde bat 10 hazırlandı hala olmadım fakat bir haftayı aşkım sırt bel ağrım ve tam olarak anlayamadigim kasik karın ağrım var. Regl olacağım zaman bir hafta öncesinde ayaklarım buz keser bu sefer oyle olmadı bir ateş basıyor ayarlarima bir buz gibi oluyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi? (Bu gün ayaklarım sabahtan buz gibi)
Evet bu ay olmadı adet bekliyorum bekliyorum canım çok yoruldum düşünmekten biraz ara vereceğimBu ay olmazsa biraz ara mı vereceksin aslında kafa olarak iyi olur toplar insan ben beklemedeyim 15 adet günü gösteriyor test yapmadım o gün sabah test yapacam ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi de zaten bende bir de pıhtılaşma var daha
Adet beklemek en iyisi sanırım bu yoksa çok geriliyor insan. Geç döllenmede olabilir o zaman daha umut varİnşllah canım senin güzel bir artış olur diye düşünüyorum. Bende kan verdim sabah çıkmasını bekliyorum. Fakat benim uygulamaya göre yumurtlamam 30 Mayıs görünüyordu ben ondan bir kaş gün sonra ovülasyon yaptım ve pik gördüm yani diyorum ki acaba geç yumurtlama olduysa geç döllenme olabilir mi ondan çıkmamış olmasıda muhtemel her türlü adetimi de bekleyeceğim kesin sonuç için. İnşllah geç döllenmedir diye umut ediyorum
Gözün aydın sağlıkla kucağına al bebişini inşllahAdet beklemek en iyisi sanırım bu yoksa çok geriliyor insan. Geç döllenmede olabilir o zaman daha umut varBende bat tarihini bekledim öyle yaptım testi. Bugünde 478 den 1265 e yükselmiş çok şükür.
478 beta için en son ne zmaan kan vermiştin cnmAdet beklemek en iyisi sanırım bu yoksa çok geriliyor insan. Geç döllenmede olabilir o zaman daha umut varBende bat tarihini bekledim öyle yaptım testi. Bugünde 478 den 1265 e yükselmiş çok şükür.
Tabikide istediğin zaman yazabilirsin. Teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş sanada nasip eder inşallah canımGözün aydın sağlıkla kucağına al bebişini inşllahBenim bat 14 Haziran bugün verdim negatif geldi yine bakalım nasip artık olmazsa deneyimlerinizden yararlanmak isterim
10 haziran 478. 12 haziran 1265 yaklaşık 2.6 kat artmış salı günü de kese görmeye gidicem inşallah478 beta için en son ne zmaan kan vermiştin cnm
Maşallah güzel artırmış bebeğin10 haziran 478. 12 haziran 1265 yaklaşık 2.6 kat artmış salı günü de kese görmeye gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?