Merhaba merak ettim gebelik oldu mu konuyu başından biraz takip ettim inşallah güzel haberlerinizi alırız10 canım yumurtlamaya kadar işte yaklaşık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba merak ettim gebelik oldu mu konuyu başından biraz takip ettim inşallah güzel haberlerinizi alırız10 canım yumurtlamaya kadar işte yaklaşık
Oldun mu bende seninle ayniyim olmadimBen de olmak üzereyim![]()
Attım görmedinBakiyimmmm![]()
MaalesefMerhaba merak ettim gebelik oldu mu konuyu başından biraz takip ettim inşallah güzel haberlerinizi alırız![]()
Evet inşallah adet oldum zatenHayırlısı olsun canım beraber yeniden başlarız inşallah![]()
Ayyy ya buraya kadar geldim görmek için bir sürü mesaj var karışmış gitmişKızlar dün akşam çok az akıntı ile beraber leke gelmiş sadece çamaşırımda gördüm açık renk kahve gibi ama çok az dün lh pik di bugünde yine yaptım dün ki gibi olmasada koyu baya testtede bişe göremedim 3 haz yumurtlama acaba kan versem çıkarmı
Evet oldum şimdiOldun mu bende seninle ayniyim olmadim
İnşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsinMaalesefdevam edeceğim inşallah olacak ama en azından çok güzel bir yumurtlama olmuştu
İnşallah canım benim bekleyen isteyen herkese Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin , evet hamile olamadım ama zamanında adet olduğuma da çok sevindim çünkü hem hamile olmayıp hem de adetin gecikmesi berbat bir durumİnşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin![]()
Bugün verdim 0 çıktı erken di bence 2 gün sonra tekrarlayacagımAyyy ya buraya kadar geldim görmek için bir sürü mesaj var karışmış gitmişüstte sanki çok az bir çizgi var lh pik duruyor inşallah vardır bence 2 güm bekle kan ver balım
![]()
Evet yeni yeni yukseliyor olabilir inşallah güzel haberlerle gelirisn balımBugün verdim 0 çıktı erken di bence 2 gün sonra tekrarlayacagım![]()
Nasıl tarif canımÇörekotu bal tarçınbende işe yaradı diye herkese tavsiye ediyorum valla. Çünkü çoğu kişide ise yaramış Allah'ın izniyle
İnşallah hepimiz yakın zamanda feraha kavuşuruzEvet yeni yeni yukseliyor olabilir inşallah güzel haberlerle gelirisn balım![]()
Nasıl tarif canım
Merhaba adetten kaç gün önce verdiniz acabaBugün verdim 0 çıktı erken di bence 2 gün sonra tekrarlayacagım![]()