• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kizlar bnde hic beyaz akinti falanda yok adet öncesi gelirdi 1 kac once ozellikle koyu giyiyirum ic camisiri hic akintim yok agrim yok 1 gun gececek gece olmassam ama ihtimal yok diye bugun kas gevseltixi aldim omzum tutuldu diye oda geciktirir herhal

Kızlar dün akşam çok az akıntı ile beraber leke gelmiş sadece çamaşırımda gördüm açık renk kahve gibi ama çok az dün lh pik di bugünde yine yaptım dün ki gibi olmasada koyu baya testtede bişe göremedim 3 haz yumurtlama acaba kan versem çıkarmı
Ayyy ya buraya kadar geldim görmek için bir sürü mesaj var karışmış gitmiş ❤️❤️❤️ üstte sanki çok az bir çizgi var lh pik duruyor inşallah vardır bence 2 güm bekle kan ver balım❤️

İnşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin 🤍
İnşallah canım benim bekleyen isteyen herkese Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin , evet hamile olamadım ama zamanında adet olduğuma da çok sevindim çünkü hem hamile olmayıp hem de adetin gecikmesi berbat bir durum

Nasıl tarif canım
➡️10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.

Back
X