• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

➡️10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Çok teşekkür ederim. Faydaları nedir bunun

Mrblar sat 13 mayıs benim döngüm genelde 33 35 arası değişiyor adetime 2 gün var şuan 3 haziranda yumurtlama gördüm
Benim de sat 13 :) bugün kan verdim bende 0 geldi. Uygulamada 31inde yumurtlama diyor ama ben sonraki hafta denemek için ovülasyon testi yaptım ve pik gördüm şaşırdım hatta maalesef gününü hatırlamıyorum ama tahminim 2 veya 4 Hazirandı. Umarım ki adet günümüz geçer ve hamile kalmış oluruz moralim bozuldu kaç gündür birçok belirtiler yaşadım :( İnşllah siz güzel haberler alırsınız❤️

Hepsinin bir arada olduğu şase formunda takviyeler var onlara bakabilirsiniz , yumurtayı besleyelim ki gebelik oluşsun ❤️
Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama özel bir markanın full vitaminli takviyesini kullandım 3 ay şimdi ara verip yalnızca Folik asitini aldım aynı markanın

nryyy nryyy yok aşkım bende adet olcam belli belimin ağrısından ölcem ayrılıyor sanki 😅 sabaha gelir heralde test falan da yapmadım bıktım negatif görmekten🥺

Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama özel bir markanın full vitaminli takviyesini kullandım 3 ay şimdi ara verip yalnızca Folik asitini aldım aynı markanın
Düzenli kullanım çok önemli ❤️ bir de ben kan değerlerime baktırdım ve bazı değerlerim gebelik için düzeltilmesi uygun görüldü ❤️

Benim de sat 13 :) bugün kan verdim bende 0 geldi. Uygulamada 31inde yumurtlama diyor ama ben sonraki hafta denemek için ovülasyon testi yaptım ve pik gördüm şaşırdım hatta maalesef gününü hatırlamıyorum ama tahminim 2 veya 4 Hazirandı. Umarım ki adet günümüz geçer ve hamile kalmış oluruz moralim bozuldu kaç gündür birçok belirtiler yaşadım :( İnşllah siz güzel haberler alırsınız❤️
İnşallah benim dün lh testim pikti baya koyuydu yani bugün yine koyu dün çok çok az leke de gördüm ara ara kasık batması bide gögüste dolgunluk var sizin belirtiler varmı

Düzenli kullanım çok önemli ❤️ bir de ben kan değerlerime baktırdım ve bazı değerlerim gebelik için düzeltilmesi uygun görüldü ❤️
Bende baktırmıştım adet olursam tekrar büyün her şeyime baktırayım bende sıkıntılı olanlar varsa düzeltmeye çalışayım 🥰

İnşallah benim dün lh testim pikti baya koyuydu yani bugün yine koyu dün çok çok az leke de gördüm ara ara kasık batması bide gögüste dolgunluk var sizin belirtiler varmı
Benim sol kasık ağrısı oldu üstüne yatamıyordum kaç gündür birde adetime yakın iki kasığım ağrırdı bu dikkatimi çekti. Göğüs uçlarım çok hassas dokunamıyorum acıyor. Bacak ağrılarım oldu sık sık idrara çıkmaya başladım bilmiyorum aklıma gelmiyor şimdi ama akıntı benim yalnızca şeffaf akıntım oluyor kahverengi lekelenmem yok. Birde adete 4 gün kala verdim çok erken dediler ama dayanamadım 0.72 çıktı 2 gün kala verdim <0.6 geldi yinede Allahtan ümit kesilmez geç döllenme olursa anca adet gününden sonra belli olur ama sanki adet olacağım gibi :)

Back
X