BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar günaydın yumurtlamadan sonraki 9. Günüm adete 8 gün kaldı . Sadece kasıklarımda arada batma çekilme tarzı bir şey oluyor . Ne ağrım var ne göğsü hassasiyetim . Birkaç gündür gerginlik vardı , kocama karşı bir tahammülsüzlük hormonlardan herhalde . Sizde durumlar nasıl belirti var mı

Kızlar günaydın yumurtlamadan sonraki 9. Günüm adete 8 gün kaldı . Sadece kasıklarımda arada batma çekilme tarzı bir şey oluyor . Ne ağrım var ne göğsü hassasiyetim . Birkaç gündür gerginlik vardı , kocama karşı bir tahammülsüzlük hormonlardan herhalde . Sizde durumlar nasıl belirti var mı
Bu süreçte çok sinirlerimiz de bozuluyor bence eminim anlayacaktır sizi , ben bugün son kez değerlendirip bırakıp bekleyeceğim artık belirti herkeste aynı olmuyor kimisi çok ağrı çekerken kimisi hiçbir şey hissetmiyor bence bu zor bekleyişte bir de belirtilere takılıp kafamızı daha da yormayalım ☺️ bu güzel günde birbirimiz için bolca dua edelim 8 günde coook şey değişir ❤️❤️

Bu süreçte çok sinirlerimiz de bozuluyor bence eminim anlayacaktır sizi , ben bugün son kez değerlendirip bırakıp bekleyeceğim artık belirti herkeste aynı olmuyor kimisi çok ağrı çekerken kimisi hiçbir şey hissetmiyor bence bu zor bekleyişte bir de belirtilere takılıp kafamızı daha da yormayalım ☺️ bu güzel günde birbirimiz için bolca dua edelim 8 günde coook şey değişir ❤️❤️
Haklısınız aslında belirti arayıp durmak da yoruyor ♥️ sessizce beklemek lazım bolca dua ile

Bu ay ovülasyon testi denemeye başladım daha önce yapmamıştım. İlk testi dün yaptım silikti baya bugün 12. Gün
Zamanla koyulaşacak inşallah benim böyleydi bu ay
IMG_1820.webp

Kizlarrrr🌸🌸🌸 napiyosunuz hiç sesiniz yok bugün ☺️☺️ nasılsınız ne durumdasınız

kasik ağrım bugün olmadı dışarıda isim eve geldim afedersiniz iccamasirima beyaz akinti gelmiş krem gibi başka da birsey yok şuan bende 9 gün kaldı görünüyor programa göre 😂

kasik ağrım bugün olmadı dışarıda isim eve geldim afedersiniz iccamasirima beyaz akinti gelmiş krem gibi başka da birsey yok şuan bende 9 gün kaldı görünüyor programa göre 😂
Az kalmış ☺️☺️ inşallah pozitifleri görürüz

Kızlar reglime 10 gün kaldı bat 10 haziran bugün peçeteye sürdükçe gelen pembemsi bir kan geldi ama yumurta çatlayalı daha 3 gün oldu sizce ne olabilir eğer yerleşme mi değil mi

kızlar olursa benim 2. olucak inş. Allah herkesin kucağını tez zamanda doldursun önce olmayanlara sonra 2. isteyenlere hep böyle dua ettim. Bu arada ben ovulasyon testi 2 ay yapmıştım çok strese girmiştim sanki görevlisi gibi olmuştu 3. ay düzenli yapamadim diye bırakmıştım zaten tup bebek düşünüyordum o ay hamile kalmışım o yüzden testle takip etmiyorum o beni daha çok strese sokuyor bu söylediklerim ilk coxugumda yaşadım kafanıza takmayın takınca olmuyor bakın dışarıda idim eve geldim buraya bakma hiç belirti yoktu sadece kenti gelmiş o da benim düşünüp arayacağım bir belirti değil 😂 ama şuan al karnımda batma var bize uğraş lazım kafa dağıtacak 😂😂😂😂

Kızlar reglime 10 gün kaldı bat 10 haziran bugün peçeteye sürdükçe gelen pembemsi bir kan geldi ama yumurta çatlayalı daha 3 gün oldu sizce ne olabilir eğer yerleşme mi değil mi
ne kadar sürede yerleşme oluyor bilmiyorum ki ama yerleşme kanamasıda adete yakin gelmiyor mu

Back
X