- 17 Ocak 2021
- 306
- 72
- 48
Öyle 10 haziranda güzel haberler peş peşe gelir umarım10 haziranda test yapacak ne çok kişiyiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle 10 haziranda güzel haberler peş peşe gelir umarım10 haziranda test yapacak ne çok kişiyiz![]()
UmarımÖyle 10 haziranda güzel haberler peş peşe gelir umarım![]()
Beni de ekleyelim mi sat 11 mayıs bat 10 haziran hadi uğurlu gelsinAy süperbenim bat 12 Haziran test 10 Haziran
![]()
Varsa bence çıkar bir iki gün önceBeni de ekleyelim mi sat 11 mayıs bat 10 haziran hadi uğurlu gelsin![]()
Doktora söyledim aslında bişey demedi smear testi istedi üç haftaya çıkarmış bakalım ona göre söyleyeceğim ddiYumurtalarinizi besleyici takviyeler kullanabilirsiniz koenzim Q10 mesela
Nasıl istersen.Doktora söyledim aslında bişey demedi smear testi istedi üç haftaya çıkarmış bakalım ona göre söyleyeceğim ddi
Bu süreçte çok sinirlerimiz de bozuluyor bence eminim anlayacaktır sizi , ben bugün son kez değerlendirip bırakıp bekleyeceğim artık belirti herkeste aynı olmuyor kimisi çok ağrı çekerken kimisi hiçbir şey hissetmiyor bence bu zor bekleyişte bir de belirtilere takılıp kafamızı daha da yormayalımKızlar günaydın yumurtlamadan sonraki 9. Günüm adete 8 gün kaldı . Sadece kasıklarımda arada batma çekilme tarzı bir şey oluyor . Ne ağrım var ne göğsü hassasiyetim . Birkaç gündür gerginlik vardı , kocama karşı bir tahammülsüzlük hormonlardan herhalde . Sizde durumlar nasıl belirti var mı
Haklısınız aslında belirti arayıp durmak da yoruyorBu süreçte çok sinirlerimiz de bozuluyor bence eminim anlayacaktır sizi , ben bugün son kez değerlendirip bırakıp bekleyeceğim artık belirti herkeste aynı olmuyor kimisi çok ağrı çekerken kimisi hiçbir şey hissetmiyor bence bu zor bekleyişte bir de belirtilere takılıp kafamızı daha da yormayalımbu güzel günde birbirimiz için bolca dua edelim 8 günde coook şey değişir
![]()
Evet ben hep birilerine bakıyorum , onlarda var bende yok kesin hamile değilim diye düşünmesek daha iyiHaklısınız aslında belirti arayıp durmak da yoruyorsessizce beklemek lazım bolca dua ile
Ocakta kürtaj oldum Şubat'ta zaten adet görmedim 6Mart'ta gördüm Nisan'da ilaçla 19 unda oldum ilaç kullanıyorum yineNasıl istersen.![]()
Bu ay ovülasyon testi denemeye başladım daha önce yapmamıştım. İlk testi dün yaptım silikti baya bugün 12. GünHenüz erken bir kaç güne yumurtlarsınızbenim göğüs hassasiyeti hiç olmaz hiçbir zaman yaşamadım
Zamanla koyulaşacak inşallah benim böyleydi bu ayBu ay ovülasyon testi denemeye başladım daha önce yapmamıştım. İlk testi dün yaptım silikti baya bugün 12. Gün
kasik ağrım bugün olmadı dışarıda isim eve geldim afedersiniz iccamasirima beyaz akinti gelmiş krem gibi başka da birsey yok şuan bende 9 gün kaldı görünüyor programa göreKızlar günaydın yumurtlamadan sonraki 9. Günüm adete 8 gün kaldı . Sadece kasıklarımda arada batma çekilme tarzı bir şey oluyor . Ne ağrım var ne göğsü hassasiyetim . Birkaç gündür gerginlik vardı , kocama karşı bir tahammülsüzlük hormonlardan herhalde . Sizde durumlar nasıl belirti var mı
Az kalmışkasik ağrım bugün olmadı dışarıda isim eve geldim afedersiniz iccamasirima beyaz akinti gelmiş krem gibi başka da birsey yok şuan bende 9 gün kaldı görünüyor programa göre![]()
inşallah canım valla kafayı dağıtacak birsey bulunca aklımıza bile gelmiyor ve zaman çabuk geçiyor mesela bugün benim hiç aklıma gelmedi dusunmedimAz kalmışinşallah pozitifleri görürüz
ne kadar sürede yerleşme oluyor bilmiyorum ki ama yerleşme kanamasıda adete yakin gelmiyor muKızlar reglime 10 gün kaldı bat 10 haziran bugün peçeteye sürdükçe gelen pembemsi bir kan geldi ama yumurta çatlayalı daha 3 gün oldu sizce ne olabilir eğer yerleşme mi değil mi