BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Benim bugün yine akıntım var. Yani uzayan yumurta akı kıvamı değil ama sürekli ıslaklık hissi gibi. Yani yumurtlama dönemi geçti ama neden böyle oldu bilemedim. Acaba yumurtlama yeni mi başlıyor? 🤔
Canım aynısı bana oldu . Progesteron yükselince oluyormuş birkaç gün oldu bugün geçti

ya kızlar benim en son 3 yıl önce olmuştur ondan bu yana hiç olmamıştı benim sürekli kazıkların agriyor bir sağ agriyor bir sol agriyor niye böyle oldu
hasta mı olucam
usuttum mu
enfeksiyon mu var idrar yolunda
yoksa bebis mi geliyor
hangisi oluyor anlamadım dönüşümlü agriyor çok rahatsız etmiyor ama ben burdayım diyor agri
Üşütmüş olabilirsiniz geçen ay bende öyleydim üşütmüşüm , gebelikte çok keskin ağrılar olmuyor diye okudum hep . Kendini hissettiren küçük çekilmeler gibi

Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti?
takvimim uygulamasını kullanıyorum ona göre 5 gün gecti gorunuyor ama yumurta aki kivaminda gelen akintiyi baz alırsak 1 hafta felan test yapmadığım için tam hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum

Üşütmüş olabilirsiniz geçen ay bende öyleydim üşütmüşüm , gebelikte çok keskin ağrılar olmuyor diye okudum hep . Kendini hissettiren küçük çekilmeler gibi
zaten keskin ağrı değil cekilme ya da sizi gibi oluyor olursa zaten benim 2. gebeliğin olucak hiç beklemediğiniz anda oluyor bana öyle oldu umudu kestim tup bebek tedavisi için görüşmeye gidecektik hamile olduğumu öğrenmiştim ama o zaman hiç belirti yoktu sadece regli günü goguslerim çok sis gelmişti ama regli olacağım zamanda aynı oluyordu

zaten keskin ağrı değil cekilme ya da sizi gibi oluyor olursa zaten benim 2. gebeliğin olucak hiç beklemediğiniz anda oluyor bana öyle oldu umudu kestim tup bebek tedavisi için görüşmeye gidecektik hamile olduğumu öğrenmiştim ama o zaman hiç belirti yoktu sadece regli günü goguslerim çok sis gelmişti ama regli olacağım zamanda aynı oluyordu
İnşallah hamilesinizdir 🌸 bende de var o çekilmeler bakalım ne olacak

Arkadaşlar meraba düzensizliğim var Mart 6 oldu Nisan'da duphaston doktor önerisiyle 19 unda oldum ve daha olmadım tekrar duphaston yazdı ne zmaan düzene girer bilgisi olan var mı

Kizlar bugün kasıklarım da ağrı ve baskı var çatladı sanırım yumurta , şu mübarek günde gerisi Rabbime emanet 🤲💕

Kizlar bugün kasıklarım da ağrı ve baskı var çatladı sanırım yumurta , şu mübarek günde gerisi Rabbime emanet 🤲💕
Bende daha ağrı başlamadı ama göğüslerim sızlıyor hafiften zaten benim yumurtlama genelde 15 16. Gün falan oluyor daha 11. Gündeyim umarım bu ay tutturabilirim

Bende daha ağrı başlamadı ama göğüslerim sızlıyor hafiften zaten benim yumurtlama genelde 15 16. Gün falan oluyor daha 11. Gündeyim umarım bu ay tutturabilirim
Henüz erken bir kaç güne yumurtlarsınız ☺️☺️ benim göğüs hassasiyeti hiç olmaz hiçbir zaman yaşamadım

Back
X