• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

ne kadar sürede yerleşme oluyor bilmiyorum ki ama yerleşme kanamasıda adete yakin gelmiyor mu
Acaba yumurtlama kanamasımı diy edüşündüm ama hiç bilgim yok benim de ilk çocuk tecrübesi olacak ama bilmiyorum bilen aydınlatabilir mi

Acaba yumurtlama kanamasımı diy edüşündüm ama hiç bilgim yok benim de ilk çocuk tecrübesi olacak ama bilmiyorum bilen aydınlatabilir mi
Eğer yumurtlama gününe yakın olduysa büyük ihtimalle hormonların ani değişimiyle yaşanan ovulasyon kanamasıdır. Aynı durumu ben de yumurtlama günü ve bir gün sonra çok az yaşadım. Bat 7 Haziran bekliyorum bakalım ☺️

Valla benim iki gün önce pik oldu dün kanama oldu yumurtlama kanaması bugünü de değerlendirdik işte bitti artık bekliyorum ayin 10unda test yapıcam
ya benim yumurtlama zamanı ağrım hiç olmazdı ama dünden beri aşırı ağrım var sol kasık bel ve geve ağrısına uyandım🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar vallahi benim kasık cekilmelerim de başladı. Özellikle sol kasığımda arttı. Kol bacak kaslarım ağrıyor. Göğüs hassasiyeti falanda var diğer postta uzun anlattım zaten. Ben gün geçtikçe daha umutlaniyorum. İnşAllah hayal kırıklığı yaşamam🤲🏻🤲🏻

Back
X