- 2 Mayıs 2025
- 843
- 368
- 18
- 27
Öyle de benim vakit geçirecek bir şeyim de pek yok ❤inşallah canım valla kafayı dağıtacak birsey bulunca aklımıza bile gelmiyor ve zaman çabuk geçiyor mesela bugün benim hiç aklıma gelmedi dusunmedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle de benim vakit geçirecek bir şeyim de pek yok ❤inşallah canım valla kafayı dağıtacak birsey bulunca aklımıza bile gelmiyor ve zaman çabuk geçiyor mesela bugün benim hiç aklıma gelmedi dusunmedim
Acaba yumurtlama kanamasımı diy edüşündüm ama hiç bilgim yok benim de ilk çocuk tecrübesi olacak ama bilmiyorum bilen aydınlatabilir mine kadar sürede yerleşme oluyor bilmiyorum ki ama yerleşme kanamasıda adete yakin gelmiyor mu
Hiç bilmiyorum canım yaKızlar reglime 10 gün kaldı bat 10 haziran bugün peçeteye sürdükçe gelen pembemsi bir kan geldi ama yumurta çatlayalı daha 3 gün oldu sizce ne olabilir eğer yerleşme mi değil mi
Benim dün oldu o kanama ama 2 gün önce yumurtlamada piktiAcaba yumurtlama kanamasımı diy edüşündüm ama hiç bilgim yok benim de ilk çocuk tecrübesi olacak ama bilmiyorum bilen aydınlatabilir mi
Benim de o şekilde 2 gün önce pikti dün çatladı bugün bu tarz lekelenme geldi ama rengi pembeBenim dün oldu o kanama ama 2 gün önce yumurtlamada pikti
belkide catlamadirAcaba yumurtlama kanamasımı diy edüşündüm ama hiç bilgim yok benim de ilk çocuk tecrübesi olacak ama bilmiyorum bilen aydınlatabilir mi
disari cik dolaş kisÖyle de benim vakit geçirecek bir şeyim de pek yok ❤![]()
Ay benim olduğum yerde dolaşacak ne biri var ne de bir yerdisari cik dolaş kis![]()
Nasılsın kuzum gelişme varmı?
Dün yumurtlama bugün çatlama gördüm 28 29 30 Mayıs değerlendirildi beklemedeyim
Valla bilmiyorum psikolojik galiba sol kasigim batıyor birazNasılsın kuzum gelişme varmı?
Ayyy heyecanlı bekleyiş başladı yaDün yumurtlama bugün çatlama gördüm 28 29 30 Mayıs değerlendirildi beklemedeyim![]()
Dün yumurtlama bugün çatlama gördüm 28 29 30 Mayıs değerlendirildi beklemedeyim![]()
Sen ne alemdesinAyyy heyecanlı bekleyiş başladı ya![]()
Valla benim iki gün önce pik oldu dün kanama oldu yumurtlama kanaması bugünü de değerlendirdik işte bitti artık bekliyorum ayin 10unda test yapıcamSen ne alemdesin![]()
Eğer yumurtlama gününe yakın olduysa büyük ihtimalle hormonların ani değişimiyle yaşanan ovulasyon kanamasıdır. Aynı durumu ben de yumurtlama günü ve bir gün sonra çok az yaşadım. Bat 7 Haziran bekliyorum bakalımAcaba yumurtlama kanamasımı diy edüşündüm ama hiç bilgim yok benim de ilk çocuk tecrübesi olacak ama bilmiyorum bilen aydınlatabilir mi
Ben ne zaman yapmalıyım senceValla benim iki gün önce pik oldu dün kanama oldu yumurtlama kanaması bugünü de değerlendirdik işte bitti artık bekliyorum ayin 10unda test yapıcam
ya benim yumurtlama zamanı ağrım hiç olmazdı ama dünden beri aşırı ağrım var sol kasık bel ve geve ağrısına uyandımValla benim iki gün önce pik oldu dün kanama oldu yumurtlama kanaması bugünü de değerlendirdik işte bitti artık bekliyorum ayin 10unda test yapıcam
Yani bugün catlama olduysa yaklaşık 12 güne falan testte çıkar diye düşünüyorumBen ne zaman yapmalıyım sence![]()