- 20 Şubat 2010
- 32.927
- 6.270
- 773
Yani bugün catlama olduysa yaklaşık 12 güne falan testte çıkar diye düşünüyorum![]()
Çatlama olduğunu nasıl anlıyoruz peki

Koyulaştığı günü gördükten sonra mı oluyor nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bugün catlama olduysa yaklaşık 12 güne falan testte çıkar diye düşünüyorum![]()
10nda yapmaya başlarım artıkYani bugün catlama olduysa yaklaşık 12 güne falan testte çıkar diye düşünüyorum![]()
T çizgisi c ile aynı koyulukta veya daha koyu olursa yumurtlama ardından silikleşince catlama oluyorÇatlama olduğunu nasıl anlıyoruz pekiben ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. T çizgisi 2 gündür belli olmaya başladı ama çok koyu değil.
Koyulaştığı günü gördükten sonra mı oluyor nasıl![]()
anladim canimAy benim olduğum yerde dolaşacak ne biri var ne de bir yergurbette bir başıma
Canım bana bugün bi test yapma perileri geldi tuttum kendimi
Hic kötü düşünme inşallah bebiş tutunuyodurKızlar vallahi benim kasık cekilmelerim de başladı. Özellikle sol kasığımda arttı. Kol bacak kaslarım ağrıyor. Göğüs hassasiyeti falanda var diğer postta uzun anlattım zaten. Ben gün geçtikçe daha umutlaniyorum. İnşAllah hayal kırıklığı yaşamam![]()
Bekle canım. Sabreden derviş muradına ermişCanım bana bugün bi test yapma perileri geldi tuttum kendimikaşık batmamda baya hafifledi şuan ağrı sızı bir şey de yok bekliyorum
![]()
Evet pikten sonra şiliklesince çatladı anlamına geliyorÇatlama olduğunu nasıl anlıyoruz pekiben ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. T çizgisi 2 gündür belli olmaya başladı ama çok koyu değil.
Koyulaştığı günü gördükten sonra mı oluyor nasıl![]()
Ay inşallah bu ay güzel değerlendirdik umarım bebiş bizimledirBekle canım. Sabreden derviş muradına ermiş![]()
Ay evet çok zor ama daha erken şimdi negatif olsa çok üzücü olurCanım bana bugün bi test yapma perileri geldi tuttum kendimikaşık batmamda baya hafifledi şuan ağrı sızı bir şey de yok bekliyorum
![]()
Hayırlısı olsun canımAy evet çok zor ama daha erken şimdi negatif olsa çok üzücü olurbekle balım az daha
Ay hadi İnşAllah. Haziran ayı bu grupdan çok hamiş çıkacak Allah'ın izniyleHic kötü düşünme inşallah bebiş tutunuyodur![]()
İnşAllah canımAy inşallah bu ay güzel değerlendirdik umarım bebiş bizimledir
Sizin belirtilerde inşallah gebeliği işaret ediyordır
Belirti aramayalim en az iki gün kala yapalım test daha bir hafta mi vardı seninHayırlısı olsun canım![]()
İnşallah yaAy hadi İnşAllah. Haziran ayı bu grupdan çok hamiş çıkacak Allah'ın izniyle![]()
Valla benim var olan belirtiler gitti zaten arada kasık batması oluyor sadeceBelirti aramayalim en az iki gün kala yapalım test daha bir hafta mi vardı senin
bir mana beklemeyeyim mi .d yumurtlamam bitti 2 gün önceydi hala geliyor pembe kanama geldi şimdi hafif kahve anlamadımEğer yumurtlama gününe yakın olduysa büyük ihtimalle hormonların ani değişimiyle yaşanan ovulasyon kanamasıdır. Aynı durumu ben de yumurtlama günü ve bir gün sonra çok az yaşadım. Bat 7 Haziran bekliyorum bakalım![]()
Çok az kalmış inşallah vardırKızlar benim de kasık ağrım vardı 5-6 gündür ama bugün ağrı pek hissetmedim bat 3 Haziran çok az kaldı gecikme olursa test yapcam çok stresli ya süreç , herkes düşünmeyin diyor ama elde değilbi yandan hamile değilim gibi hissediyorum bir yandan da o kadar denedik olur falan diyorum öff çok karmaşık işler
![]()