• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Yani bugün catlama olduysa yaklaşık 12 güne falan testte çıkar diye düşünüyorum ❤️❤️❤️

Çatlama olduğunu nasıl anlıyoruz peki🤔 ben ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. T çizgisi 2 gündür belli olmaya başladı ama çok koyu değil.
Koyulaştığı günü gördükten sonra mı oluyor nasıl 😐

Çatlama olduğunu nasıl anlıyoruz peki🤔 ben ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. T çizgisi 2 gündür belli olmaya başladı ama çok koyu değil.
T çizgisi c ile aynı koyulukta veya daha koyu olursa yumurtlama ardından silikleşince catlama oluyor

Kızlar vallahi benim kasık cekilmelerim de başladı. Özellikle sol kasığımda arttı. Kol bacak kaslarım ağrıyor. Göğüs hassasiyeti falanda var diğer postta uzun anlattım zaten. Ben gün geçtikçe daha umutlaniyorum. İnşAllah hayal kırıklığı yaşamam🤲🏻🤲🏻
Hic kötü düşünme inşallah bebiş tutunuyodur 🌸🌸

Evet pikten sonra şiliklesince çatladı anlamına geliyor 😊 döngünün kaçıncı gunundesin

Kızlar benim de kasık ağrım vardı 5-6 gündür ama bugün ağrı pek hissetmedim bat 3 Haziran çok az kaldı gecikme olursa test yapcam çok stresli ya süreç , herkes düşünmeyin diyor ama elde değil 🙈🙈 bi yandan hamile değilim gibi hissediyorum bir yandan da o kadar denedik olur falan diyorum öff çok karmaşık işler 🤭🤭

Eğer yumurtlama gününe yakın olduysa büyük ihtimalle hormonların ani değişimiyle yaşanan ovulasyon kanamasıdır. Aynı durumu ben de yumurtlama günü ve bir gün sonra çok az yaşadım. Bat 7 Haziran bekliyorum bakalım ☺️
bir mana beklemeyeyim mi .d yumurtlamam bitti 2 gün önceydi hala geliyor pembe kanama geldi şimdi hafif kahve anlamadım

Kızlar benim de kasık ağrım vardı 5-6 gündür ama bugün ağrı pek hissetmedim bat 3 Haziran çok az kaldı gecikme olursa test yapcam çok stresli ya süreç , herkes düşünmeyin diyor ama elde değil 🙈🙈 bi yandan hamile değilim gibi hissediyorum bir yandan da o kadar denedik olur falan diyorum öff çok karmaşık işler 🤭🤭
Çok az kalmış inşallah vardır 🌸 bende var yada yok bir şey hissetmiyorum hiç

Back
X