BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

ayy sanki hasta olucam tutmayacak hissi geldi bir anda
Ay sakın öyle düşünme hep güzel seyler düşün her ay yeni bir umut olmazsa buradayız yine devam edeceğiz ama kötü düşünme lütfen

Benim de öyle ama güzel düşünmeye çalışıyorum sen şimdi kosturmadan unutursun vakit hemen geçer

Kızlar merhaba benimde bat 10 haziran eğer o gün regl olmazsam 11inde test yaparım sanırım.. ama Allah biliyor ya hiç ümidim yok bu ay nedense inşallah hepimiz güzel pozitif sonuçlar alırız
İnşallah güzel sonuçlar olsun

Bayram sonuna randevu alayım gideyim en iyisi tekrar herşey netlik kazanır böyle gerginlik çok kötü gerçekten

Bayram sonuna randevu alayım gideyim en iyisi tekrar herşey netlik kazanır böyle gerginlik çok kötü gerçekten
Evet evet ama umudunu kaybetme ben de çok negatif gördüm ama bir gün pozitifi göreceğiz

Ay sakın öyle düşünme hep güzel seyler düşün her ay yeni bir umut olmazsa buradayız yine devam edeceğiz ama kötü düşünme lütfen
orası öyle tabi benim için son şans gibi birsey eşim istemiyor olursa şans olucak bunları yazarken ay fena midem yandı ama bunu belirtilen saymıyorum

Tamam
orası öyle tabi benim için son şans gibi birsey eşim istemiyor olursa şans olucak bunları yazarken ay fena midem yandı ama bunu belirtilen saymıyorum
Bebiş mi istemiyor eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…