BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben geçen ay o kadar belirti yaşadım ki bu ay söz verdim kendime , hiç vücudumu dinlemeyeceğim o zaman hızlı geçiyor
Hiç dinlenecek belirtim olmuyor ki benim valla bir ay sonra izne gideceğiz inşallah herkese süprizi yapmak nasip olur

Ben de laboquick kullanıyorum balım sen kaçıncı gündesin
Ben döngümün 14. günündeyim. Testimin 5.sini yaptım bugün. Hala silik çizgideyim. Benim reglim 35-40 gün civarında oluyor. Tahminime göre önümüzdeki haftaya piki görürüm diye düşünüyorum

Ben döngümün 14. günündeyim. Testimin 5.sini yaptım bugün. Hala silik çizgideyim. Benim reglim 35-40 gün civarında oluyor. Tahminime göre önümüzdeki haftaya piki görürüm diye düşünüyorum
Ben de tahmini 4-5 güne pik gorurum galiba , bu ay bal çörek otu ve tarçın kürünü deniyorum

Merhaba benim de BAT 10 Haziran ovülasyon testi yapıyorum ama henüz çok silik çıkıyor. Umarım pik görebilirim

Merhaba benim de BAT 10 Haziran ovülasyon testi yapıyorum ama henüz çok silik çıkıyor. Umarım pik görebilirim
Aramıza hoşgeldin Bende ovülasyon ile takipteyim. Benimde testlerim hala silik çizgi şeklinde çıkıyor. BAT 14 Haziran hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…