Düzenli mi oluyor adetin? Yumurtlamayı hesaplaman kolay olur o zamanBenim daha adetim 2 gune bitecek temizliklendikten 18 19 gun sonra adet oluyorum
Benim reglim biteli 7-8 gün oldu ama döngüm 35-40 gün civarı olduğu için ovülasyon ile takip ediyorum. Henüz bir gelişme yok.Benim daha adetim 2 gune bitecek temizliklendikten 18 19 gun sonra adet oluyorum
Evet duzenli hep gunu gunune oluyorum bazen 1 gun once bazende 1 gun sonra oluyor canimDüzenli mi oluyor adetin? Yumurtlamayı hesaplaman kolay olur o zaman
Hadi bakalım hayırlı haberler alacağımız bir ay olsun inşallahEvet duzenli hep gunu gunune oluyorum bazen 1 gun once bazende 1 gun sonra oluyor canim
2-3 gündür yumurtlama belirtilerim var . Geçen ay daha yoğun hissettirmiştim ovulasyon testi de yapmadığım için ne durumda bilmiyorum ama vücudumu dinlemeye çalışıyorum . Kolaylıkla olur inşallahKızlar ne durumdayız?
Benim kasıklarım çok hafif agrıyor ve şişkinlik ve qaz var
İnşallah benim de yumurtlamam güzel olur bi ay , ben belirtileri 2 aydır hissetmiyorum2-3 gündür yumurtlama belirtilerim var . Geçen ay daha yoğun hissettirmiştim ovulasyon testi de yapmadığım için ne durumda bilmiyorum ama vücudumu dinlemeye çalışıyorum . Kolaylıkla olur inşallah
İnşallah olur canım kaçıncı günün döngünün ? Adetin düzenli mi normaldeİnşallah benim de yumurtlamam güzel olur bi ay , ben belirtileri 2 aydır hissetmiyorum
Normalde düzenli evet , su an 11.gunİnşallah olur canım kaçıncı günün döngünün ? Adetin düzenli mi normalde
Daha erkenmiş yumurtlama için tabi belli de olmazNormalde düzenli evet , su an 11.gun
Evet genellikle 16.gunde yumurtlama görüyorumDaha erkenmiş yumurtlama için tabi belli de olmaz
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah beklemek çok zor stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmeden edemiyorumEvet genellikle 16.gunde yumurtlama görüyorum
Düşünmemek elde değil günler geçmiyor sankiHayırlısı olsun hakkımızda inşallah beklemek çok zor stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmeden edemiyorum
Evet 1-2 güne kadar pik görebilirsin gibiEki Görüntüle 3595445 pike yaklaşıyorum sanırım
Hangi markayı kullanıyorsun? Ben laboquick aldımEki Görüntüle 3595445 pike yaklaşıyorum sanırım
Koyulaşmaya başlamış yaklaşıyorEki Görüntüle 3595445 pike yaklaşıyorum sanırım
İnşallahEvet 1-2 güne kadar pik görebilirsin gibiYine değerlendir sen öncesinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?