BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bende öyle yorumladım🌸 Hadi inşallah hayırlısı olsun🤲🏻 Çatlama takibi için testi bugün tekrarlasam mı? Yoksa yarın aynı saati mi beklesem🤔
Bence yarın yap bugün tekrar yapmana gerek yok zaten 24 saatte catlayabilir ☺️☺️ yumurtlama belirtilerin var mı

Bence yarın yap bugün tekrar yapmana gerek yok zaten 24 saatte catlayabilir ☺️☺️ yumurtlama belirtilerin var mı
Evet ara ara sağ kasığımda bir sızı var. Akıntılarım birkaç gün önce artmıştı, hatta buraya yazmıştım. Akıntı da artış var ama testler negatif diye. Çünkü ben haftaya bekliyordum yumurtlamayı🤣

Evet ara ara sağ kasığımda bir sızı var. Akıntılarım birkaç gün önce artmıştı, hatta buraya yazmıştım. Akıntı da artış var ama testler negatif diye. Çünkü ben haftaya bekliyordum yumurtlamayı🤣
Ayy ben de bir pik görebilsem 🥹🥹 testleri de sabırsızlıktan hep farklı saatlerde yapıyorum🥹

Bence de 26 pik canım , ben test kullanmıyorum ama pik olduğunda fark ettiğin bir belirti var mı ? Akıntı olduğunda birkaç gün içinde çatlama olur diye okudum hep
Bugün pik yarın çatlama olarak düşünürsek belirti olarak birkaç gündür akıntı, bugün de hissedilir kasık sızlaması var.

Kızlar testim bugün koyulaşmaya başladı sizce yarın pik olur mu? Ve bugünü de değerlendirmeliyim değil mi? 😊

Eklentiler

• IMG_1052.webp
    IMG_1052.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 30
Back
X