Bende bugün pik yarın çatlama diye yorumladım. Pikten sonra silikleşince çatlama olmuş diyoruz ya. Bakalım beklemedeyim25 te pik olmus 26 da catlamis dunu degerlendirmissinizdir umarim bugunu de degerlendirin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün pik yarın çatlama diye yorumladım. Pikten sonra silikleşince çatlama olmuş diyoruz ya. Bakalım beklemedeyim25 te pik olmus 26 da catlamis dunu degerlendirmissinizdir umarim bugunu de degerlendirin
Pik bugünKızlar ovülasyon testime bakar mısınız?
Eki Görüntüle 3596568
25 değil de 26 pik canım t çizgisi c den bile koyu çıkmış25 te pik olmus 26 da catlamis dunu degerlendirmissinizdir umarim bugunu de degerlendirin
Bende öyle yorumladımPik bugün26 yazan t çizgisi kopkoyu çıkmış
![]()
Bence yarın yap bugün tekrar yapmana gerek yok zaten 24 saatte catlayabilirBende öyle yorumladımHadi inşallah hayırlısı olsun
Çatlama takibi için testi bugün tekrarlasam mı? Yoksa yarın aynı saati mi beklesem
![]()
Evet ara ara sağ kasığımda bir sızı var. Akıntılarım birkaç gün önce artmıştı, hatta buraya yazmıştım. Akıntı da artış var ama testler negatif diye. Çünkü ben haftaya bekliyordum yumurtlamayıBence yarın yap bugün tekrar yapmana gerek yok zaten 24 saatte catlayabiliryumurtlama belirtilerin var mı
Ayy ben de bir pik görebilsemEvet ara ara sağ kasığımda bir sızı var. Akıntılarım birkaç gün önce artmıştı, hatta buraya yazmıştım. Akıntı da artış var ama testler negatif diye. Çünkü ben haftaya bekliyordum yumurtlamayı![]()
Tabi canımHadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Bir gelişme hissedersen bizi de bilgilendir![]()
Seninle koyulaşıyordu bugün yarın pik olur benceAyy ben de bir pik görebilsemtestleri de sabırsızlıktan hep farklı saatlerde yapıyorum
![]()
25 değil de 26 pik canım t çizgisi c den bile koyu çıkmış
Bence de 26 pik canım , ben test kullanmıyorum ama pik olduğunda fark ettiğin bir belirti var mı ? Akıntı olduğunda birkaç gün içinde çatlama olur diye okudum hepKızlar ovülasyon testime bakar mısınız?
Eki Görüntüle 3596568
Bugün pik yarın çatlama olarak düşünürsek belirti olarak birkaç gündür akıntı, bugün de hissedilir kasık sızlaması var.Bence de 26 pik canım , ben test kullanmıyorum ama pik olduğunda fark ettiğin bir belirti var mı ? Akıntı olduğunda birkaç gün içinde çatlama olur diye okudum hep
Evet seninde koyulaşıyordu yakındır senindeAyy ben de bir pik görebilsemtestleri de sabırsızlıktan hep farklı saatlerde yapıyorum
![]()
Anladım canım hayırlısıyla güzel haberler alırsın bu ay umarımBugün pik yarın çatlama olarak düşünürsek belirti olarak birkaç gündür akıntı, bugün de hissedilir kasık sızlaması var.
İnşallah herşeyin hayırlısıAnladım canım hayırlısıyla güzel haberler alırsın bu ay umarım
Evet olabilir baya koyulaşma varKızlar testim bugün koyulaşmaya başladı sizce yarın pik olur mu? Ve bugünü de değerlendirmeliyim değil mi?![]()
Çok teşekkür ederimEvet olabilir baya koyulaşma varbugünü de değerlendirin
Rica ederim her şey gönlünce olsunÇok teşekkür ederimtamamdır.