- 6 Şubat 2022
- 237
- 101
- 53
- 31
Hepimizin inşallah hepimizinRica ederim her şey gönlünce olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin inşallah hepimizinRica ederim her şey gönlünce olsun![]()
Pik olmak üzere sanırım. Değerlendirin bugünü bence nolur nolmaz. Yazmıştım size daha önce benimde aynı gidiyordu bugün bir anda koyulaştı. Yukarılarda fotoğrafını paylaştım bakabilirsiniz. Yarın ya da öbür gün pik görücez muhtemelenKızlar selam bugün testim baya çizgi gösterdi normalde silik bile çıkmıyor diyordum. Takvim 27si gösteriyor yumurtlama ama test hala pik değil bence. Ne dersiniz![]()
İnşallahPik olmak üzere sanırım. Değerlendirin bugünü bence nolur nolmaz. Yazmıştım size daha önce benimde aynı gidiyordu bugün bir anda koyulaştı. Yukarılarda fotoğrafını paylaştım bakabilirsiniz. Yarın ya da öbür gün pik görücez muhtemelen![]()
Valla bende bu ay yumurtlama olmayacak herhalde diyip üzülmüştüm ama bugünkü koyulaşmayı görünce çok mutlu oldum. Sanki hcg testim pozitifmiş gibi bi sevinç yaşadımİnşallahben hiç çizgi çıkmaz diye düşünürken şaşırdım bir an da
![]()
Amin inşallahValla bende bu ay yumurtlama olmayacak herhalde diyip üzülmüştüm ama bugünkü koyulaşmayı görünce çok mutlu oldum. Sanki hcg testim pozitifmiş gibi bi sevinç yaşadımİnşallah hcg testlerinde de görelim bu çizgileri hepimize nasip olsun
![]()
İnşallahhhİyi akşamlar kızlar. Benim akıntım devam ediyor yumurtlama oldumu olduda bittimi bilmiyorum ama uygulama bugün yumurtlama günü olduğunu söylüyor. 12 haziran test yaparım artık. Hepimiz inşAllah hamile kalırız![]()
İki aydır hayal kırıklığı oldu erken test. Bu sefer bekleyeceğim gecikirsem yaparım diye düşünüyorum. Zaten bayram tatili falan derken zaman akıp giderİnşallahhhben adete 2-3 gün kala yaparım sabırsızım
![]()
Yumurtlamadan sonra akıntının tipi değişiyor daha katı bir hal alıyor sanırım bende öyle takip ettim . Hakkımızda hayırlısı olsun bende bat 7 Haziran 4 haziranda test yapayım diyorum varsa çıkar zatenİyi akşamlar kızlar. Benim akıntım devam ediyor yumurtlama oldumu olduda bittimi bilmiyorum ama uygulama bugün yumurtlama günü olduğunu söylüyor. 12 haziran test yaparım artık. Hepimiz inşAllah hamile kalırız![]()
Ama bende hiç değişmiyor. Hâlâ şeffaf yumurta akı gibi sümüksü akıntı var bugün birazda artmış sanırımYumurtlamadan sonra akıntının tipi değişiyor daha katı bir hal alıyor sanırım bende öyle takip ettim . Hakkımızda hayırlısı olsun bende bat 7 Haziran 4 haziranda test yapayım diyorum varsa çıkar zaten
Acaba çatlamamış olabilir miAma bende hiç değişmiyor. Hâlâ şeffaf yumurta akı gibi sümüksü akıntı var bugün birazda artmış sanırım
Hayır yapmıyorumAcaba çatlamamış olabilir misiz ovülasyon testi yapıyor muydunuz
![]()
İki gündür adet olacakmış gibi şişkinlik ağrı gelip gidiyorAcaba çatlamamış olabilir misiz ovülasyon testi yapıyor muydunuz
![]()
Belkide daha yumurtlamamışsınızdırAma bende hiç değişmiyor. Hâlâ şeffaf yumurta akı gibi sümüksü akıntı var bugün birazda artmış sanırım
Normalde ayın kaçı bekliyordunuz yumurtlamayıİki gündür adet olacakmış gibi şişkinlik ağrı gelip gidiyor
Bugün demişsiniz hala yumurtanız çatlamadığı için akıntınız şeffaf olabilir değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorumİyi akşamlar kızlar. Benim akıntım devam ediyor yumurtlama oldumu olduda bittimi bilmiyorum ama uygulama bugün yumurtlama günü olduğunu söylüyor. 12 haziran test yaparım artık. Hepimiz inşAllah hamile kalırız![]()
Yeni katıldım aranıza benim de BAT 10 Haziran bugün pik gördüm yarın yumurtlama günüm uygulamaya göre büyük ihtimalle yarın daha da koyu olur çizgiler diye düşünüyorum sen ne durumdasın?Merhaba benim de BAT 10 Haziran ovülasyon testi yapıyorum ama henüz çok silik çıkıyor. Umarım pik görebilirim![]()
Benim de 10 Haziran ovulasyon takibi + fertilite jel kullanıyorum darısı hepimizin başına umarım hepimize uğurlu gelirBenimde 10 haziran bat umarım uğurlu gelir![]()