BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar selam bugün testim baya çizgi gösterdi normalde silik bile çıkmıyor diyordum. Takvim 27si gösteriyor yumurtlama ama test hala pik değil bence. Ne dersiniz 🤔
Aaa benim de uygulama 27'sini gösteriyor bugün epey belliydi çizgiler değerlendirdik o yüzden muhtemelen yarın da pik göreceğim diye düşünüyorum. Umarım siz de pik
görürsünüz aynı anda hamile kalırız ☺️♥️

Eklentiler

• IMG_20250526_123257_870.webp
    IMG_20250526_123257_870.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 22
Benim de 10 Haziran ovulasyon takibi + fertilite jel kullanıyorum darısı hepimizin başına umarım hepimize uğurlu gelir 😍🙏🏼
Ben test kullanmıyorum geçtiğimiz aylarda strese girdim sanırım. Bu ay akışına bırakıyorum 🤭 güzel haberler gelecek umarım bu ay 😍

Bat 16 Haziran
Umarım ben de hamile kalırım🥹
Ovülasyon testi yapıyorum
Henüz yumurtlama döneminde değilim

Selam kızlar dün doktora gittim 15. günümdü 18 mm yumurta büyümüş dedi ama akşam ovülasyon testi silik çıktı neden olabilr

Selam kızlar dün doktora gittim 15. günümdü 18 mm yumurta büyümüş dedi ama akşam ovülasyon testi silik çıktı neden olabilr
Ovulasyon testi sanırım 20mm yumurtadan sonra pik oluyor , teste takilmayin doktorunuz gelişti dediyse birkac güne iyice büyüyüp çatlar 😊

Aaa benim de uygulama 27'sini gösteriyor bugün epey belliydi çizgiler değerlendirdik o yüzden muhtemelen yarın da pik göreceğim diye düşünüyorum. Umarım siz de pik
İnşallah🌸😊

İnşallah 🌸 bugün pik göreceğime inanıyorum en kötü ertesi gün diye düşünüyorum 🤔

IMG_1776.webp
böyle çıktı bugün acaba akşama pil olur mı yoksa yarın mı yapsam

Back
X