• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Adete 13 gün var 🥲 olur mu bilmiyorum arada içime bir umutsuzluk çöküyor
Sakın çökmesine ben ovulasyon testinde pik gördüm iki gün sonra hep gebe hissettim kendimi biliyosun tabi daha net değil ama hep öyle hissetmiştim hayla da öyle

Sakın çökmesine ben ovulasyon testinde pik gördüm iki gün sonra hep gebe hissettim kendimi biliyosun tabi daha net değil ama hep öyle hissetmiştim hayla da öyle
Yani bilmiyorum ben hiç gebelik yaşamadık ondan ümitsizim nasıl bir şey onu da bilmiyorum

Kızlar merhaba ☺️
Benim bat 18 haziran.Bende pcos var ve döngülerim 30-40 gün arası değişiyor.Dün sol kasığımda ara ara ağrılar oldu.Bugün çok fazla baya yoğun kıvamlı akıntım geldi.Ağrılar gene aynı bölgede ara ara devam ediyor.Yumurtam çatlamış oluyor mu ? 8 yıllık evliyiz.Bu zamana kadar hep korunduk.Şimdi çocuk yapmaya karar verdik.Nasip olursa ilk gebeliğim olacak.Yumurtlama konularına o kadar fransız kaldım ki anlatamam.Nasıl anlarım yumurtanın çatladığını ? Akıntı kıvamı sıvılaşınca mı ?
Yumurtlama zamanı yumurta akı gibi şeffaf ve kıvamlı bir akıntı oluyor 1-2 gün. O şekilde anlayabilirsiniz.

Merhaba kızlar ben dün yazmıştım akıntım azaldı diye bu sabah bayaa artmıştı yeniden değerlendirdik bu gün uygulamada gösterilen yumurtlama günüm. Ama 27 mayıs akıntı çoktu diye yumurtlama olduğunu düşünüyordum. Bugün de değerlendirdik artık beklemeye geçtik. 2 hafta sonra test yaparım. İnşallah güzel haber paylaşmak nasip olur🤲🏻🥰

Merhaba kızlar ben dün yazmıştım akıntım azaldı diye bu sabah bayaa artmıştı yeniden değerlendirdik bu gün uygulamada gösterilen yumurtlama günüm. Ama 27 mayıs akıntı çoktu diye yumurtlama olduğunu düşünüyordum. Bugün de değerlendirdik artık beklemeye geçtik. 2 hafta sonra test yaparım. İnşallah güzel haber paylaşmak nasip olur🤲🏻🥰
Ben de iki hafta sonra yapacağım akıntım dün son kez geldi bitti😊

Keşke bu aydan ovulasyon testi alsaydım. Oldumu olmadı mı diye düşünmekten stress tavan şimdi kendimi sakinleştirmeye huzurla beklemeye çalışıyorum. Öneriniz varsa alayım 🤗

Keşke bu aydan ovulasyon testi alsaydım. Oldumu olmadı mı diye düşünmekten stress tavan şimdi kendimi sakinleştirmeye huzurla beklemeye çalışıyorum. Öneriniz varsa alayım 🤗
Boşver ben yaptim yine stresliyim yani , başkalarının testleriyle kiyasliyo insan bu sefer bence test de stres yapiyro sabırla beklemekten başka çare yok🥲

Back
X