- 18 Aralık 2024
- 49
- 29
- 3
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende belirtiler var mı?Ama senden umutluyum![]()
İnşallah denk gelir ya plansız böyle alelade bir ilişkiden oluverseeeeKittycattt benim eşim askeri personel nöbetleri falan oluyor pik çıkarsa eve kaçıyor yarım saatcik
o yüzden alıyorum
nryyy evet bende anlıyordum ama bu ay hep akıntım oldu o yüzden bilemedim hatta erken oldu daha geç olması gerekirken.. bu ay da düğün vs var bizimde zor ama olsun ben takip edeyim diyorum
![]()
Sabredemiyoruz kiBenimde 12 Haziran. Peki ne bu acelemiz :)) Perşembe ye kadar sabredebiliriz bence. Baksanıza adet iki üç gün geçince bile anca silik çıkıyormus
Valla hiç umutlu degılım en son üç gün önce test yaptım negatıf ti ama ağrılarım hala devam edıyo bazen böbregime vuruyo hattaBelirtiler regl belirtisi de olabilir gebelik de o hiç belli olmaz.
yarın ya da ertesi gün test yaparsınız. Pozitif görürseniz kan verirsiniz. Çok az kalmış sonucu öğrenmenize.![]()
Genelde ole oluyor:)İnşallah denk gelir ya plansız böyle alelade bir ilişkiden oluverseeee![]()
Benım yarın regl günüm akıntım devam edıyo belim zaten 10 gündür agrıyo ara sıra iğne batması gıbı sızı oluyo sağ kasıgımda bacagıma vuruyo hatta bılemedım ya bıde çok üşüyorum insanlar atletle gezıyo dışarda ben üşüyorım![]()
Uğraşacak birşeyler bulmamız lazım. Bayram + karneler yaklaşıyor karneleri doldurmam lazım onunla meşgul edeceğim kafamı yoksa ben dün akşam eczanenin kapısından döndüm:)Sabredemiyoruz ki![]()
Ben de geçen ay klomen + ovitrelle oldum ama böyle beliritiler olmadı 16.gün adet olmuştum hamilelik belirtisi de olabilir test yapmadan emin olamayoz ama inşallah vardır canımKızlar selam bende çok tecrübeli değilim bu konuda geçen ay reglıme 4 gün kala test yapmıştım belırtılerım regl agrısından farklıydı bıraz 3 testımde pozitif cıkmıştı kendı doktoruma aynı hafta randevum olduğu için hastaneye gitmedim ama gittiğim gün kanamam baslamıstı ama normal regl gibi degıl fazla agrılı ve parçalı kanamam oldu 5 gün sürerdi reglim bu defa 8 gün falan sürdü doktorum kimyasal dedi bu femara başlattı kullandım ama çatlatma iğnesi vurmadım ovükasyonla takıp ettım ve degerlendırdık yaklasık yumurtlama dan üç beş gün sonra kasıklarıma ince ince sızılar girdi normaldir dedim şimdi yarın regl günüm normalde ama Yumrtlamsdan beri devam eden akıntım var sureklı regl oldum sanmıyorum ama gelen gıden yok beş gün önce test yaptım silik çizgi çıktı üç gün önce tekrarladım artımed markaydı onda bişey çıkmadı dün akşam çok şiddetli mide agrısı yanması çekiyorum ve belırtılerım başladığı günden beri sürekli uyumak ıstıyom ara ara çok hafıf mide bulantım var acaba kist mi oldu yada başka bısey mı bılemıyorum yardımcı olur musunuz banada bıraz uzun oldu ama teşekkürler
Hoşbulduk teşekkürlerHoşgeldinnn![]()
Umarım rüyamda görüyorum artıkBen de geçen ay klomen + ovitrelle oldum ama böyle beliritiler olmadı 16.gün adet olmuştum hamilelik belirtisi de olabilir test yapmadan emin olamayoz ama inşallah vardır canım
Hayır hiç belirtim yokSende belirtiler var mı?
evet dışarı çıkınca falan unutuyorum ama bugün eşim nöbetçi evde tekim bütün gün testi düşünürümUğraşacak birşeyler bulmamız lazım. Bayram + karneler yaklaşıyor karneleri doldurmam lazım onunla meşgul edeceğim kafamı yoksa ben dün akşam eczanenin kapısından döndüm:)
Eğer bu ay olmasa bile sıkıntı yapma. Önerdiğim çörekotu kürünü kullan. Ne olacak en fazla sizden bir ay önce dogururuzHayır hiç belirtim yok![]()
İnsanlar ne kadar kötü kalpli yaAslında hiç takmıyordum bı kaç sene de çocuk düşünmüyordum işimde ilerlemek istıyordum ama abimin eşi olacak bi yılan sağda solda bebeği olmuyo dıye laf cıkarmus çok ağrı ma gıttı![]()
Yumurtlama üzerinden 13-14 gün geçtiği için tuttuysa çıkması lazım kuzum. Adetin çok gecikirse yine test yaparsın tabi2 gün kalmış olacak yarın negatifse dönmez demi 28 mayısta pik olmuştu ovulasyon
Yaptım bu ay cidden o güzeldi yumurtlama oldu yani ama bilmiyorum hani tutmama sebebi ne anlamadım yaniEğer bu ay olmasa bile sıkıntı yapma. Önerdiğim çörekotu kürünü kullan. Ne olacak en fazla sizden bir ay önce dogururuz![]()
Benım genelde midem agrır sonra kasıgım agrır hemen regl olurum aynı gün başlar belırtım canım tatlı çeker bır ıkı gun oncesınde üstelık hıc sevrmem tatlı seylerı ama bu ay öyle degıl garıp farklı gibi yada ben kuruyorumRegl öncesi ben de çok üşürüm genelde.
Ama 10 gündür süren ağrı her ay yaşanmıyorsa o bir belirti olabilir.
Yarın tam 13 gün olmuş olacak pik üzerinden varsa çıkarY
Yumurtlama üzerinden 13-14 gün geçtiği için tuttuysa çıkması lazım kuzum. Adetin çok gecikirse yine test yaparsın tabi