• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben bunda göremiyorum ama çok silikse buraya atınca netlik bozuluyor o yuzden olabilir 😊 güzel haberlerini bekliyorum
Fotografla oynadım biraz şimdi görünüyormu

Eklentiler

• IMG_5791.webp
    IMG_5791.webp
    5 KB · Görüntüleme: 15
3.17 canım benim de
Canım bu ay ilaçla birlikte değer düşünce çok daha artacak gebelik ihtimali. Yıllarca levotiron kullandım. Değerin çok yüksek değil benim 5-7 o arada gidiyordu. İlaçlarla 3lere düşürmüştük zorla. 15 güne ilaçlar değeri düşürmeye başlıyor. Şende faydasını görürsün.

Canım bu ay ilaçla birlikte değer düşünce çok daha artacak gebelik ihtimali. Yıllarca levotiron kullandım. Değerin çok yüksek değil benim 5-7 o arada gidiyordu. İlaçlarla 3lere düşürmüştük zorla. 15 güne ilaçlar değeri düşürmeye başlıyor. Şende faydasını görürsün.
Ayyy insallah sen nasilsin peki şu an hala kullaniyor musun balım ilacı

Evet çekildim canım tüplerim açık amh da bakıldı o da iyi Tsh çok az yüksek çıktı onu kullanıyorum bir de d vitamini
Senin o zaman tamamen stres ya sen bi rahatla kendini bi dinleme bence cidden az sakin kaldığında olacak inşallah var ya inanıyorum hiç bir sorun yok maşallah olur ya 😍

Senin o zaman tamamen stres ya sen bi rahatla kendini bi dinleme bence cidden az sakin kaldığında olacak inşallah var ya inanıyorum hiç bir sorun yok maşallah olur ya 😍
İnşallah birtanem evet ben de stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum ❤️ Allahım hepimize nasip etsin

Back
X