• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben bunda göremiyorum ama çok silikse buraya atınca netlik bozuluyor o yuzden olabilir 😊 güzel haberlerini bekliyorum
Fotografla oynadım biraz şimdi görünüyormu

Eklentiler

• IMG_5791.webp
    IMG_5791.webp
    5 KB · Görüntüleme: 22
3.17 canım benim de
Canım bu ay ilaçla birlikte değer düşünce çok daha artacak gebelik ihtimali. Yıllarca levotiron kullandım. Değerin çok yüksek değil benim 5-7 o arada gidiyordu. İlaçlarla 3lere düşürmüştük zorla. 15 güne ilaçlar değeri düşürmeye başlıyor. Şende faydasını görürsün.

Canım bu ay ilaçla birlikte değer düşünce çok daha artacak gebelik ihtimali. Yıllarca levotiron kullandım. Değerin çok yüksek değil benim 5-7 o arada gidiyordu. İlaçlarla 3lere düşürmüştük zorla. 15 güne ilaçlar değeri düşürmeye başlıyor. Şende faydasını görürsün.
Ayyy insallah sen nasilsin peki şu an hala kullaniyor musun balım ilacı

Evet çekildim canım tüplerim açık amh da bakıldı o da iyi Tsh çok az yüksek çıktı onu kullanıyorum bir de d vitamini
Senin o zaman tamamen stres ya sen bi rahatla kendini bi dinleme bence cidden az sakin kaldığında olacak inşallah var ya inanıyorum hiç bir sorun yok maşallah olur ya 😍

Senin o zaman tamamen stres ya sen bi rahatla kendini bi dinleme bence cidden az sakin kaldığında olacak inşallah var ya inanıyorum hiç bir sorun yok maşallah olur ya 😍
İnşallah birtanem evet ben de stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum ❤️ Allahım hepimize nasip etsin

Bence de için rahat eder hem
Evet canım haklısın. Bide bişey sorucam sana ve diğer çörek otu kürü yapmış olanlara. Bende onu kullanmaya başlayalı dönmesi olmaya başladı. Ondan sebep mi bilmiyorum. Dün akşam ve sabah ki dozu kullanmadım. Tansiyonu etkileyecek bir kür mü sizde etkileri nasıl oldu?

Evet canım haklısın. Bide bişey sorucam sana ve diğer çörek otu kürü yapmış olanlara. Bende onu kullanmaya başlayalı dönmesi olmaya başladı. Ondan sebep mi bilmiyorum. Dün akşam ve sabah ki dozu kullanmadım. Tansiyonu etkileyecek bir kür mü sizde etkileri nasıl oldu?
Bende hiç öyle bir etkisi olmadı canım bilmiyorum yan etki olmuş olabilir mi

Reglin bitmesini bekliyorum valla çörek otu bal tarçın kürünü deniyoeum yine bu ay gerçi deneme çok yapmayacagim bu ay dinlenme süreci 😂
Olsun bende yarın yemeğe başlıycam bkm senın gıbı 10 günlük hazırlayı 1 kaşık tüketicem dün dostinec hapımın bırınci dozunu kullandım proloktin değerimim düşmesi için birde perşembe içicem sonra bitıyor inşallah düşer 🌸💚✨😂

Olsun bende yarın yemeğe başlıycam bkm senın gıbı 10 günlük hazırlayı 1 kaşık tüketicem dün dostinec hapımın bırınci dozunu kullandım proloktin değerimim düşmesi için birde perşembe içicem sonra bitıyor inşallah düşer 🌸💚✨😂
Ben de tsh düşürüp d vitaminini yükseltmeye çalışıyorum 😂 ben de bir kavanoza 10 günlük hazırladım her gün oradan tüketiyorum

Back
X