Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

bende gölge gibi gördüm belki de geç döllenmedir önceki yerleşme sandığın kanama belki de yumurtlama kanamasıydı canım kan ver bence kesin çıkar orda kafan rahatlar en azından
Korkuyorum kan vermeye negatifdir diye beklicem bakim pazartesiye kadar

Çok varmış yapsam üzülmem var çünkü daha ama testi boşa harcamayayım
Harcama harcama her an gebe gibi hissetmek negatif görmekten daha iyi en azından 3-4 gün umutla bekleniyor benim umudum pek kalmadı ara ara kasık ağrım var hasta olcam sanırım

Harcama harcama her an gebe gibi hissetmek negatif görmekten daha iyi en azından 3-4 gün umutla bekleniyor benim umudum pek kalmadı ara ara kasık ağrım var hasta olcam sanırım
Öyle tabi umut işte elimizdeki tek şey. Daha dur regline var hemen indirme yelkenleri suya

Zaten her belirti hem erken gebelik hem adet belirtisi o yüzden bi türlü anlayamıyoruz kiamin inşallah Allah isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip etsin
Kesinlikle katılıyorum yanş kasıklarda batma var hafif bel ağrısı ve diz ağrısı yaşıyorum biraz uzanınca hafifliyor ama ağrıyor sonuç itibariyle yani regl ve gebelik belirtisi aynı

Arkadaşlar merhaba, benim de batım 13 Mayıs. Evde şu an erken test var ama henüz yapmak istemedim. Dünden beri ovulasyon testi yapıyorum. Ve ekteki gibi çıkıyor. Göğüs ucu hassasiyeti bir hafta önce çok kötüydü, şimdi biraz azaldı ama kramplar devam ediyor.
Sizce var mı bir şeyler?

Eklentiler

• 1000029954.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 12
Böyle olup çok hamilelik öğrenen var ya sizinde olabilir bence

Zaten her belirti hem erken gebelik hem adet belirtisi o yüzden bi türlü anlayamıyoruz kiamin inşallah Allah isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip etsin
Gerçekten de öyle benim iki gebeliğimde öyle oldu adet olcam sandım aynı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti aşırı sivilcelenme hafif mide bulantısı. Gecikme olmasa asla anlamazdım ikisini de. Yani ekstra hiç bi belirtim olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…