Korkuyorum kan vermeye negatifdir diye beklicem bakim pazartesiye kadarbende gölge gibi gördüm belki de geç döllenmedir önceki yerleşme sandığın kanama belki de yumurtlama kanamasıydı canım kan ver bence kesin çıkar orda kafan rahatlar en azından
Yapma yapma gününü bekleAy evet o yüzden inşallah dayanırım yapmam. Umarım yanılmaz
az daha bekle 4-15 i gibi denersinGünümde ne zaman bilmiyorum ki ya oralar karıştı hep
Çok varmışYapma yapma gününü bekle
az daha bekle 4-15 i gibi denersin
Ben de bugün yaptım çatlamanın 10.günğ ama silik bile çıkmadıÇok varmışyapsam üzülmem var çünkü daha ama testi boşa harcamayayım
Harcama harcama her an gebe gibi hissetmek negatif görmekten daha iyi en azından 3-4 gün umutla bekleniyor benim umudum pek kalmadı ara ara kasık ağrım var hasta olcam sanırımÇok varmışyapsam üzülmem var çünkü daha ama testi boşa harcamayayım
Bende öyle yaptım benim de negatif çıktı silik bile değildi kör oldum bulcam diye yine yokBen de bugün yaptım çatlamanın 10.günğ ama silik bile çıkmadı
Ya aslında benim 30 nisan akşam çatlamam oldu 1 mayısta döllense 9 gün oluyor o da çok erken değil mi ben niye yaptım yaBende öyle yaptım benim de negatif çıktı silik bile değildi kör oldum bulcam diye yine yok
Daha erken regl olmadıkça umut vardırBen de bugün yaptım çatlamanın 10.günğ ama silik bile çıkmadı
Öyle tabi umut işte elimizdeki tek şey. Daha dur regline var hemen indirme yelkenleri suyaHarcama harcama her an gebe gibi hissetmek negatif görmekten daha iyi en azından 3-4 gün umutla bekleniyor benim umudum pek kalmadı ara ara kasık ağrım var hasta olcam sanırım
Çok çok erkenmiş sizin hiç canınızı sıkmayın çooook erken hemde daha yerleşme yeni yeni oluyodurYa aslında benim 30 nisan akşam çatlamam oldu 1 mayısta döllense 9 gün oluyor o da çok erken değil mi ben niye yaptım ya
Hadi inşallahÖyle tabi umut işte elimizdeki tek şey. Daha dur regline var hemen indirme yelkenleri suya
Bacaklarım ağrıyor çok. Ondan ümidi kaybettim ama gebelikte de olurmuş rabbim nasip etsin hepimizeÇok çok erkenmiş sizin hiç canınızı sıkmayın çooook erken hemde daha yerleşme yeni yeni oluyodur
İnşallahDaha erken regl olmadıkça umut vardır
Zaten her belirti hem erken gebelik hem adet belirtisi o yüzden bi türlü anlayamıyoruz kiBacaklarım ağrıyor çok. Ondan ümidi kaybettim ama gebelikte de olurmuş rabbim nasip etsin hepimize
Kesinlikle katılıyorum yanş kasıklarda batma var hafif bel ağrısı ve diz ağrısı yaşıyorum biraz uzanınca hafifliyor ama ağrıyor sonuç itibariyle yani regl ve gebelik belirtisi aynıZaten her belirti hem erken gebelik hem adet belirtisi o yüzden bi türlü anlayamıyoruz kiamin inşallah Allah isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip etsin
İnşallah gebeliktir yine hüsrana uğramayızKesinlikle katılıyorum yanş kasıklarda batma var hafif bel ağrısı ve diz ağrısı yaşıyorum biraz uzanınca hafifliyor ama ağrıyor sonuç itibariyle yani regl ve gebelik belirtisi aynı
Böyle olup çok hamilelik öğrenen var ya sizinde olabilir benceArkadaşlar merhaba, benim de batım 13 Mayıs. Evde şu an erken test var ama henüz yapmak istemedim. Dünden beri ovulasyon testi yapıyorum. Ve ekteki gibi çıkıyor. Göğüs ucu hassasiyeti bir hafta önce çok kötüydü, şimdi biraz azaldı ama kramplar devam ediyor.
Sizce var mı bir şeyler?
Gerçekten de öyle benim iki gebeliğimde öyle oldu adet olcam sandım aynı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti aşırı sivilcelenme hafif mide bulantısı. Gecikme olmasa asla anlamazdım ikisini de. Yani ekstra hiç bi belirtim olmamıştıZaten her belirti hem erken gebelik hem adet belirtisi o yüzden bi türlü anlayamıyoruz kiamin inşallah Allah isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?