- 26 Şubat 2013
- 203
- 119
- 303
- 37
Bugün artık test yaptım ve evet haklıymışsınız.Böyle olup çok hamilelik öğrenen var ya sizinde olabilir bence
Yaa çok sevindim kan verip netleştirBugün artık test yaptım ve evet haklıymışsınız.Lh testim de hala pozitif.
Reglden farklı olarak alt karında kasık ağrısı değil de doluluk hissi oluştu bende , tuvalete gidiş sayım arttı.
Çok teşekkür ederimYaa çok sevindim kan verip netleştir
Testten anlamıştım aslında yurtdışı olduğunuÇok teşekkür ederim, tek sorun şu an Almanya'da yaşıyorum. Randevu bulup kan vermek zor olacak
Bu ay inşallah isteyen herkes hayırlı haberi alır adet ağrısı sanıp gebelik çıkması çok daha keyifliGerçekten de öyle benim iki gebeliğimde öyle oldu adet olcam sandım aynı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti aşırı sivilcelenme hafif mide bulantısı. Gecikme olmasa asla anlamazdım ikisini de. Yani ekstra hiç bi belirtim olmamıştı
KesinlikleBu ay inşallah isteyen herkes hayırlı haberi alır adet ağrısı sanıp gebelik çıkması çok daha keyifli
Ya ben dayanamayıp bugün sabah test yaptım ve silik çizgi gördüm hafif şoktayım halaBu ay inşallah isteyen herkes hayırlı haberi alır adet ağrısı sanıp gebelik çıkması çok daha keyifli
Ah ne güzel inşallah o mutluluğu bizde yaşarız bu ayKesinlikleilkinde gerçekten de adet olcam sanıp sürekli gidip kontrol ediyodum acaba oldum mu diye o dönem kuzenimin düğünü vardı abiye elbisenin içinde rezillik çekmiyim istiyodum sonra sürekli sancım olup gelen giden olmayınca çok umutsuzca test yaptım hatta yapıp bakmadan banyodan çıktım gittim üstümü falan değiştim o kadar umutsuzdum yani. Geri gelip çift çizgiyi görünce şok olmuştum evden ordan oraya koşmaya başlamıştım ahahah
Ay ciddi olamazsıııııın çok mutluyum şu an marka ne silik varsa kesin gebelik var sende ay ciddi ciddi çok mutlu oldum kan ne zaman vereceksinYa ben dayanamayıp bugün sabah test yaptım ve silik çizgi gördüm hafif şoktayım hala
Benimde 19 MayısMerhaba benim bat 19 mayıs ama ben de sizinle bekleyebilir miyim
Ay sorma bende heyecanlıyım laboquick bildiğim için onu aldım ve çıktı yani hafifte olsa 6 gün için hafif olmasida normal herhalde zaten bir kişi hariç kime atsam var dediAy ciddi olamazsıııııın çok mutluyum şu an marka ne silik varsa kesin gebelik var sende ay ciddi ciddi çok mutlu oldum kan ne zaman vereceksin
Ay hemşehrim valla heveslendirmek istemiyorum ama fotoğrafı büyütmeden gördüm ben silik çizgiyi bide daha var senin adetine bence sen bu ay başardınAy sorma bende heyecanlıyım laboquick bildiğim için onu aldım ve çıktı yani hafifte olsa 6 gün için hafif olmasida normal herhalde zaten bir kişi hariç kime atsam var dedi
Yaşadığım yer küçük sadece salı çarşamba kan aliyorlar yine test yapacağım duruma göre çarşamba veririm herhalde ya dur sizede atayım görecek misiniz
Ben de aynı durumdayım ben de test yaptım negatif olsaydı çıkardı bence sonuçta sizin 1 gün benim 2 gün kaldı adete hcg biraz da olsa yükselmiş olurdu ve çıkardı bu ay da hayaller suya düştü sanırımArkadaslar merhaba. Benim de bat 12 mayis yani yarın. Dun sabah pembe renkli lekelenme yasadim. Peceteye biraz gelecek sekilde. Bugun test yaptim negatif. Gebe olsaydım cıkardı degil mi testte?
Haklısınız. Dunku kanama kafamı karıştırdı. En kısa zamanda muradimiza erelim insallahBen de aynı durumdayım ben de test yaptım negatif olsaydı çıkardı bence sonuçta sizin 1 gün benim 2 gün kaldı adete hcg biraz da olsa yükselmiş olurdu ve çıkardı bu ay da hayaller suya düştü sanırım
Yiyecem seni nasıl heyecanlısın yaAy hemşehrim valla heveslendirmek istemiyorum ama fotoğrafı büyütmeden gördüm ben silik çizgiyi bide daha var senin adetine bence sen bu ay başardınşimdiden sağlıkla kucağına al inşallah bence var yine temkinli gidelim ama bence var kan verir vermez haber ver merakla beklicem
Amin inşallahHaklısınız. Dunku kanama kafamı karıştırdı. En kısa zamanda muradimiza erelim insallah
Hadi inşallah hepsinde çıktıysa kesin vardır içini ferah tut sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahYiyecem seni nasıl heyecanlısın yaah inşallah olmuştur hemşerim inşallah hep beraber alalım güzel haberleri
Az önce bir iki saatlik idrar ile yine denedim yine çıktı bugün 3 test yaptım hepsinde gördüm inşallah sağlıkla hamileyimdir, hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?