Kız ilk testeki bariz gözükuyor ya birde kaset test insallah kandada pozitif görürsün canım senin adına çok sevindimAtayım canım
Diyen herkese söylüyorum laboquick kaset ama çoğu erken gebelik olarak satılanlardan daha hassas ölçüm yapıyor 20 hcg ve üstü erkenlerin çoğu 25 hcg üstü aklında olsunKız ilk testeki bariz gözükuyor ya birde kaset test insallah kandada pozitif görürsün canım senin adına çok sevindim
Teşekkürler... hayırlı olsun çok sevindim senin adina...5 gün kala çizgiyi gördüysen benim hiç şansım yok dün kaset test yaptım yoktu hiçbirsey ...olmadı yine sanırım...yarın adet günüm bakalımİnşallah vardır 5 gün falan var. Ovülasyon testi reglin bittikten sonra ortalama bir hafta sonra falan yapmaya başlıyorsun lh hormonunu ölçüyor lh hormonu yumurtlama olduğu zaman yükseliyor ve yaptığımız testte pik görüyoruz t çizgisi kontrol çizgisiyle ya eşit ya koyu oluyor pik yaptığını böyle anlıyoruz o dönemleri değerlendiriyoruz pikten sonra tekrar test yaptığımızda t çizgisi silikleştiyse çatlamanın gerçekleştiğini anlayıp o günüde değerlendiriyoruz ve gerisi zamana kalıyor. Misal ben takvime göre yapıyordum ama bu ay geç yumurtladım test yapmasaydım takvime göre ilişkim olurdu ve muhtelemen hamilelik ihtimalim olmazdı bunu öğrenmiş oldum. Yapanların çoğu ilk ayda hamile kaldıklarını yazdıkları için denemek istedim ve eğer hamileysem doğru olacak bu. Bence mutlaka sizde test yapın bişey kaybetmezsiniz sonuçta ki daha verimli ilerlersiniz
Adet oldun mu seninde yarında değil mi batben bu ay da elendim sanırım hasta olcam kızlar kasıklarım ağrıyo çok az lekelenmem varsizlerden güzel haberleri bekliyorum
Oldum ben bu ay da elendim sen ne durumdasınAdet oldun mu seninde yarında değil mi bat
Benim yarın adet günüm heran olacak gibiyim ...dün kaset test yaptım çıkmadı ...olsa çıkardı...bende yokum bu ay ...bir dahaki topikte görüşürüz heraldeOldum ben bu ay da elendim sen ne durumdasın
Valla kan sonucu görmedikçe kesin var diyemiyorum. İlk hamileliğimde regl günü öğrenmiştim bu böyle olduTeşekkürler... hayırlı olsun çok sevindim senin adina...5 gün kala çizgiyi gördüysen benim hiç şansım yok dün kaset test yaptım yoktu hiçbirsey ...olmadı yine sanırım...yarın adet günüm bakalım
İnşallah bi dahaki topikte sen olmazsın ben adet oldum sen olmamışsın hala umut var senin için inşallah olmazsın da geç döllenme flandırBenim yarın adet günüm heran olacak gibiyim ...dün kaset test yaptım çıkmadı ...olsa çıkardı...bende yokum bu ay ...bir dahaki topikte görüşürüz heralde
Ah nasıl sevindiiiim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah maşallahKızlar sonucum çıktı hamileyim değerim 45
Ay maşallahh Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah sağ salim kucağına alırsın bizlere de dua et canım benimKızlar sonucum çıktı hamileyim değerim 45
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahAh nasıl sevindiiiim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah maşallahgözün aydın bize de dua etmeyi unutma hamilelerin duası kabul olurmuş
Çok teşekkür ederim canımAy maşallahh Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah sağ salim kucağına alırsın bizlere de dua et canım benim
Hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallahKızlar sonucum çıktı hamileyim değerim 45
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah
Tebrik ederim canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim amin inşallah
Amin canım teşekkür ederimTebrik ederim canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbi şey soracaktım belirti hissettiniz mi benim bata 6 gün var adet belirtilerine ek olarak bugün acayip eklemlerim ağrıyor çok halsizim acaba bişey olabilir mi
AmiiinÇok teşekkür ederim canım amin inşallah
Rabbim en kisa zamanda sizlerede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah çok amiiin
Anladım canım ya tam olarak adet belirtilerim var aslında çokta umutlanmak istemiyorum ama şuan felaket kollarım bacaklarım dökülüyor sanki belki de grip olcam bilmiyorumAmin canım teşekkür ederim
Şöyle çatlamadan bir kaç gün sonra kasık bel ağrım başladı ara ara oluyordu sırtımdan göğüs yanlarıma vuran kas ezilmesi gibi bir ağrım oldu. Göğüslerim dokununca hafif sızlıyordu ama bunlar aham şaham çok ve ağrılı olmadı ilk hamilelikte çok belirti yaşamıştım yani her hamilelik çok farklı oluyormuş. Reglime daha var diye bu ağrılar niye var amaçlı denemek için çatlamadan sonraki 8. gün yaptım laboquick test hayal meyal çok ince çıktı ama güvenilir test diye şüphelendim tekrar ettim testleri belirginleşti. Ama mesela öncekinde regl günü öğrenmiştim o da değişiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?