Bat 14 Kasım olanlar belirtileriniz var mıııııı

Kaç dakikada çıktı

kızlar ben geçen ay kimyasal yaşadım yumurtlama tarihi karıştı değerlendirdim yine 3 yada 4 gun var reglime büyük ihtimal test yaptım kuruduktan sonra silik çıkıyor fotograf atamıyorum geçen ay atmıştım buraya bu sefer cikmiyor fotograflar başına gelen varmi nasil atabilirim

Kızlar belirtiniz var mı varsa neler gelin biraz bilgi paylaşımı yapalımmmmm
Selamm benim de bat 15 kasım. 2-3 gün çok baş dönmesi yaşadım. Bugün yok. Ama yaklaşık 4 gündür çok fazla göğüs ağrım var. İnanılmaz şiş ve koltuk altıma kadar devam ediyor. Regl öncesi göğüslerim bu kadar şişmiyor. Hareket etmek bile zor şuan. Kasık ağrım arada oluyor. Regl olacakmışım gibi.

Bat 14 kasım, gögüste ve kasıkta şişkinlik, koku hassasiyeti,sindirim problemleri yaşadım. 3 gündür mide bulantısı baş dönmesi var. Erken gebelik testi negatif, dün yaptığım kan testi de 1,20 hcg çıktı. Adet tarihimi bekliyorum

Bat 11 Kasım göğüs ağrım pazar günü başladı çok az akıntım oldu. Belirti yok denecek kadar . Bugün beta baktırdım 58 umarım sağlıkla ilerler

Pembe duruyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…