- 12 Şubat 2025
- 351
- 41
- 13
- 27
- Konu Sahibi panikprenses34
-
Bat 11 ilk defa göğüslerimde ne hassasiyet var ne şişlik
Bende de aynı bunlar varrr beyaz süt gibi akıntı göğüslere dokununca ağrı biraz da kasıkta batmalar ara ara dün adım atarken ağrı oldu biraz sonra geçti meselaBat 15 veya 20 Kasım çok az beyaz akıntım var, kasıkta batma, göğüs alt dış kısımlarda dokununca hafif ağrı
BAT 13 Kasım
Bel ve ara ara kasık ağrısı. Pazartesiden beri çekiyorum bunları. Bacak ağrısıda vardı o 3 gün sürdü.
Bekliyoruz bakalım
İnşallah vardır bebişşş ne zamandır deniyorsunuzBAT 13 Kasım
Bel ve ara ara kasık ağrısı. Pazartesiden beri çekiyorum bunları. Bacak ağrısıda vardı o 3 gün sürdü.
Bekliyoruz bakalım
Test yaptın mı 2 gün kalmış varsa çıkar benceBat 11 ilk defa göğüslerimde ne hassasiyet var ne şişlik
Yürüdüğümde belime ağrı giriyor benimdeBende de aynı bunlar varrr beyaz süt gibi akıntı göğüslere dokununca ağrı biraz da kasıkta batmalar ara ara dün adım atarken ağrı oldu biraz sonra geçti mesela
Dün yaptım yoktu. Bence zaten yok bu aydan umudum kalmadıTest yaptın mı 2 gün kalmış varsa çıkar bence
Dün yaptım bugün yapmadım adet olmayı bekliyorum umudum yok bu aydanTest yaptın mı 2 gün kalmış varsa çıkar bence
Adetin 3. Günü belli olmuştu benim daha önce daha sonra geç döllenme olduğunu öğrenmiştimDün yaptım bugün yapmadım adet olmayı bekliyorum umudum yok bu aydan
Benim de tam tersi adetten 4 gün önce belli olmuştu daha önce ondan umudum yokAdetin 3. Günü belli olmuştu benim daha önce daha sonra geç döllenme olduğunu öğrenmiştim
Bu 3. Ay denememiz. İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah vardır bebişşş ne zamandır deniyorsunuz
Her saman normal döllenme olmuyor ki ama geç döllenme olasılığı her zaman varBenim de tam tersi adetten 4 gün önce belli olmuştu daha önce ondan umudum yok
Bi hafta önce bel kasık batmaları vardı bi kaç gün geçti kasıkta batmalar hafif devam etti bir gün arayla iki kere sümüksü şeffaf yapışkan akıntı geldi şimdi hafif bir sızı var adet olucakmışım gibi sabah hafif mide bulantısı oldu psikolojik mi bilmem göğüs uçlarım acıyor ama adet mi gebelik mi artık Allah bilir.yumurtlama tarihi adetten hemen sonra oldu buna göre bat 14 kasımı gösteriyor anlayacağınız çok zormuş beklemek
Benimde bat ya 13 ya da 16 . İlk defa bu kadar göğüs ucu acısı ve hassasiyet var belki prolaktinden dolayıdır düşürmüştüm ama yinede göğüs ucunde akıntı vwr nokta bazen alt kasık agrısı ortadaKızlar belirtiniz var mı varsa neler gelin biraz bilgi paylaşımı yapalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?