- 15 Ocak 2014
- 6.012
- 5.216
- 398
12 silme tatlı kaşığı Çörek otu ezilecek (ben tam ezemedim çok cigneyecegim)
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Macun yapılıp sabah akşam yenecek
Ben 1er tatlı kaşığı yiyeceğim bal kaya balı çok ağır geliyor ama sizin bal hafifse yemek kasigiyla ye
Bugün de olmadım geçen ay da 7 gün geçmişti bakalım bu ay nolcak çok sıkıcı beklemek
Üzülme canım Rabbimin bir bildiği vardır. Sabret güzel günler gelicek inşallahRegl oldum ben.. Malesef! Allaha sığınıyorum verdiğinde ne vermediğine se Elhamdülillah..
Üzülme canım Rabbimin bir bildiği vardır. Sabret güzel günler gelicek inşallah
Üzülme ben de kırmızıları gördüm. Bal çörekotu tarçın à yarın başlıyorum , eşimde keçi boynuzu kaynatıp içecek incir de aldık fındıkta bu ay çok azimliyizRegl oldum ben.. Malesef! Allaha sığınıyorum verdiğinde ne vermediğine se Elhamdülillah..
Ya zaten o belirtiler mahvediyo insanı ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün midem bulandı ki psikolojikti ondan sonra hiç bulanmadı. Hamile olmadan önce şu kesin belirti ben kesin hamileyim diyo insan gerçekten dediğin gibi beklemek yıpratıyoÖyle tabiki nasip diyorum regl olmak degil de beklemek yoruyor her ay olacakmı oldu mu belirtiler falan bu ay bir sürü belirti yasadım ama malesef hepsi psikolojik mş
Üzülme ben de kırmızıları gördüm. Bal çörekotu tarçın à yarın başlıyorum , eşimde keçi boynuzu kaynatıp içecek incir de aldık fındıkta bu ay çok azimliyiz
Öyleymiş canım. Sorma benimki de içmedi getir ben direk yerim dedi. İnşallah böylede faydası olurBenim eşim pek içecek gibi değil ama deneyim birde her gün mü içmesi lazım tarih canım
Canim esine keci buynuzu pekmezi icir ben bu ay esime iliskiden 4 5 saat once icirdim belki sanada bir hayri olurÖyleymiş canım. Sorma benimki de içmedi getir ben direk yerim dedi. İnşallah böylede faydası olur
Keciboynuzunun kendisini aldım canım girip çıkıp yiyo bakalım hayirlisiCanim esine keci buynuzu pekmezi icir ben bu ay esime iliskiden 4 5 saat once icirdim belki sanada bir hayri olur
Bir kaç gün daha bekleyip tekrar dene inşallah hamilesindirKizlar adetim duzensin agnucaston kullaniyorum ucuncu ayim ama 14 subatta olmam gerekirdi olmadim ve testler negatif ne yapmaliyim
O da ihtimal dahilindedir. İnşallah hamilesindirBen daha regl olmadim kizlar kanda idrarda da bisey yok yoksa gec döllenme mi olcak anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?