- 4 Mayıs 2025
- 126
- 32
- 13
- 29
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
Merhaba , kaç günde döngünüz dönüyorMerhaba bat 15 eylül. 27 28 ağustos da piki gördüm. 29 ağustos da silikleşti yani yumurtam çatladı. 2 gün geçti yumurtlamadan. Şuan kasıklarımda bi ağrı var adet ağrısı gibi.
30 ve ya 31 günde bi döngümMerhaba , kaç günde döngünüz dönüyor
Anladım hayırlısı olur inşallah hepimiz için heyecan dorukta30 ve ya 31 günde bi döngüm
Merhaba canımBenim bat 27 Eylül ama yumurtlamam bu hafta sonu falan olabilir bilemiyorum doktorum yumurta geliştirici iğne verdi onu kullanicam ve sonrada çatlatma iğnesi kullanicaz bu ay benim için daha umut verici bir ay olacak yeni başlangıçlar inşallah güzel haberlerle yazarız buraya
Ahh inşallah canım benim amiinnnMerhaba canım
Eylül ayı bize şans getirsin uğurlu geçsin ayımızİnşallah mutluluktan akar göz yaşlarımız
İlk olucak inşallah. Yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapıldı onlar tutmadı.Anladım hayırlısı olur inşallah hepimiz için heyecan doruktailk mi olucak sizin neler yaptınız bu süreçte peki
Sizin son adet tarihi ne. Hiç gebelik oldu mu daha önceMerhaba kızlarım, birbirimize moral olalım.
Yumurtlama döneminde nelere dikkat ediyorsunuz birbirimizle paylaşalım…
Valla bende bu ay hayit tohumu kullandim yumurtlamam baya uzun surduİlk olucak inşallah. Yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapıldı onlar tutmadı.
Rahim filmi çekildim üzerinden bi seneden fazla geçmesine rağmen yine gebelik olmadı. İlk defa bu ay ovülasyon testi denedim pik olduğunda ve sonrasında beraberlk oldu
Çay şeklinde mi içtinizValla bende bu ay hayit tohumu kullandim yumurtlamam baya uzun surduustunden dort gun fln gecti hicbir belirtim yok tek tarafli bel agrim haric
Evet cnm tohum olarak satiliyor ztn regl bittikten sonra basladim bir cay bardagina bir cay kasigi koydum demlendi suzdum ve ictim sadece sabahlari kullandim yumurtlamadan birkac gun sonrada biraktim hic bu kadar belirgin ve uzun suren yumurtlamam olmadiÇay şeklinde mi içtiniz
Pikin uzun sürdü yani dimi. Sen de hiç oluştu mu gebelikEvet cnm tohum olarak satiliyor ztn regl bittikten sonra basladim bir cay bardagina bir cay kasigi koydum demlendi suzdum ve ictim sadece sabahlari kullandim yumurtlamadan birkac gun sonrada biraktim hic bu kadar belirgin ve uzun suren yumurtlamam olmadi
Benım normalde adete 7 gün kala regl ağrım başlardı şimdi yumurtlamadan beri ağrım var yani regle 14 gün kala başladı ağrım. Benım bu ayı diğer aydan ayıran özelllik. İlk defa ovü testi kullandım. Bi de ınosıtol diye bi vitamin kullanıyorum kullanıp hamile kalan çok insam varEvet cnm tohum olarak satiliyor ztn regl bittikten sonra basladim bir cay bardagina bir cay kasigi koydum demlendi suzdum ve ictim sadece sabahlari kullandim yumurtlamadan birkac gun sonrada biraktim hic bu kadar belirgin ve uzun suren yumurtlamam olmadi
Yok cnm ztn msjda konusmustuk seninle hic olmadiPikin uzun sürdü yani dimi. Sen de hiç oluştu mu gebelik
İnsallah bu ay olur cnm bnde hicbir belirti yok dedigim gibi siskinligim ve arada bel agrim var baska biseyim yok gecen aylarda hep bi kasik agrim olurdu ama bu ay cok nadir hafif sizi şeklinde oluyorBenım normalde adete 7 gün kala regl ağrım başlardı şimdi yumurtlamadan beri ağrım var yani regle 14 gün kala başladı ağrım. Benım bu ayı diğer aydan ayıran özelllik. İlk defa ovü testi kullandım. Bi de ınosıtol diye bi vitamin kullanıyorum kullanıp hamile kalan çok insam var
Aaa evet hatırladım biz geçen ay da hüsrana uğradık senle.Yok cnm ztn msjda konusmustuk seninle hic olmadi
Evet cnm maalesf oyle oldu ama onceki aylarin aksine belirti vs yokAaa evet hatırladım biz geçen ay da hüsrana uğradık senle.
Benım bu ay kasıklarım çok ağrıyo ve göğüs ağrısı varEvet cnm maalesf oyle oldu ama onceki aylarin aksine belirti vs yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?