- 4 Mayıs 2025
- 126
- 32
- 13
- 29
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
İnsallah vardir cnm ya rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese bnde arada sol kasigima batma oluyo o kadar o da normal diyorum siskinligim var bel agrim var usuttum diyorum herseye bahanem hazir bu ayBenım bu ay kasıklarım çok ağrıyo ve göğüs ağrısı var
Evet benım de her ay bi belirtim oluyo çok dinlemiyorum kendimiİnsallah vardir cnm ya rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyen herkese bnde arada sol kasigima batma oluyo o kadar o da normal diyorum siskinligim var bel agrim var usuttum diyorum herseye bahanem hazir bu ay
Bende daha akisina biraktim ama olursa baslik acip anlatirim hayit tohumunu ins ins yarabbiiiEvet benım de her ay bi belirtim oluyo çok dinlemiyorum kendimi
İnşallahBende daha akisina biraktim ama olursa baslik acip anlatirim hayit tohumunu ins ins yarabbiii
Gebelik bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum. Belki yumurtlama hassasiyetinden olmuşturBenim de bat 17 eylül yumurtlama 5-6 gün önce oldu, daha çok var ama gögüs ağrım var yumurtlamadan beri, neden çözemedim. Normalde benim reglden 5 gün önce falan olur. Bu ay bir garip oldu. yüzüstü yatamıyorum mesela şu an gögüs acısından. Belirti olması da için de çok erken. Hormonel bi sorun mu oldu diye korkmaya başladım
Cnm bnce o kadar erken belirti olmaz arkadasima katiliyorum yumurtlamayla alakalidir bnce cunku daha iki hafta var reglineBenim de bat 17 eylül yumurtlama 5-6 gün önce oldu, daha çok var ama gögüs ağrım var yumurtlamadan beri, neden çözemedim. Normalde benim reglden 5 gün önce falan olur. Bu ay bir garip oldu. yüzüstü yatamıyorum mesela şu an gögüs acısından. Belirti olması da için de çok erken. Hormonel bi sorun mu oldu diye korkmaya başladım
Evet ilk defa böyle bişey yaşıyorum 8 aydır deniyoruz, o yüzden ben de şaşırdımGebelik bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum. Belki yumurtlama hassasiyetinden olmuştur
Valla bnm ucuncu ayim hic belirtimin olmadigi ilk ayEvet ilk defa böyle bişey yaşıyorum 8 aydır deniyoruz, o yüzden ben de şaşırdım
Silikleşene kadar teste ve ilişkiye devam edinBunu bugün yaptım. Benim ilk ovülasyon testim sanıyorum ki pik. Yarın da test yapayım mı ? Bugünü değerlendirdik ama yarın boş mu olmalı yoksa üst üste günler değerlendirelim mi eşimin sperm sayısı düşük ama son zamanlarda test vermedik daha.
Pik olmuş. Bugun yarın ve çizgi silikleşene kadar denemeye devam. Mümkünse regle kadar da test yapın çünkü iki kez yumurtlama olabilirBunu bugün yaptım. Benim ilk ovülasyon testim sanıyorum ki pik. Yarın da test yapayım mı ? Bugünü değerlendirdik ama yarın boş mu olmalı yoksa üst üste günler değerlendirelim mi eşimin sperm sayısı düşük ama son zamanlarda test vermedik daha.
TeşekkürlerPik olmuş. Bugun yarın ve çizgi silikleşene kadar denemeye devam. Mümkünse regle kadar da test yapın çünkü iki kez yumurtlama olabilir
Beklenen adet tarihiBAT ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?