- 28 Mayıs 2025
- 88
- 48
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hayalim kizim
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah hamilesindir canım 3 test yapmışsın üçü de yalancı pozitif değildir bence. Elinden geldiğince stres yapmamaya calis gönlünce olsun her şey![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah hamilesindir canım 3 test yapmışsın üçü de yalancı pozitif değildir bence. Elinden geldiğince stres yapmamaya calis gönlünce olsun her şey![]()
İyi düşün iyi olsun hepimiz için belki beta yükselmedi adet olmanı şuanki stresinde etkiliyor olabilir inşallah bebiştirNegatif kızlar 2gun gecikti reglim. Çatlatma iğnesi geciktirir mi
Evet canım sabah test yaptım negatif buraya attım hatta testi . Bugün 3ncu günüm gelen giden yok bir umut bekliyorumBugün baktın mı canım
Bu ay iğne vuruldum belki ondan gecikti . Umarım sizi gebeliktirBenimde 6 gün regl hiç bir belirtim halen yok test yapmadım hiç üzülüyorum diye
benim belirti yok ama korkuyorum bende test yapmayaTest yapmaya o kadar korkuyorum ki bata 4 gün var. Tüm regl belirtilerini yaşıyorum zaten![]()
Bu ay iğne vuruldum belki ondan gecikti . Umarım sizi gebeliktirtest yapsaydıniz keske
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canim çok sevindimKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canim çok sevindim![]()
Vala canım farklı olarak hissettiğim aşırı yorgunluk, halsizlik vardı 3 gündür sürekli yatma ihtiyacı hissediyordum.Asiri sivilcelenme oldu yüzümde. Özellikle alın bolgemde isilik gibi oldu.Ates basması vardı ateşimi ölçtügümde inişli çıkışlı oluyordu.37.2 çıkmıştı en yüksek olarak. Akıntımda artış var özellikle bugün adet oldum sandım lavoboya gittim böyle kremsi sulu akıntı oldu.Onun dışında adet olacakmisim gibi kasık ağrısı, diz ve bel ağrısı var.Arada da bulantı oluyor bu kadar canımCanim belirtilerin nelerdi seninle yumurtlamamiz ayni gündü çünkü:)
Ay inşallah sende hamilesindir kuzum ya merakla bekliyorum sonucunuAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canim çok sevindim![]()
Anladım canım bunların birçoğu adet öncesi belirti gibi aslında. Bende de kasık bel ve ayak ağrısı var. Ateş basması da cok fazla oluyor 2 gündür. Ama adet mi gebelik mi bilmiyorum. 3 gün daha olmazsam regl test yaparim bendeVala canım farklı olarak hissettiğim aşırı yorgunluk, halsizlik vardı 3 gündür sürekli yatma ihtiyacı hissediyordum.Asiri sivilcelenme oldu yüzümde. Özellikle alın bolgemde isilik gibi oldu.Ates basması vardı ateşimi ölçtügümde inişli çıkışlı oluyordu.37.2 çıkmıştı en yüksek olarak. Akıntımda artış var özellikle bugün adet oldum sandım lavoboya gittim böyle kremsi sulu akıntı oldu.Onun dışında adet olacakmisim gibi kasık ağrısı, diz ve bel ağrısı var.Arada da bulantı oluyor bu kadar canım
Ay inşallah sende hamilesindir kuzum ya merakla bekliyorum sonucunu![]()
Bende hiç bu kadar sivilcelenme olmamıştı bide halsizlik canım farklı olarak ikisi var. Diğerleri dediğin gibi adette de oluyordu bende.Anladım canım bunların birçoğu adet öncesi belirti gibi aslında. Bende de kasık bel ve ayak ağrısı var. Ateş basması da cok fazla oluyor 2 gündür. Ama adet mi gebelik mi bilmiyorum. 3 gün daha olmazsam regl test yaparim bende![]()
İnşallah canımÇok teşekkür ediyorum güzel niyetin için inşallah pozitif olursa bende sevincimi paylaşırım
![]()
Merhaba durumunuz nasıl benimde 16-18 arası batBenim adetim hep duzensiz 35 bazen dahada erteleniyor takvime göre 17 temmuz bat gözüküyor bakalim sizde durumlar nasil
Regl oldum malesefMerhaba durumunuz nasıl benimde 16-18 arası bat