- 17 Haziran 2025
- 138
- 66
- 13
- Konu Sahibi Hayalim kizim
çatladığında mı silik oluyordu o zaman ilişkiye mi girmek gerekiyor benim kafa iyice karıştıBazen akıntı olmayabilir sen teste bak canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatladığında mı silik oluyordu o zaman ilişkiye mi girmek gerekiyor benim kafa iyice karıştıBazen akıntı olmayabilir sen teste bak canim
Catladiginda siliklesiyo pik olduğu gün siliklestigi günde ilişkiye girilmesi gerekiyoçatladığında mı silik oluyordu o zaman ilişkiye mi girmek gerekiyor benim kafa iyice karıştı
ne çok şey var ya bu ha diye kalanları tebrik ediyorumCatladiginda siliklesiyo pik olduğu gün siliklestigi günde ilişkiye girilmesi gerekiyo
çok çok amin :))) stres yok bu ay ya öyle hissediyorum umarım öyle kalırSelam kızlar bat 12 Temmuz bende aranıza katılayım 9 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak inşallah hepimiz gebelik haberlerini Temmuz ayında peş peşe alırız![]()
Daha önceki aylar kullandım ama bu ay kullanmadım sanki beni daha çok strese sokuyor gibi. Şöyle planladım ben adet bittikten 3 gün sonra her 3 günde bir değerlendiriyoruz diğer adete 5 gün kalaya kadaryumurtlamayı ovülasyon testiyle takip ediyor musun canım
Aminnn bu ay hiç kafaya takmamaya çalışıyorum bakalımSelam kızlar bat 12 Temmuz bende aranıza katılayım 9 aydır deniyoruz bakalım bu ay ne olacak inşallah hepimiz gebelik haberlerini Temmuz ayında peş peşe alırız![]()
gün aşırı ve yumurtlama zmanında 3 gün üst üste diye duymuştum benDaha önceki aylar kullandım ama bu ay kullanmadım sanki beni daha çok strese sokuyor gibi. Şöyle planladım ben adet bittikten 3 gün sonra her 3 günde bir değerlendiriyoruz diğer adete 5 gün kalaya kadar
sizin ilk çocuk mu olacakAminnn bu ay hiç kafaya takmamaya çalışıyorum bakalım
Yok canım var benim oğlumsizin ilk çocuk mu olacak
ooo en sevdiğim tecrübeli anne benim ilk olacak 1 yıllık evliyimYok canım var benim oğlum![]()
Kendim içinde istiyorum.ama böyle ilk kez anne olacaklara daha çok dua ediyorum inşallah bu ay o güzel haberi duyarsın canimooo en sevdiğim tecrübeli anne benim ilk olacak 1 yıllık evliyim
Ayyy inşallah ben daha bir şey hissetmiyorumçok çok amin :))) stres yok bu ay ya öyle hissediyorum umarım öyle kalır
Hadi bakalım inşallah bu ay baya takviye kullandımAminnn bu ay hiç kafaya takmamaya çalışıyorum bakalım
Ayyy benimde ilk olacak inşallah bakalımooo en sevdiğim tecrübeli anne benim ilk olacak 1 yıllık evliyim
9 aydır her yöntemi denedim olmayınca ciddi manada yıprandım o yüzden hergünde yapsak 3 günde birde yapsak olacağı varsa olur kafasına girdimAminnn bu ay hiç kafaya takmamaya çalışıyorum bakalım
Aynen öyle kafadan çıkarınca hoop bi bakmışız bebis geliyo aslinda9 aydır her yöntemi denedim olmayınca ciddi manada yıprandım o yüzden hergünde yapsak 3 günde birde yapsak olacağı varsa olur kafasına girdim![]()
Yok zaten artık zevkine takip ediyorum. Tamamen Allah'a bıraktım işimibazı doktorlar sebepli bazıları da sebepsiz diyor
Ovulasyon testine göre erken yumurtladim. Takvim 1 mayis gosteriyordusizinde yumurtlama zamanlarınız o zaman doğrumudur
1 temmuz demek istedimOvulasyon testine göre erken yumurtladim. Takvim 1 mayis gosteriyordu