BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Kızlar ne durumdasınız acaba hangi belirtiler gebelik belirtisi yaa
Regle çoğu benzerlik var canim ilk gebelikte regle yakın gogus ucu kararıyor koku hassasiyeti oluyo gibi gibi ama bazende hiç belirti olmayanda oluyo senin yumurtan catlayali kaç gün oldu

Kızlar size bir şey soracağım. Siz doktora gittiniz mi neden gebelik olmuyor diye bu adetin 2.-3. Günü yapılan testler gibi testler yapıldı mı size. Benim doktorum hala dene diyor bana hiç bir şeye bakmadı.

Kızlar size bir şey soracağım. Siz doktora gittiniz mi neden gebelik olmuyor diye bu adetin 2.-3. Günü yapılan testler gibi testler yapıldı mı size. Benim doktorum hala dene diyor bana hiç bir şeye bakmadı.
Yaain küçükse 1 sene normal diyolar yok geckinse 6aydan sonra bakılıyor hormon testler rahim filmi esden sperm testi vs

9 ay oldu korunmayı bırakalı ama 33 yaşındayım yani öyle uzun uzun bekleyeyim deneyeyim bir yaşta değilim bence
Aynı şekildeyiz canım hiç gebelik geçirmedim 35 yaşındayım 9 aydır deniyorum hsg çektirdim değerlerime bakıldı biraz amh düşük yaşıma bir de Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım malesef şimdi doğal yollardan bekliyorum malesef

Aynı şekildeyiz canım hiç gebelik geçirmedim 35 yaşındayım 9 aydır deniyorum hsg çektirdim değerlerime bakıldı biraz amh düşük yaşıma bir de Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım malesef şimdi doğal yollardan bekliyorum malesef
Ne güzel sana bakılmış canım en azından birşeyleri biliyorsun ben hiçbir şey bilmiyorum, alttan jinekolojik muayene yaptı birşey yok dedi o kadar. En iyisi doktor değiştirmek galiba

Ne güzel sana bakılmış canım en azından birşeyleri biliyorsun ben hiçbir şey bilmiyorum, alttan jinekolojik muayene yaptı birşey yok dedi o kadar. En iyisi doktor değiştirmek galiba
Tahlil yaptır canım bence kadın doğuma git en iyisi ben devlete gittim hepsini yaptım doktorum özelde hormon tahlilleri çok pahalı bilgin olsun

Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim o gün birliktelik oldu. Şubat ayında hamile kalıp kalbinin durması sonucu kürtaj olmustum. O ayda da tam yumurtlama gününü değerlendirmiştim bakalım bat 14-15 temmuz gibi

Back
X