BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Kızlar size bir şey soracağım. Siz doktora gittiniz mi neden gebelik olmuyor diye bu adetin 2.-3. Günü yapılan testler gibi testler yapıldı mı size. Benim doktorum hala dene diyor bana hiç bir şeye bakmadı.
Ortalama 8 ay ile 1 yila yakın bir süreyi normal görüyor doktorlar. Benim yaş sebebim ile doktora gittiğimde durumu anlatınca hormon testleri amh vs yapilmisti

Şurada yerimi alayım 😅Muhtemelen 15 temmuz bat. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum test yapmıyorum artık. İki yıldır deneyip hiç hamile kalamadım üç de başarısız tüp bebek denemem var. Tüp bebekle bile olmuyorsa doğal gebelik postunda ne işim var bilmiyorum ama Allahtan da ümit kesemem 🤲🌸
Abimin baldızı 10 yıldan uzun süre denedi tup bebek tedavileri vs. Nasibimizde yokmuş demek ki dedi. Doğal yolla hamile kaldi

Aynı şekildeyiz canım hiç gebelik geçirmedim 35 yaşındayım 9 aydır deniyorum hsg çektirdim değerlerime bakıldı biraz amh düşük yaşıma bir de Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım malesef şimdi doğal yollardan bekliyorum malesef
Beni prolaktinde hep yüksek oda engelliyo ya bende 35 yasindayim

Doktor dedi ki ovulasyon falan birakun bunlari takip etmeyin. Haftada 2-3 kez yeter dedi😊
Ya bencede ya bide bazı yerlerde okuyorum yok işte adet bittiminden itibaren devamlı gün aşırı ilişki, yumurtlama döneminde 3 gün üst üste ilişki falan. Kimisi diyor hergün olmaz sperm kalitesi düşer 2 günde bir. Kafa oluyor çorbaa

Kızlar merhaba reglime 5 gün var çatlatma iğnesi olmuştum bu ay markası nimo lütfen yardımcı olur musunuz gebelik var mı
1000010216.webp

25nde oldum Ganopeptly vuruldum bu ignede pozitiflik görmedim 4gun yapmıştım negatifti birde bu testle yaptım

Eklentiler

• 1000010225.webp
    1000010225.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 34
Back
X