- 1 Aralık 2020
- 81
- 23
- 38
- 34
- Konu Sahibi Hayalim kizim
Bende gördüm hayırlı olsun ınsallahAdete 4 gün kaldı sabah test yaptım sonuç bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm hayırlı olsun ınsallahAdete 4 gün kaldı sabah test yaptım sonuç bu
Gönlünüze göre olsun ınsallahİnanılmaz bir şekilde yok bakalım yarın oalcak mı ama akıntı var beeyaz
İnşallah sağolun kan veriince yazarım bakalım umarım pozitif çıkarBende gördüm hayırlı olsun ınsallah![]()
İnşallah sağolun kan veriince yazarım bakalım umarım pozitif çıkar
Insallah canım haber ver bizedeİnşallah sağolun kan veriince yazarım bakalım umarım pozitif çıkar
Çizgi vaarr sankiiiAdete 4 gün kaldı sabah test yaptım sonuç bu
Ben halen aynıyım sanırım adet olacağım belirtisiz kalan bir tek benMerhaba arkadaşlar ne durumdasınız![]()
Canım çizgi var gibi kan testi verdin miKızlar günaydın innovita marka 13 ü itibari ile gün gün yaptım varmı sizce diğeride early prediktör aynı dakika çıktı daha idrardan çekmeden
Var canım benceKızlar günaydın innovita marka 13 ü itibari ile gün gün yaptım varmı sizce diğeride early prediktör aynı dakika çıktı daha idrardan çekmeden
Ben bugün regl oldumMerhaba arkadaşlar ne durumdasınız![]()
Ne zaman adet tarıhınız benım de 3 gün varBen halen aynıyım sanırım adet olacağım belirtisiz kalan bir tek ben
İnşallah rabbım hayırlı zaman da nasıp etsın hepımızeBen bugün regl oldum![]()
Merhaba yumurtlama gördüğünüzde kaç gün degerlendiriyorsunuz acabaBende öyle 29unda catladı
Başka test bar mı? Awokx doğru diyorlar ama inşalah doğrudırEki Görüntüle 3617820 aawox tan yanlış sonuç alan var mı iki çizgi görüyorum ama aşırı kaşık ağrım var regl olmama 4 gün var
Maalesef yok, beta yükselmeden kan vermek istemiyorum . Yarın yeniden test alayım eczanedenBaşka test bar mı? Awokx doğru diyorlar ama inşalah doğrudır
Aminn inşallah bizler de görürüz o güzel zamanlarıİnşallah rabbım hayırlı zaman da nasıp etsın hepımıze![]()