- Konu Sahibi Hayalim kizim
Kaç aydır istiyordunuz acabaBen hem pik gördüğüm günü hemde silikleştiği günü değerlendirdim ve tuttu şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aydır istiyordunuz acabaBen hem pik gördüğüm günü hemde silikleştiği günü değerlendirdim ve tuttu şükür
Ben özelde verdim early predictör marka ama innovita ile de koyulugu takip ettim 13 itibarı ile o testim dün bitince geri predictör yaptım ahşap renkli bu sabah beyaz masadaki dünküAt bakalım canım hangi marka bir de sağlık ocağında mi verdin aynı gün çıkıyor mu
Canım yükleyince kalite bozuluyor gibi ama orijinalinde öyle değil şu an yüklediğim sanki dün ki hiç yok gibi çıkmış ama varAt bakalım canım hangi marka bir de sağlık ocağında mi verdin aynı gün çıkıyor mu
Anlamak için iki günde bir kan verip artışı gözlemleyin, tek değerle belli olmuyor şuan hamile sayılıyorsunuz hayırlı olsunKızlar sonucum 26,1 çıktı kimyasal mı geçiriyorum sizce bilenler lütfen söylesin ya 16 Temmuz son regl tarihim 5 6 yumurtlama her ay aynı tarihte yada genelde 18 de oluyorm normal mi bu değerin böyle çıkması yaşayan varmı artar mı
Tebrikler yumurtlama gününüze göre gayet iyi değerKızlar sonucum 26,1 çıktı kimyasal mı geçiriyorum sizce bilenler lütfen söylesin ya 16 Temmuz son regl tarihim 5 6 yumurtlama her ay aynı tarihte yada genelde 18 de oluyorm normal mi bu değerin böyle çıkması yaşayan varmı artar mı
Gerçekten öyle mi ya gbt ye sordum haftaya göre düşük felan dedi kimyasal olabilir dedi çok korktmTebrikler yumurtlama gününüze göre gayet iyi değer![]()
Teşkkür ederim canım inşallah artışı görebilirimAnlamak için iki günde bir kan verip artışı gözlemleyin, tek değerle belli olmuyor şuan hamile sayılıyorsunuz hayırlı olsun![]()
Siz chat gbt ye bakmayın. 11 bhcg ile öğremip doğuran tanıdıklarım varTeşkkür ederim canım inşallah artışı görebilirim![]()
Ayy inşallah rabbim nasip etsin görmeyi o günleri hepimize benim kaybım 2 tane oldu yine olur diye çok korkuyorum biri 2 aylıkken haberim yoktu kaybettim 2023 te diğeri acele ettim gittim tüp bebek yaptım Ocak ayında kimyasala döndü bu normal gebelik şu an kaybetcem diye çok korkuyorum 10 günlük süreç için değerim inşallah iyidir rabbim hepimizin yanında olsun korkuyorm sevinemiyorum bileSiz chat gbt ye bakmayın. 11 bhcg ile öğremip doğuran tanıdıklarım var
belirtin var diye mi test yapmıştın sen canımTeşkkür ederim canım inşallah artışı görebilirim![]()
siz ne durumdaydınız kaçırdım ben çok yanıt varBenim adetim hep duzensiz 35 bazen dahada erteleniyor takvime göre 17 temmuz bat gözüküyor bakalim sizde durumlar nasil
Ben ayın 9unda regl oldum artık bu aya kısmetsesiz ne durumdaydınız kaçırdım ben çok yanıt var
Evet yani en net belirgim ben 5 aydır regl öncesi göğüs hassasiyetimi kayıp etmiştim öncesi şişer ağrırdı regl başladığı an geçerdi bu sefer 5 6 Temmuz yumurtlamanın ertesi gün göğüs ucumda ağrı hissettim hala öyle sadece göğüs ucu agrısı dolgunşuk felanda yok 5 aydan sonra onu hissedince bide belim kırılmış gibi sol tarafım özellikle ağrıyordu bi gece felan yatamadım onun üstüne ben 12 itibari ile başladı negatif gördüm 13 te innovita ile hayalet 14 biraz daha 15 belirgin çizgi artısını gördüm işte bugunde predictör koyu beklerken açık çıkınca kan verdim koyulaşmayınca sürecim bu şekildebelirtin var diye mi test yapmıştın sen canım
Yarın yada cuma tekrar ver canım kötü düşünme güzel düşünEvet yani en net belirgim ben 5 aydır regl öncesi göğüs hassasiyetimi kayıp etmiştim öncesi şişer ağrırdı regl başladığı an geçerdi bu sefer 5 6 Temmuz yumurtlamanın ertesi gün göğüs ucumda ağrı hissettim hala öyle sadece göğüs ucu agrısı dolgunşuk felanda yok 5 aydan sonra onu hissedince bide belim kırılmış gibi sol tarafım özellikle ağrıyordu bi gece felan yatamadım onun üstüne ben 12 itibari ile başladı negatif gördüm 13 te innovita ile hayalet 14 biraz daha 15 belirgin çizgi artısını gördüm işte bugunde predictör koyu beklerken açık çıkınca kan verdim koyulaşmayınca sürecim bu şekilde
İçimi rahatlattın evet bende kendimi onunla teselli ediyorum ama yinede korkuyorum vallahi 6 da çatladı ovülasyon testine göre takip etmiştim bu ayYarın yada cuma tekrar ver canım kötü düşünme güzel düşüneğer yumurta 5 inde catladiysa daha bugün 11 dpo dasin ve bu değer ideal
O zaman daha 10 dpodasin aynı günlerimizİçimi rahatlattın evet bende kendimi onunla teselli ediyorum ama yinede korkuyorum vallahi 6 da çatladı ovülasyon testine göre takip etmiştim bu ay![]()
Özelde mi verdin kanı çok hızlı çıktıİçimi rahatlattın evet bende kendimi onunla teselli ediyorum ama yinede korkuyorum vallahi 6 da çatladı ovülasyon testine göre takip etmiştim bu ay![]()