BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

At bakalım canım hangi marka bir de sağlık ocağında mi verdin aynı gün çıkıyor mu
Ben özelde verdim early predictör marka ama innovita ile de koyulugu takip ettim 13 itibarı ile o testim dün bitince geri predictör yaptım ahşap renkli bu sabah beyaz masadaki dünkü 😞

Eklentiler

• 59A68020-2308-4A8C-B1B2-CE4899D5CD26.webp
    59A68020-2308-4A8C-B1B2-CE4899D5CD26.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4959.webp
    IMG_4959.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
Predictor da çizgi biraz daha belirginleşti 💕 regl gecikince kan vericem . İnşallah yalancı pozitif değildir ya

Eklentiler

• IMG_5653.webp
    IMG_5653.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar sonucum 26,1 çıktı kimyasal mı geçiriyorum sizce bilenler lütfen söylesin ya 16 Temmuz son regl tarihim 5 6 yumurtlama her ay aynı tarihte yada genelde 18 de oluyorm normal mi bu değerin böyle çıkması yaşayan varmı artar mı

Dün regl olmam gerekiyordu predictor early öylesine hayalet çizgi çıkarttı ki ben zor görüyorum başka da kimse görmüyor. Siz görebiliyor musunuz (kameram berbat ama zaten çıplak gözle bile zor görünüyor) koy u pembe predictor early, açık pembe bebetime

Eklentiler

• IMG_20250716_101036.webp
    IMG_20250716_101036.webp
    17 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar sonucum 26,1 çıktı kimyasal mı geçiriyorum sizce bilenler lütfen söylesin ya 16 Temmuz son regl tarihim 5 6 yumurtlama her ay aynı tarihte yada genelde 18 de oluyorm normal mi bu değerin böyle çıkması yaşayan varmı artar mı
Anlamak için iki günde bir kan verip artışı gözlemleyin, tek değerle belli olmuyor şuan hamile sayılıyorsunuz hayırlı olsun 🌸

Siz chat gbt ye bakmayın. 11 bhcg ile öğremip doğuran tanıdıklarım var
Ayy inşallah rabbim nasip etsin görmeyi o günleri hepimize benim kaybım 2 tane oldu yine olur diye çok korkuyorum biri 2 aylıkken haberim yoktu kaybettim 2023 te diğeri acele ettim gittim tüp bebek yaptım Ocak ayında kimyasala döndü bu normal gebelik şu an kaybetcem diye çok korkuyorum 10 günlük süreç için değerim inşallah iyidir rabbim hepimizin yanında olsun korkuyorm sevinemiyorum bile 😔

belirtin var diye mi test yapmıştın sen canım
Evet yani en net belirgim ben 5 aydır regl öncesi göğüs hassasiyetimi kayıp etmiştim öncesi şişer ağrırdı regl başladığı an geçerdi bu sefer 5 6 Temmuz yumurtlamanın ertesi gün göğüs ucumda ağrı hissettim hala öyle sadece göğüs ucu agrısı dolgunşuk felanda yok 5 aydan sonra onu hissedince bide belim kırılmış gibi sol tarafım özellikle ağrıyordu bi gece felan yatamadım onun üstüne ben 12 itibari ile başladı negatif gördüm 13 te innovita ile hayalet 14 biraz daha 15 belirgin çizgi artısını gördüm işte bugunde predictör koyu beklerken açık çıkınca kan verdim koyulaşmayınca sürecim bu şekilde

Evet yani en net belirgim ben 5 aydır regl öncesi göğüs hassasiyetimi kayıp etmiştim öncesi şişer ağrırdı regl başladığı an geçerdi bu sefer 5 6 Temmuz yumurtlamanın ertesi gün göğüs ucumda ağrı hissettim hala öyle sadece göğüs ucu agrısı dolgunşuk felanda yok 5 aydan sonra onu hissedince bide belim kırılmış gibi sol tarafım özellikle ağrıyordu bi gece felan yatamadım onun üstüne ben 12 itibari ile başladı negatif gördüm 13 te innovita ile hayalet 14 biraz daha 15 belirgin çizgi artısını gördüm işte bugunde predictör koyu beklerken açık çıkınca kan verdim koyulaşmayınca sürecim bu şekilde
Yarın yada cuma tekrar ver canım kötü düşünme güzel düşün 😊 eğer yumurta 5 inde catladiysa daha bugün 11 dpo dasin ve bu değer ideal

İçimi rahatlattın evet bende kendimi onunla teselli ediyorum ama yinede korkuyorum vallahi 6 da çatladı ovülasyon testine göre takip etmiştim bu ay 🥹❤️
O zaman daha 10 dpodasin aynı günlerimiz 😍 süper hiç merak etme ben de bugün awox yapacağım kan için pek zamanım yok inşallah ben de guzel haberler alirim

Back
X