- 16 Ağustos 2024
- 55
- 38
- 3
- 25
- Konu Sahibi Hayalim kizim
Teşekkür ederim dediğin gibi ne zaman nasipse ozaman oluyo Allah herkeze nasip etsin güzel bi duyguHayırlı olsun gözünüz aydın nasipte nezamansa ozaman olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim dediğin gibi ne zaman nasipse ozaman oluyo Allah herkeze nasip etsin güzel bi duyguHayırlı olsun gözünüz aydın nasipte nezamansa ozaman olucak
Ovulasyon testinizi atar mısınızArkadaşlar benımde adet gunum yarın. Aslında bnm cocugum olmuyor ama kafama takılan soru var sıze sormak ıstedım yumurtlamadan berı asırı bel ağrım var adet olacakmışım gıvı bacaklarım sızlıyo mıdem bulanıyo ara sıra yumurtlama bıttıkten sonra adetıme yakın tekrar yumurtlama akıntısı gıbı geldı bende acaba tekrarmı yumurtluyorum dıye test yaptım ıkısıde koyu gelmedı bırı daha acıktı yanı pik olmamıştı yunurtlama gunum değilmiş yarında adet olmam gerekıypr adet gunum hıc aksamaz normalde acaba bı mucıze olurmu dıye kendımı heveslendırıyorjm sızce gebelik varmıdır ayrıca dip not dusmek ısterım tup bebekle bıtanecık yavrum var ellerınızden oper![]()
Tamam atıyorumOvulasyon testinizi atar mısınız
Hangisi daha yeni ? Eğer koyu yakın zamandaysa gebelik olabilir. Benim öyle çıkmıştı
Biri dün silik olanda bugun yaptıgımOvulasyon testinizi atar mısınız
Tekrar yumurtlamış olabilirmiyimHangisi daha yeni ? Eğer koyu yakın zamandaysa gebelik olabilir. Benim öyle çıkmıştı
Tekrar yumurtlamış olabilirmiyim
Valla yarını beklıyorum dort gozle olmazsam pazartesi test alırım ama sanmıyorjm suan asırı belım be bacaklarım agrıyo ılk hamılelıgımdede boyleydımEmin olamadım![]()
Doğru dıyorsun valla belirsızljk benı bıtırıyo cok istiyorum kendılıgınden olsunTekrar yumurtlama olsaydı pik olmalıydı
Sız suan hamılemısınkzDoğru dıyorsun valla belirsızljk benı bıtırıyo cok istiyorum kendılıgınden olsun
Çok yeni 4+4 evet.Sız suan hamılemısınkz
Maşallh saglıkla doğar inşallh sız nasıl ögrendınız belirtileriniz neÇok yeni 4+4 evet.