BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Uzun zamandır yoktum kızlar nasılsınız bu ay sizin için çok güzel ve umutlu olsun Hayalim kizim Hayalim kizim sen nasılsın bu ay nasıl geçiyor regl erken geldi erken gebeliklerde çift çizgi görünce baya morelim bozuldu ilk defa bu ay reglden 3 gün sonra erken yumurtlama gördüm dün
Ben hiç iyi değilim canım benim hsg temiz hersey temiz çok şükür ama eşimin sperm sorumu varmış salı üroloji ye gideceğiz bakalim ne diycek 🥺

Uzun zamandır yoktum kızlar nasılsınız bu ay sizin için çok güzel ve umutlu olsun Hayalim kizim Hayalim kizim sen nasılsın bu ay nasıl geçiyor regl erken geldi erken gebeliklerde çift çizgi görünce baya morelim bozuldu ilk defa bu ay reglden 3 gün sonra erken yumurtlama gördüm dün
Morel bozma kuzum bu ay daha güzel geçer insallah🥰💗

Kızlar adetım uc gun gectı ovulasyon testı yaptım boyle sızce hamıle olabılırmıyım

Eklentiler

• IMG_6573.webp
    IMG_6573.webp
    95 KB · Görüntüleme: 30
Belirtilerin neydi acaba

aa ben bunu hcg testi sandım özür dilerim 😊😊
Keşke valla ben 5temmuzda normalde yumurtlama gunjm ogunden berı asırı belim agrıyp bacaklarım sızlıyo adet olucak gıbı adetkme yalında yumurtlama akıntısı gubj akıntım oldu test yaptım ovulasyon testı pık olmadı ve uc gun gecıktı hala asırı belim agrıyo bnm normalde bu kadar cokk belım agrımaz adete yakın agrırı bı ıkı gun kala gecer sımdı sureklı belımden duramıyorum ishal oldum normalde de sdete yakjn oyle oluruum kac gundur ıshalım yanı

Keşke valla ben 5temmuzda normalde yumurtlama gunjm ogunden berı asırı belim agrıyp bacaklarım sızlıyo adet olucak gıbı adetkme yalında yumurtlama akıntısı gubj akıntım oldu test yaptım ovulasyon testı pık olmadı ve uc gun gecıktı hala asırı belim agrıyo bnm normalde bu kadar cokk belım agrımaz adete yakın agrırı bı ıkı gun kala gecer sımdı sureklı belımden duramıyorum ishal oldum normalde de sdete yakjn oyle oluruum kac gundur ıshalım yanı
gebelik testi yapmadınız mı henüz?

kızlar bat dündü, perşembe günü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı 1 haftadır karnım ağrıyordu adet olacağım diye hissediyordum pazar günüde karın bel baş ağrısı oldu ama adet olmadım şu anda da hiçbir ağrım yok bugün yine test yapsam mı çok sabırsızlanıyorum bir yandan da yine negatif görürüm diye korkuyorum

Back
X