- 8 Ağustos 2023
- 695
- 218
- 23
- 27
- Konu Sahibi Hayalim kizim
İnşallah gebesinizdirEvet sıızn pik bnmkı ıkısıde koyu degıl test yapıcam yarım artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gebesinizdirEvet sıızn pik bnmkı ıkısıde koyu degıl test yapıcam yarım artık
İnşallh meraktan oluyorum zaten esımde ızın vermıyo almama napıcam bılmıyorumİnşallah gebesinizdir![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim eşim yanaşmadı sperm baktırmaya takviye deniyoruzBen hiç iyi değilim canım benim hsg temiz hersey temiz çok şükür ama eşimin sperm sorumu varmış salı üroloji ye gideceğiz bakalim ne diycek![]()
Insallah canim belki onda sorun işte bilemiyoruzkiİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim eşim yanaşmadı sperm baktırmaya takviye deniyoruz
Kaçıncı gününüz?İnşallh meraktan oluyorum zaten esımde ızın vermıyo almama napıcam bılmıyorum
Neyse en azından senin ki çaba göstermiş canımInsallah canim belki onda sorun işte bilemiyoruzki
3gun oldu yarın 4.gunum gecıkmelı esım bıktıgı ıcım testtwn ızın vermedı bakalım nasıl test yapıcam yada beklıcem ßelkıde adet olurum bakalım cok sancıl var zatenKaçıncı gününüz?
Gecikmeniz varsa test yapın siz eczaneye gidemiyor musunuz gidin alın işte3gun oldu yarın 4.gunum gecıkmelı esım bıktıgı ıcım testtwn ızın vermedı bakalım nasıl test yapıcam yada beklıcem ßelkıde adet olurum bakalım cok sancıl var zaten
3gun oldu yarın 4.gunum gecıkmelı esım bıktıgı ıcım testtwn ızın vermedı bakalım nasıl test yapıcam yada beklıcem ßelkıde adet olurum bakalım cok sancıl var zatenKaçıncı gününüz?
bugun hastaneye geldım test alıcam acıldede yapmıyolar kan veremıyorum oyuzden hastane cıkısı ılaç bahanesıyle gıdıp test alıcamGecikmeniz varsa test yapın siz eczaneye gidemiyor musunuz gidin alın işte
3-4 gün gecikmeye çıkardı heralde bilemiyorumArkadaslar test yaptım ama gorselde cok bellı degıl hemen sılık gozukuyo var gıbı aslında bn bakınca göruyorum yada oylemı gormek ıstıyprum bılmıyprum gecıkmeye net olması lazım yada gec dollenme felanmı var anlamadımm acaba bnm dısında goren varmı cızgıyı inşallh gec dollenmiştir
Bencede belkıde test yanlıştır bıtane daha aldım onuda yaprım yarın artık netleşmesse yokturdur bısey3-4 gün gecikmeye çıkardı heralde bilemiyorum
Aynen canım hayırlısı olsunBencede belkıde test yanlıştır bıtane daha aldım onuda yaprım yarın artık netleşmesse yokturdur bısey