BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Merhaba herkese günaydın 🩷 Sat 22 hazirandı. 3-5 temmuzda akıntı görünce bat'ımı 17-18 temmuz sanıyodum ve her gün yazdıklarınızı okuyodum 🤭 Ama sanırım benim ovülasyonum 8 temmuzdu ve bat'ım 22-23 temmuz sanırım. Tam net bilmiyorum düzensizlik var. Bu zamana kadar hep test yaptım negatifi gördüm. Bugün bi dürtü geldi ve yaptım. 2 tane laboquick , prodoctor ve awox. Hepsi 1 hafta öncesine kadar negatif veriyodu. Bugün silik çizgiyi gördüm hepsinde 🥹 akşam kan vereceğim. Dualarınızı eksik etmeyin 🩷

Merhaba herkese günaydın 🩷 Sat 22 hazirandı. 3-5 temmuzda akıntı görünce bat'ımı 17-18 temmuz sanıyodum ve her gün yazdıklarınızı okuyodum 🤭 Ama sanırım benim ovülasyonum 8 temmuzdu ve bat'ım 22-23 temmuz sanırım. Tam net bilmiyorum düzensizlik var. Bu zamana kadar hep test yaptım negatifi gördüm. Bugün bi dürtü geldi ve yaptım. 2 tane laboquick , prodoctor ve awox. Hepsi 1 hafta öncesine kadar negatif veriyodu. Bugün silik çizgiyi gördüm hepsinde 🥹 akşam kan vereceğim. Dualarınızı eksik etmeyin 🩷
Laboquick silikse doğru çıkıyor ve hemen çıktıysa 😊 hayırlı olsun. Fotoğrafı var mı 😊

Laboquick silikse doğru çıkıyor ve hemen çıktıysa 😊 hayırlı olsun. Fotoğrafı var mı 😊
Merhaba bi 10-15 sn içerisinde belirdi 🥹
sırasıyla laboquick, prodoctor ve awox
ilk fotoğraf 1 dk içerisinde çekildi. Diğer fotoğraf testleri yaptıktan 1-2 saat sonra çektim 🙈

Eklentiler

• IMG_6219.webp
    IMG_6219.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 15
  • E4BED062-497E-4365-8DE5-7DB7282F40CA.webp
    E4BED062-497E-4365-8DE5-7DB7282F40CA.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 15
maalesef düzensiz olduğum için tam net tarih bilmiyorum canım. Sat 22 haziran yumurtlama da muhtemelen 6-9 temmuz arasında oldu. Hemşire arkqdaşıma göre reglime daha 2-3 gün varmış
Rabbim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi akıntı göğüs ağrıdı ya da başka bir şey

Rabbim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi akıntı göğüs ağrıdı ya da başka bir şey

Amin çok teşekkür ederim inşallah, isteyen herkese nasip olsun. Aşırı duygusallığım vardı. Özellikle bel ve kasık ağrım vardı. Sağ kasıkta iğne batması oluyodu. Göğüs hassasiyetim vardı kenarındaki yuvarlaklar belirginleşmişti. Akıntım bir var bir yok gibiydi. Baş dönmem oluyordu ara sıra. Normal regl öncesi belirtilerimden çok farklıydı

Back
X