BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Test yapsana bir daha canım
Yaptım bugun boyle cıktı bnm gordugum sılık cıkıypr ama zaten varsada 2den cok az yukselmıştır bılmıyorum artık carsamba gunu bellı olur herseh

Eklentiler

• IMG_6696.webp
    IMG_6696.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar testlerime bakarmısınız yeşil olan awox diğeri bir gebein günlüğü reglime 6 gün var

Eklentiler

• IMG_1776.webp
    IMG_1776.webp
    10 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1780.webp
    IMG_1780.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_1778.webp
    IMG_1778.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 19
IMG_1808.webp
bugün de böyle gibi bilemedim 6 gün kalmış takvime göre canım

Eklentiler

• IMG_1798.webp
    IMG_1798.webp
    132,7 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1802.webp
    IMG_1802.webp
    84,2 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1804.webp
    IMG_1804.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 13
Cok met goruyorum ben var gıbı 2gun kala bı daha yap koyulasacktır ne samandır dusunuyodnuz sız bence var gıbı ınsallh😍
Ay bilmiyorum canım bugün daha belirgin gibi düne nazaranla 10 aydır deniyoruz hiç gebeliğim yok ağrılarım var pek emin değilim bat 6 gün kaldı her gün yapacağım herhalde 😂

Ay bilmiyorum canım bugün daha belirgin gibi düne nazaranla 10 aydır deniyoruz hiç gebeliğim yok ağrılarım var pek emin değilim bat 6 gün kaldı her gün yapacağım herhalde 😂
Bence kan vermen daha ıyı gıbı bekle ıkı gun sonra git kan ver net cıkar bı problemınız yoksa eger hamılesındır bende bugun regl oldum valla ekım gıbı tüp bebege baslarım bende

Bence kan vermen daha ıyı gıbı bekle ıkı gun sonra git kan ver net cıkar bı problemınız yoksa eger hamılesındır bende bugun regl oldum valla ekım gıbı tüp bebege baslarım bende
Öyle yapacağım bakalım üzüldüm ne zamandır gebelik istiyorsun benim yaşım 35 36 ya az kaldı o yüzden acele ediyorum

Öyle yapacağım bakalım üzüldüm ne zamandır gebelik istiyorsun benim yaşım 35 36 ya az kaldı o yüzden acele ediyorum
Bnm çok şükür bitane oğlum var rabbım ona sağlıklı uzun omur versın 25yasındayım bn ıkıncıyıde oglum buyumeden yapmak ıstıyorum ama kendılıgınden olsun ıstıyprum tekrar tup bebek surecıne gırmek ıstemıyorum yorucu bı surec

Back
X