Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar selam reglime 4 gün kala yani salı günü beta hcg testi yaptım 9,5 çıktı. Sınırda sanırım tekrar gitmelimiyim ?

Kızlar merhaba bende 2 aydır gebelik planlıyorum ovülasyon testiyle sat 28 ağustos bat 26 eylül yani yarin fakat ben 17-18 eylülde pik gördüm ve 19 unda silikleşmeye başladı yani çatlama gördüm reglimden 1 hafta önce yumurtlamam oldu bu da kafamı karıştırdı normalde çok düzenlidir ama gebelik olma ihtimali var mı bu şekilde göğüs hassasiyetim falan yok kremsi akıntı var sadece

selam,
17-18 ve 19 unu değerlendirdiysen tutmuş olma ihtimali yüksek bazen geç yumurtlama olabilir benim reglinin 16. gününde olmuştu

selam,
17-18 ve 19 unu değerlendirdiysen tutmuş olma ihtimali yüksek bazen geç yumurtlama olabilir benim reglinin 16. gününde olmuştu
Çok teşekkür ederim şuan dpo 6 dayım yarın eğer regl olmazsam testlere başlamayı düşünüyorum biraz erken olacak ama çok meraklanıyorum

bence bekle sonra heves kırıklığı oluyor
Çok haklısın geçtiğimiz ay ilk denememizdi ve yorumlardan hep ilk denememde oldu denildiği için bende öyle olur sandım ve inanılmaz derecede belirti yaşadım psikolojikmiş tamamen sonu hüsran oldu bu ay daha rahat ilerliyorum olursa olur olmazsa olmaz düşüncesine itmeye calısıyorum kendimi siz dpo kaçta test yapmıştınız

aşko bende öyle 4. ayda bebiş tuttu ama ilk iki ay inanılmaz gergin stresliydim ve reglimi bile geciktirdi sonra saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…