• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

mesela eltim hic beklemiyordu esi de sehir disindaydi 2 gunlugune geldi gitti bugun hamilelik haberini aldik hic oyle benim gibi de takip falan yapmiyor beklemiyordu nasipte olunca oluyor
Aynen öyle bir arkadaşımda hamileydi ve o ay imkan bile vermiyordu 1 kere oldu bu ay diye ama oldu yani

sözde ben bu ay ovulasyon testi de yapmayacaktım ama evde olanlar vardı yaptım, hatta sonra yeni paket sipariş ettim. Aynı gece 4 gibi uykumdan uyanıp siparişi iptal ettim, niye hatırlamıyorum rüya gördüm sanırım 😂 şimdi kendime sözüm var, bat gelmeden hamilelik testi yapmayacağım. İnşallah dayanırım, evde var çünkü
ben ovulasyon yapip gunlerinde degerlendirme yapacaktim dun pik gordum degerlendirdim ama bugun degerlendiremedim maalesef yani bu ayda istedigim gibi olmadi, test almayacagim nasip diyop bekleyecegim

Hiç muayene oldun mu benim adet ağrım başladı ateşimi ölçtüm 37 derece
muayene olamadim sadece kan verdim sonuclarini da gösteremedim reglin 2. gunu gel demisti gittim ama doktorum yoktu sonra sehir degistirdim baska doktora da gitmek istemedim kendi doktorumdan devam etmek istedim iste bu ay diyorum reglin 2. gunune denk gelecek sekilde randevumu alayim zaten regl olursam muayene falan olurum olmazsam da hamileyimdir zaten

muayene olamadim sadece kan verdim sonuclarini da gösteremedim reglin 2. gunu gel demisti gittim ama doktorum yoktu sonra sehir degistirdim baska doktora da gitmek istemedim kendi doktorumdan devam etmek istedim iste bu ay diyorum reglin 2. gunune denk gelecek sekilde randevumu alayim zaten regl olursam muayene falan olurum olmazsam da hamileyimdir zaten
İnşallah gerek kalmaz ve hamilesindir ama değilsende muayeneni olursun sorun varsa öğrenirsin bazen çok küçük şeyler bile neden olabiliyor ama inşallah hiçbir sorunun yoktur canım

Valla cnm icenler sabah aksam icmis ama ben sadcee sabahlari ictim tohum olarak satılıyor zaten bir çay bardağı sicak suyun icinde bir cay kasigi tohumu attim demlendi kendi kendine sonra ilikken ictim bu kadar adet bittikten sonra basladim adetliyken kesebiliyormus ve yumurtlamadan sonra birakmak gerekiyormus galiba ama burdaki biri yumurtlama olduktan bir hafta sonra birakmisti ve o ay hamile kalmisti
Demekki benim adetimi omu kesti acaba ondanda içmiştim çünkü

İnşallah gerek kalmaz ve hamilesindir ama değilsende muayeneni olursun sorun varsa öğrenirsin bazen çok küçük şeyler bile neden olabiliyor ama inşallah hiçbir sorunun yoktur canım
insallah dedigin gibi gerek kalmaz ben hayatimdaki herseyi savasarak ve sabrederek aldim vazgecmedim varsa verilecek bir savasimiz bunun icinde veririz bunun icin de sabrederiz yeter ki guzel olsun sonu💖

merhabalar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum 3 senelik evliyim Allah izin verirse bu ay biz de ilk defa deneyeceğiz şu an adetim 1-2 gün içerisinde bitecek bu ovulasyon testini ne zaman yapmalıyım adetim tahmini 23-24 ü gibi gelecek

Back
X