- 20 Nisan 2025
- 168
- 71
- 13
- 28
İnşallah canım dikkat et kendine hayırlısıSol kasık batması oluyor ara ara bel ağrım da var ama sabah Ankara'dan hızlı trenle konyaya geldim taksi servis derken bugün yolda geçiyor inşallah varsa da bir sorun olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım dikkat et kendine hayırlısıSol kasık batması oluyor ara ara bel ağrım da var ama sabah Ankara'dan hızlı trenle konyaya geldim taksi servis derken bugün yolda geçiyor inşallah varsa da bir sorun olmaz
Kesinlikle öyle dediğin gibi ama ben bu ay çok umutluydum oldu diye düşünüyordum büyük hayal kırıklığı oldu benim içininsallah dedigin gibi gerek kalmaz ben hayatimdaki herseyi savasarak ve sabrederek aldim vazgecmedim varsa verilecek bir savasimiz bunun icinde veririz bunun icin de sabrederiz yeter ki guzel olsun sonu![]()
Canm naptın sen oldun mu reglYa yarın ya da sonraki gün
Hoşgeldın canm ovulasyon testı adet bıtınce ertesı günden itibaren yapılır diye biliyorum hayırlısı olsun hakkımzda inşallahmerhabalar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum 3 senelik evliyim Allah izin verirse bu ay biz de ilk defa deneyeceğiz şu an adetim 1-2 gün içerisinde bitecek bu ovulasyon testini ne zaman yapmalıyım adetim tahmini 23-24 ü gibi gelecek
Ne yaptın regl geldi mi seninİnşallah canım dikkat et kendine hayırlısı
Hayır gelmedi arada Ağrı geliyor gidiyor sabah karşı dörtte ateşim düşmüştü sonra tekrar uyudum şuan sabah sekize geliyor saat ateşim tekrar yükselmiş 36.3 sonra 36.7 oldu yapay zeka bu yüksek sayılıyor dedi şuan ki durumdaNe yaptın regl geldi mi senin
Hayır olmadım henüz Ağrı gelip gidiyor ateşim düştü sonra tekrar baktım biraz yükselmiş anlamadım ama test yapacağım birazdanCanm naptın sen oldun mu regl
Canım adet baslangicidan 14.gun genelde ama benim mesela bugün 19.gun daha yeni yumurtam ovulasyonda koyu olmaya basladimerhabalar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum 3 senelik evliyim Allah izin verirse bu ay biz de ilk defa deneyeceğiz şu an adetim 1-2 gün içerisinde bitecek bu ovulasyon testini ne zaman yapmalıyım adetim tahmini 23-24 ü gibi gelecek
Yok cnm maalesef ornek olsjn sanaEki Görüntüle 3639749 kızlar bu ovulasyon testini bir yorumlasanız? Sizce Pik mi daha var mı?
Sizin 31.08 de catlamis tam umarımda benim öyle olur çünkü 18.gun bugün adet başlangıcından daha yeni olacak gibi duruyor. Sizin adetten itibaren kaçıncı günde tam koyu oldu?Yok cnm maalesef ornek olsjn sana
Cnm bnm sat 18-22 arasiydi sonra teste basladim 31 yumurtlama 1 -2 si gibi catlama oldu bir hafta sonra yumurtlamam oldu yaniSizin 31.08 de catlamis tam umarımda benim öyle olur çünkü 18.gun bugün adet başlangıcından daha yeni olacak gibi duruyor. Sizin adetten itibaren kaçıncı günde tam koyu oldu?
Anladım canım benim geç catlayacak demek kiCnm bnm sat 18-22 arasiydi sonra teste basladim 31 yumurtlama 1 -2 si gibi catlama oldu bir hafta sonra yumurtlamam oldu yani
Ayy hadi inşallah ya bende de yok şuan da ateş de ölçmedimHay
Hayır gelmedi arada Ağrı geliyor gidiyor sabah karşı dörtte ateşim düşmüştü sonra tekrar uyudum şuan sabah sekize geliyor saat ateşim tekrar yükselmiş 36.3 sonra 36.7 oldu yapay zeka bu yüksek sayılıyor dedi şuan ki durumda
Yaptın mı canım ne yaptınHayır olmadım henüz Ağrı gelip gidiyor ateşim düştü sonra tekrar baktım biraz yükselmiş anlamadım ama test yapacağım birazdan
Yaptım negatif yapay zekaya attım çok silik bir çizgi var diyor ama ben göremedim gerçi yapay zeka işte bazen kendi kendine bi şeyler çıkartıyorYaptın mı canım ne yaptın
İnşallah canım senin durumun ne kaç dpo oldunAyy hadi inşallah ya bende de yok şuan da ateş de ölçmedim