• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Hay

Hayır gelmedi arada Ağrı geliyor gidiyor sabah karşı dörtte ateşim düşmüştü sonra tekrar uyudum şuan sabah sekize geliyor saat ateşim tekrar yükselmiş 36.3 sonra 36.7 oldu yapay zeka bu yüksek sayılıyor dedi şuan ki durumda
Benim dünde bugünde aynı 36 çıkıyor normalde ne kdr olmsı lazmkı acaba yumurtlama günüm pazar pazartesydı ölmedim o zaman ateşi, ama gerçekten göğsüm sızlıyor pskoljkmi bilmiyorum vlla

Benim dünde bugünde aynı 36 çıkıyor normalde ne kdr olmsı lazmkı acaba yumurtlama günüm pazar pazartesydı ölmedim o zaman ateşi, ama gerçekten göğsüm sızlıyor pskoljkmi bilmiyorum vlla
Sabah ölçümü bazal vücut ısısı olarak ölçüldüğünde genelde dil altı yada vajinal olarak öneriliryor max 36.5 yumurtlama ya kadar olan 36.6-37 aralığı da yumurtlama sonrası diye geçiyor adete kadar yüksek kalırsa gebelik ihtimali yüksek deniyor düşerse de adet geliyor

İnan bende bilmiyorum 36 37 arası galiba

Sabah ölçümü bazal vücut ısısı olarak ölçüldüğünde genelde dil altı yada vajinal olarak öneriliryor max 36.5 yumurtlama ya kadar olan 36.6-37 aralığı da yumurtlama sonrası diye geçiyor adete kadar yüksek kalırsa gebelik ihtimali yüksek deniyor düşerse de adet geliyor

Dil altı ölçtüm 36.8 çıktı ben pek bilmediğim için koltuk altımdan ölçüyordum demekki yanliş yapıyormusum vlla iyiki bulmuşum burayı hergün yeni birşey öğreniyorum🥰

Dil altı ölçtüm 36.8 çıktı ben pek bilmediğim için koltuk altımdan ölçüyordum demekki yanliş yapıyormusum vlla iyiki bulmuşum burayı hergün yeni birşey öğreniyorum🥰
Tamam biraz araştırma yaptım burdan sabah yataktan kalkmadan hergün aynı saatte dil altı ölçümü yapmak gerekiyormuş aydınlandım vlla teşekkürler

Yaptım negatif yapay zekaya attım çok silik bir çizgi var diyor ama ben göremedim gerçi yapay zeka işte bazen kendi kendine bi şeyler çıkartıyor
Fotoyu karartma yapıp çizgileri daha net yapıyorlardı ama nasl bilmiyorum öyle daha net gözükür

Eklentiler

• IMG_9470.webp
    IMG_9470.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
Evet canım çıkmamış hayrlısı olsun inşallah olmasada ümidi kesmek yok devam inşallah Rabbim nasip etsin hayrlsyla en yakın zamanda isteyen herkese🤲🤲

Evet canım çıkmamış hayrlısı olsun inşallah olmasada ümidi kesmek yok devam inşallah Rabbim nasip etsin hayrlsyla en yakın zamanda isteyen herkese🤲🤲
Evet canım inşallah Rabbim en güzel ve kolay şekilde tez zamand anasip etsin hepimize inşallah

Back
X