Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Merhaba kızlar nasılsınız?
Galiba dün gece yumurtladım şeffaf yoğun bir akıntı geldi ve sağ sol kasık ağrıları vardı. Tabi ki değerlendirildi. Şimdi geriye 14 gün beklemek kaldı yani Bat 19-20 eylül gibi

cânimm insallah bu ay guzel sonuclar alırsın bu ay tutar da beklemek zorunda kalmazsinnn

yok canim.benimde bat 16 eylul 1 eylul yumurtlamaydi ama bende herhangi bir gogus agrisi veya siskinligi hatta hic bir belirti yok sadece ara ara sol kasigim kendini belli ediyor o kadar onu da belirtiden saymiyorum ben bu ay belirti aramayacagim

bunay akintimda takip yapamadim ovü testini yaptigim ilk gun pik gördüm degerlendirdim bat 16 eylül bakalim

bat ayni canim benimde 1 eylulde pik çıktı insallah guzel.hanerler aliriz
Benim 4 ünde pik çıktı. 5 inde silikleşti aslında ilk kez yaptım test. Hangi günler değerlendirilmeli tam bilmiyorum ama 4 ve 5 i değerlendirdik bakalım. Senin daha önceymiş pik şu an belirtin filan var mı

Benim 4 ünde pik çıktı. 5 inde silikleşti aslında ilk kez yaptım test. Hangi günler değerlendirilmeli tam bilmiyorum ama 4 ve 5 i değerlendirdik bakalım. Senin daha önceymiş pik şu an belirtin filan var mı
yunurtlamadan onceki gun yumurtlama gunu ve sonraki gunu degerlendirilmesi oneriyor bende 28 29 30 agustos 1 eylul degerlendirdim 3üde degerlendirdim ne olur ne olmaz diye, belirtim yok henuz cok erken 5 dpo dayim daha, 2 3 gun sonra dollenme olduysa belirti ufak ufak baslar ama umudum yok yani bilmiyorum, ben reglin ikinci gunune denk gelecek sekilde randevumumu aldim ne olacak bekleyeceğim

yok canim.benimde bat 16 eylul 1 eylul yumurtlamaydi ama bende herhangi bir gogus agrisi veya siskinligi hatta hic bir belirti yok sadece ara ara sol kasigim kendini belli ediyor o kadar onu da belirtiden saymiyorum ben bu ay belirti aramayacagim
Benim gögüs ağrım o kadar fena ki, gece ağrısından uyuyamadım, her döndüğümde uyandım niye böyle oldu anlamadım, dokunamıyorum. Normalde de bu kadar ağrımaz ve reglden 5 gün önce falan olur. Daha çok da var. Bu belirti mi değil mi bat gelince anlayacağız; aralıksız devam ediyor çünkü

Merhaba kızlar, ilk defa ovulasyon testi yapıyorum yorumlar mısınız? 4 Eylül fotoğraftan daha koyudu 5 Eylül de ise kasik ağrım ve akıntım vardi bugün ise test silikleşti gibi

Eklentiler

• IMG_20250906_145516.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 38
benim ayni zamanda baslayip ayni zamanda bitmis dongunuz kac gun acaba bazen testler yanlis cikarabiliyor 28 gunluk dongunuz varsa yumurtlama doneminde olmaniz gerekiyor
Döngüm 30 31 gün sürüyor ama test yanlış mış galiba bugün tekrar yaptım bir şey çıkmadı muhtemelen yeni yumurtlama dönemine gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…