Bence 10 eylülde heyecanla testlerle oynamaya başlayabilirsinizVallahi günler geçmiyorşimdi size bir sorum olacak. Ovulasyon testim 29 ağustosta zirve oldu, 30unda düştü; muhtemelen çatlama oldu. Benim yumurtlamadan sonra reglin gelmesi 14 değil 18 gün sürüyor. Döngüm 32 gün. Şimdi ben erken gebelik testlerini ne zaman yapmaya başlamalıyım? Bu sefer 5 awox early, 2 predictor early, 8-9 laboquick kaset test ile sürece hazırım ama cok da erken yapip uzulmek istemiyorum.
Bendede akıntı hiç yok mesela ama göğüs sızlaması , aşırı üşüme ve halsizlik var pskljkte olablr deyıp çok umut bağlamamaya çalsyrum kısıden kısye degsyr belirtiler işteYani akintim göğüs hassasiyeti vs vs yok hic bisey gecen aylarda hep vardi bu ay sifir
Ayyy inşallahhhh hep beraber sevindirsin Rabbim biziBence 10 eylülde heyecanla testlerle oynamaya başlayabilirsiniz
O zaman 10 eylül sabahını ilk denemeyle açayım; hadi hayırlısıBence 10 eylülde heyecanla testlerle oynamaya başlayabilirsiniz
Bende gogus hssasiyeti var ama az yani dokunamicak kadar degil halsizlik de sıcaktan diyorumBendede akıntı hiç yok mesela ama göğüs sızlaması , aşırı üşüme ve halsizlik var pskljkte olablr deyıp çok umut bağlamamaya çalsyrum kısıden kısye degsyr belirtiler işte
Hadi bakalm sabrszlkla beklyruz açılışı yapalım çarşamba günüO zaman 10 eylül sabahını ilk denemeyle açayım; hadi hayırlısı
Adet öncesi olur mu hiç?Bende gogus hssasiyeti var ama az yani dokunamicak kadar degil halsizlik de sıcaktan diyorum
Güncelleme beklerizO zaman 10 eylül sabahını ilk denemeyle açayım; hadi hayırlısı
Haber edeceğimGüncelleme bekleriz
Hamilelik ve regl belirtileri çok benzermiş, sivilce de her ikisinde olabiliyor; bat günümüz aynı, hemen umudu kesmeyinValla benim adet belirtilerim daha çok. Sivilceler çıktı yine. Bu aydan da çok umudum yok benim. Bat 17 Eylül..
bende yaptigim her iki testte ayni markaydi temmuzda tam pik olmadi bu ay tam pik oldu buda temmuzda yaptigimAslında ben laboquik kullandım daha önce onda tam pik gördüm iki aydır İnnovata kullanıyorum bunda böyle oluyor tam aynı renk olmuyor
evet canim ben randevu aldim 17 sine gidecegim bat 16 benimde reglin 2. gunune denk gelecek sekilde aldim olursam kontrollerimi yapacağım olmazsam da gebelik olduysa ona bakar her iki turlu de gideceğimSen ne durumdasn canm sen gdecektn demı doktora yanlsmı hatrlyrum
Adet oldum canım gerek kalmadı testeİnşallah canım önünümüzdeki günlere bakacağız artık çörek otu ve soğan kürünü deneyeceğim bu seferde birde incir kürü bar ama hepsi aynıanda olmaz belki hangisi daha iyi hangisinden başlasam bilemiyorum senin durumun ne oldu test yaptın mı
Canm olumsuz düşünme bekle bakalım bat olana kadar umut kesmeValla benim adet belirtilerim daha çok. Sivilceler çıktı yine. Bu aydan da çok umudum yok benim. Bat 17 Eylül..
Hayrlısı olsun canm bıdahakı aya yeniden inşallahAdet oldum canım gerek kalmadı teste
Aa çok üzüldüm ya ama bir daha ki aya tekrar deneriz hep birlikte umarım hepimiz için güzel sonuç veren bir ay olurAdet oldum canım gerek kalmadı teste
Aynen geç strese girmezsin erken yapınca negatiflik durumu oluyor yaTesekkur ederimbir hafta daha dayanayım o zaman
Ay aynı tarihler ama cok erken yapmıssınızzBen yine dayanamdım yaptım bu ayda testimibat 20 eylül bu arada
Dayanamıyorum da ben bacım shshshhs bekleyemiyorum yani sjsjsjAy aynı tarihler ama cok erken yapmıssınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?