İnşallah inşallah zaten artık ne kadar mutlu olmamda çok heveslenemiyorumBelki sizinki yalancı değildir. Sadece benim gibi çok heveslenmeyin diye söylüyorum. İnşallah gerçekten pozitiftir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah zaten artık ne kadar mutlu olmamda çok heveslenemiyorumBelki sizinki yalancı değildir. Sadece benim gibi çok heveslenmeyin diye söylüyorum. İnşallah gerçekten pozitiftir![]()
Bakalım artık beklicez mecburenSen benden bir gün öncesin canım bende 10 unda pik gördüm 11 inde silikleşti beklenen adet tarihim 25 i genelde bu şekilde oluyor benim. Bence erken daha yerleşme sürecinde olsa bile çıkmaz diye düşünüyorum
Doğru , neyse yap bakalım yarın ne olur. Bende internetten sipariş vermiştim gelmedi hâlâ , eczaneden gidip alsam mı diye düşündüm ama işte eczanede ne marka denk gelir bilmemBu akşam yaptığım days doctor dı canım eczane de ne bulursam onu alıyorum
Aynen eczanede o an ne varsa onu veriyorlar ama böyle önemli bir konu da böyle pozitif hataları olmaması lazım bazı insanlar 10 yıldır bu anı bekliyor yazık günah hayalleri ile oynuyorlarDoğru , neyse yap bakalım yarın ne olur. Bende internetten sipariş vermiştim gelmedi hâlâ , eczaneden gidip alsam mı diye düşündüm ama işte eczanede ne marka denk gelir bilmem
Sizin bat ne zamanDoğru , neyse yap bakalım yarın ne olur. Bende internetten sipariş vermiştim gelmedi hâlâ , eczaneden gidip alsam mı diye düşündüm ama işte eczanede ne marka denk gelir bilmem
Takviye kullanıyor musun.insallah ya yumurtlama akıntım bile o kadar az ki anlayamıyorum hiçBendede var canım ya , ouvulasyon yapıyordum önceden bıraktım, inşallah güzel haberler alırız![]()
Aynen öyle canım benim yaAynen eczanede o an ne varsa onu veriyorlar ama böyle önemli bir konu da böyle pozitif hataları olmaması lazım bazı insanlar 10 yıldır bu anı bekliyor yazık günah hayalleri ile oynuyorlar
Ya benim genelde adetlerim 34,35 günde bir falan oluyor ve takvime göre bugün adet olmam lazımdı ama olmadım. Bugün hafif arada belime bazen kasıklarıma ufak sancı girdi ama geçti dedim herhalde olacam olmadım. Bilmiyorum napsam test yapsam mı , belirti olarak da aman aman bi belirti yok sadece göğüslerimde çok sızı var ama adet zamanı diye mi bilmiyorum işte….Sizin bat ne zaman
Ben bi dönem diyetisyenimle birlikte glütensiz beslenme yaptım ve o dönem magnezyum ve inositol kullandım . Çok faydası oldu bana , zaten pcos olanın kullanması gerekiyormuş . Ve inan pcosu en düşük seviyeye düşüren tek şey glütensiz beslenme, düşün ben o dönemler 45,50 günde adet oluyordum beslenmeyi yaptığım ilk ay 29 gün üzerine adet oldumTakviye kullanıyor musun.insallah ya yumurtlama akıntım bile o kadar az ki anlayamıyorum hiç
Bende 10 unda pık gordum beklenen adet 25 pcosum ben amaSen benden bir gün öncesin canım bende 10 unda pik gördüm 11 inde silikleşti beklenen adet tarihim 25 i genelde bu şekilde oluyor benim. Bence erken daha yerleşme sürecinde olsa bile çıkmaz diye düşünüyorum
Bence yapabilirsin varsa artık çıkar herhalde canım insan böyle yapmadıkça da kafasına daha çok takılıyor acaba mi diyeYa benim genelde adetlerim 34,35 günde bir falan oluyor ve takvime göre bugün adet olmam lazımdı ama olmadım. Bugün hafif arada belime bazen kasıklarıma ufak sancı girdi ama geçti dedim herhalde olacam olmadım. Bilmiyorum napsam test yapsam mı , belirti olarak da aman aman bi belirti yok sadece göğüslerimde çok sızı var ama adet zamanı diye mi bilmiyorum işte….
Valla bi baktim böyle yalancı pozitiflik yaşayanları görünce umutlarım söndüAynen öyle canım benim ya
İşte , pek belirtim olmadığı için yapsam mı diye emin olamadım . Ama yapmadıkça da Belkide stres ettiğim için adet olamıyorum , böyle bi girdapBence yapabilirsin varsa artık çıkar herhalde canım insan böyle yapmadıkça da kafasına daha çok takılıyor acaba mi diye
Valla neresinden baksak dertİşte , pek belirtim olmadığı için yapsam mı diye emin olamadım . Ama yapmadıkça da Belkide stres ettiğim için adet olamıyorum , böyle bi girdap![]()
Resmi varmı bende de ara ara yanma oluyorİdrar yolu enf çok çektim. Cranberry ve canephron denediniz mi? Antibiyotiksiz ise yarayan yöntemler.
Artık yapıp negatifi görmekten yoruldum…. Yanımda test de yok almadım ne bileyimValla neresinden baksak dertyapsak ayrı yapmasak ayrı ama ben olsam dayanamam
Geç döllenmede olabılır kimyasal gebelıkte olabılır ınsallah gec dollenmedır sayı az olunca doktorlar hemen kımyasal dusunuyor ama o ona o kadarsa bakmıyor 2 gunde bır katlayıp ılerlerse inşallah hersey yolunda oluyorHamileyim ya ama degerim cok dusuk gec dollenme fln galiba ya 11.22
Ne kadar süredir deniyorsunuz canim bende aynı moddayım tertemiz negatif gördükçe moralim çok bozuluyorArtık yapıp negatifi görmekten yoruldum…. Yanımda test de yok almadım ne bileyim
En ıysıı awox erken gebelık benım adetıme 5 gun kala cıkarmıstı dusukle sonuclandı ama o teste guvenım tam trendyoldan 5 lı satılıyorBende arti med testinde geçen ay yaptım 3 tane hepsi pozitif verdi ama yalancı pozitifmiş şaka gibi yani
Sağol canım bende predictor almıştım onu bekliyorumEn ıysıı awox erken gebelık benım adetıme 5 gun kala cıkarmıstı dusukle sonuclandı ama o teste guvenım tam trendyoldan 5 lı satılıyor