Bakalım iki gün sonra tekrar denerim. Dun silik çıkınca bugun belki ilk idrarda daha belirgin olur demistim. Bembeyaz masallahdaha erken olabilir canim eger benim.gebelik varsa bugun bat mesela negatif çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım iki gün sonra tekrar denerim. Dun silik çıkınca bugun belki ilk idrarda daha belirgin olur demistim. Bembeyaz masallahdaha erken olabilir canim eger benim.gebelik varsa bugun bat mesela negatif çıktı
İnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda ben Allaha biraktim dun cok agladim cok uzuldum hala onun etkisindeyim ama hersey Allahtanbenim arkadaşımın da öyle oldu 4 haftalık mı ne kanaması oldu ama şükür şu an 4 aylık hamile umudunu kaybetme dua et hayırlısı neyse o olsun inşallah
Tesekkurleryine mümkünse doktora sorun mutlaka. İkisi de bitkisel ama herkesin ayni olmuyor bünyesi.
İnşallahİnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız![]()
Benim de bata 3 gün var bugün Test yaptım negatifdaha erken olabilir canim eger benim.gebelik varsa bugun bat mesela negatif çıktı
Bi iki gün daha bekle bence. Ben negatif görceğimi tahmin ediyodum zaten netleşsin diye yaptimBenim de 22 cesaret edip yapmadım henüz![]()
Gebelik test yaptım mi ondan sonra bir dahaİnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda ben Allaha biraktim dun cok agladim cok uzuldum hala onun etkisindeyim ama hersey Allahtan
Kan testin kaç çıkmıştı canım ilk sonucunda , bence şuanda hala umut var söylediğinde çünkü benim mesela şuanda resmen regl kanamasına çevirdi kahverengi başlayıp ama sen sadece silme ile geliyor dediğin lekelenme olaraksa bence yükselecek inşallahBnm suan gecikmemin ikinci gunu 28 gunde bir regli oluyorum 14 unde olmadim iste 13 unde lekelenmem basladi dun test yaptim golge gordum kan verdim pozitif doktor progestan basladi onu kullaniyorum hafif agrilarim var sildigimde geliyor sadece
Bende şimdi yine yaptım gölge gibi ama gözüme mi öyle geliyor anlamadım gözümle bile secemiyorum fotoda ztn çıkmaz bugün gecikmenin 2. Günü deli olacamİnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda ben Allaha biraktim dun cok agladim cok uzuldum hala onun etkisindeyim ama hersey Allahtan
Üzülmeeee ben hissediyorum yerleşme kanaması o. 3günden fazla değilse bi de kırmızı değilse yerleşmedir. Bence hiç korkmaİnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda ben Allaha biraktim dun cok agladim cok uzuldum hala onun etkisindeyim ama hersey Allahtan
Cnm bnmde oyleydi iste golgeydi ama kasetler yaptim ben kan ver bnceBende şimdi yine yaptım gölge gibi ama gözüme mi öyle geliyor anlamadım gözümle bile secemiyorum fotoda ztn çıkmaz bugün gecikmenin 2. Günü deli olacam
Cnm iste cumartesi basladi o lekelenme bgn 4. Gunu hayirlisi olsunÜzülmeeee ben hissediyorum yerleşme kanaması o. 3günden fazla değilse bi de kırmızı değilse yerleşmedir. Bence hiç korkma
Yok benimki erken gebelik testi awox arkadaşımda şimdi öğrendi oda 26.44 mis değer daha önce o 3 kimyasal yaşadı diye korkuyor ama adetine 3 gün var yükselir inşallah onunda yaaCnm bnmde oyleydi iste golgeydi ama kasetler yaptim ben kan ver bnce
Canım gölge gibi emin değilim diyorsan vardır ben bugün yaptım bembeyaz negatif şüpheye yer kalmıyorBende şimdi yine yaptım gölge gibi ama gözüme mi öyle geliyor anlamadım gözümle bile secemiyorum fotoda ztn çıkmaz bugün gecikmenin 2. Günü deli olacam
Yarın kan verecem ya artık düşünmekden beynim agridiCanım gölge gibi emin değilim diyorsan vardır ben bugün yaptım bembeyaz negatif şüpheye yer kalmıyor
İhtimal hala olabilir kimi geç öğreniyor benimde 2 gün geçti bakalım kan verecem eğer yarına kadar olmazsamAay kızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım. Benim düzenlidir öyle gecikme olmaz çok nadirdir. Bu ay ovülasyon testi yaparak pik günümü değerlendirdik. Az önce awox erken gebelik yaptım ama ilk idrar değildi ve negatif çıktı. Hiç belirtim yok bu arada. Yine de pozitif olma ihtimali var mıdır ki![]()
İnsallah geçer canim.Çok stres yapmayaya calis.Tekrar kan verdiğinde belli olur.Cnm kanamam yok suan dunde yokmuş sari akintiymis sadece lekelenmem var ama insallah gecer
Hadi inşallah. Hangi marka ile yaptinizBende şimdi yine yaptım gölge gibi ama gözüme mi öyle geliyor anlamadım gözümle bile secemiyorum fotoda ztn çıkmaz bugün gecikmenin 2. Günü deli olacam