Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Chat gpt bana da öyle dedi işte. Yunurtlamadan 14 gün sonra adet olmam gerekiyormuş normalde benim adetim piki gördükten 10 gün sonraydı ama olmadım. Stresten mi neyden bilmiyorum ama anlayamadım bende
Benimde geçen ay doğruysa eğer yumurtalamadan tam 20 gün sonra regl oldum, yani artık kafayı sıyırcaz bu gidişle ne olduğunu anlayana kadar

Çok bekletmez bi dahaki aya olur inşallah.Uzun süredir mi deniyorsunuz?
Yok canim ben ikinci olacsk mi diye umutlanmistim ilk defaa farkli bir belirti görünce arada bir tane dis gebeligim oldu 1 tanede cocugum var sonra bir daha olamdim hamile

Seninki daha da üzücü ve yorucu bir süreç oluyor bu erken gebelik testleri yapmak sürekli adetten önce test yapmak da iyi değil sonra böyle pozitif oluyor ama kimsayal olduğu için kan ver dur..o yüzden en iyidi gebelik bir hafta geçince kan vermekmis ama tövbe dayanamıyoruz ki yani bende dahil cnm

Evet ama doktorda bunun tespit edilmesi çok kıymetli dedi ben test yapmamış olsam gormeyecektim belki tüplerde falan buyuyecekti eğer dış gebeliksede çünkü regl oldum ama değerler sifirlanmiyor çok sinir bozucu

Kizlar merhabalar hiç ovulasyon testi kullanmadım yeni aldım regli olursam ondan sonra başlarım diye reglime 3 gün kaldı son 6 gün kaladan başladım en son ki bugünden elimde de gebelik testim yok yapmak için de adet gecikmesini beklicem bazıları gebeliği bununla öğreniyormus diye bir umut sizce yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250919_111245.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 42
Gebelik olabilir

İnsana böyle umut verici şeyler olunca da daha çok üzülüyor ya bende bugun eczaneden test alayım dedim görmeden vermişti şansıma yine days doctor çıkt neyse mecbur yaptım silik çizgi çıktı tabi yine güvenemiyorum tekrar test alicam gerçi daha önceleri days doctor da bende hiç böyle pozitif vermiyordu ama

Elinde başka marka test varsa yap bence
Of şansıma bu sabah eczaneden test alayım dedim yine days doctor koymuş poşete görmedim e tabi mecbur yaptım silik çizgi çıktı daha önce de defalarca days doctor almıştım ama pozitif vermiyordu bi geçende bi de bugün verdi ama çok silik mecbur tekrar test alicam artık gerçi adet günüm geçti olsa daha belirgin çizgi olmaz mıydı ya

Yok canim ben ikinci olacsk mi diye umutlanmistim ilk defaa farkli bir belirti görünce arada bir tane dis gebeligim oldu 1 tanede cocugum var sonra bir daha olamdim hamile
Allah bağışlasın canım.Yumurtlama döneminde ilişki olsaydı regl gecikene kadar yine umut olurdu.Sebepsiz ara kanama yaşayan oluyormuş.Ben yaşamadım hiç.Önemli bisey olsa dr söylerdi zaten.Allah gönlüne göre saglikli bir evlat daha versin.Aratmasın insallah.

En alttaki koyu olan gebeliğe işaret olabilir.Bi test yapsanız çıkar idrarda buyuk ihtimal.

Artimed zaten biliyorduk ama days doctor dan da uzak durun kızlar hep yalancı pozitif veriyor insanı hayal kırıklığına ugratiyor

Bir daha days doctor pozitifliğinden sonra yine başka marka da negatifle yüzlestim bi de benim düzenli olur senede 1 kere falan gecikir o da bu defa olacak sanırım

Kızlar bugün benim regl günüm normalde öğlen 11 12 gibi regl olurum şuan olmadım 4 gündür özel bölgemin girişinde zonklama sızlama tarzı ağrı var. Makata da vuruyor ağrısı hayatımda ilk kez böyle birsey yaşıyorum ve göğüs ağrımda devam ediyor.Böyle birsey yaşayan duyan oldu mu ?

Gebelık varsada olabıluyor hormonal olarak da olabılıyor bu durum kesınlık için muhakakk test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…