Bana doktor pcos görünümün var dedi ama hep 28 günde 1 regl olurum ben 28 yaşındayım ilk defa bir doktordan duydum pcos oldugumu ama daha bilgi vermediÖyle oldu bende anlamadım bende pco var belki de ondan dolayı yanlış saptadı günleri testler he birde döngüm uzun benim 30 31 gün geçen ay 33 oldu mesela
Ben de tam anlatayım bana da ikinci kez söylenildi bu tam olarak pcos görünümü dedi, ilk çocuğuma hamile kalmaya çalışırken gitmiştim bide doktora o zaman söylenmişti ama ben bir senede gebe kalmıştım ona. Bu sefer bir buçuk yıl oldu bu ayla birlikteBana doktor pcos görünümün var dedi ama hep 28 günde 1 regl olurum ben 28 yaşındayım ilk defa bir doktordan duydum pcos oldugumu ama daha bilgi vermedi
fsh lh değerlerimden dediki erkek hormonların daha fazla çalışıyor , biz daha ilk defa denedik ondada başıma gelenleri okumussundur zatenBen de tam anlatayım bana da ikinci kez söylenildi bu tam olarak pcos görünümü dedi, ilk çocuğuma hamile kalmaya çalışırken gitmiştim bide doktora o zaman söylenmişti ama ben bir senede gebe kalmıştım ona. Bu sefer bir buçuk yıl oldu bu ayla birliktebenim de adetlerim felan düzenliydi taa ki üç aylık korunma iğnesi vurdurana kadar ondan sonra kaymalar başladı zaten o iğneden sonra korunmayıp çocuk istemeye başladım yaşımda var belki onun etkisidir 31 yaşındayım
Ya belli belirsiz bişey var gibi ama emin olamadım bi kan verseniz ? İlk idrar mı bu benimde bat 25 eylül kasık ağrısı var yalnızca sol taraftaSelam kızlar, dün ve bugün test yaptim gözle zor görülür silik cizgi cikti. Bata henüz 3 gun var sadece kasik ağrım var. Dpo 11 eylüldeydi . Sizce gebelik ihtimali var mı? Napsam kafam cok karisti
Fotoğrafta adam akıllı belli olmuyor ama gözle görülüyor kendimden şüphe duymaya başladım artik
Teşekkür ederimgayet guzel bi yukselis insallah devam eder hayirli olsun
Gebelikte her gün aynı belirtiler olmuyor, bazen hiç hamile değilmiş gibi hissedebiliyor insan...Kızlar birsey soracağım şimdi bu ay benim yumurtlama sonrası bi kaç tane belirgin belirtim oldu ben umutlandım falan sonra regle 2 gün kala test yaptım days doctor pozitif çıktı ertesi gün başka marka negatif çıktı ve benim belirtiler azalmıştı akıntı falan da kesilmişti sadece biraz göğüs hassasiyeti ve hafiften ağrılar vardı ama çok hafif benim bat dündü bugün de hala regl gelmedi bugün akıntı tekrar geri geldi kremsi ve arada belime çok cok az ağrı gelip gidiyor hafif batma çok aklım karıştı ya yaşayan fikir verebilir mi
Maşallah çok sevindimmKan verdim bu sabah akşam sonucu e nabızda gördüm hcg 53,3 çıkmış galiba hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin
Çalışıyorum ben çıkana kadar dr kalmıyor kiYa belli belirsiz bişey var gibi ama emin olamadım bi kan verseniz ? İlk idrar mı bu benimde bat 25 eylül kasık ağrısı var yalnızca sol tarafta
Geç yumurtlama olmuş benim de aynı adetim üç gün gecikti bugün trst yapıyorum bi şey yok anlamadım bu işiBenim de 25 Eylül bat ama ben dpo7deyim henüz nasıl 14 gün olabilir sizin reglden hemen sonra mı yumurtladınız
Evet o da kötü ciddi anlamda yıpratıcı ama en azından sperm sağlıklı ulaşıyor yumurta dölleniyor tüplerin tıkalı felan değil yaniii iyi yanından bakalım işte napalımfsh lh değerlerimden dediki erkek hormonların daha fazla çalışıyor , biz daha ilk defa denedik ondada başıma gelenleri okumussundur zaten
Cnm valla ztn degerimde cok dusuk yani hala kanamam var ztn bnce o kurtaji sebebini anlamak icin istedi ama gerek kalmaz 11 degerim ne olucak kiCanım merhaba giremediğim için görmemişim yazdıklarını. Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok şükür gebe kalabiliyorsun inşaAllah bir sonrakini sağlıkla kucağına alırsın. Kürtaj gerekebilir cümlesini görünce hemen yazmak istedim. Doktorlar ya bilmediklerinden ya kötü niyetlerinde bunu söylüyorlar bilmiyorum. Ben düşükler yaşadım canım seninki düşük bile değil kimyasal ne kürtajı yapacakmış acaba. Bir keresinde 9.haftada bebek gelişmedi kalp atışı da duyamadım. Ama betam 1ü binlerde ve neticede 9 haftalık da gebeydim. Her neyse beta düşmeye başladı ve kanama da geldi. Ancak kontrole gittiğimde içeride parça var dedi doktor bu düşmez kürtaj şart. Ben zaten aşırı üzgün ve kötüyüm bir de kürtaj ücreti de çok fazlaydı. Dedim ki biraz daha bekleyeyim olmazsa bir hafta sonra geleyim düşmezse yaparız. Bu düşmez yalnız söyleyeyim dedi. Ben ısrar edince tamam dedi. O gün bir önceki düşüğümü hatırladım bana hap vermişlerdi rahmi eski haline getiren, aşırı kanama önüne geçen ve içeride kalan parçaları dışarı atan. Ya dedim niye bunları denemeden hemen kürtaj diyorlar? Gittim kendim o ilacı aldım bir de aktara gidip 1 lt cam şişede satılan hayır suyu aldım. Hem ilacı hem hayıt suyunu içtim böyle beş gün günde 3 kez ikisini de. Sonra benden kocaman bir pıhtı parçası düştü. Doktora gittiğimde inanılmaz ama hiçbir şey kalmamış dedi. Siz hiçbir şey denemediniz li diyemedim o gün zaten tükenmiştim. Canım bunlar 8.ve 10.haftalarda olan şeyler düşün... şu anda senin rahmin için kürtaj iyi bile olmaz çok üzücü bunların konuşulduğunu görmek. Lütfen kürtaj olma doğal yoldan at istersen hapın adını da yazayım özelden...
Gidicem cnm ztn develete aldim yani cogu kimyasal gecirdigini anlamiyomus bile ne kurtaji anlam veremedim stn olan parca seklinde geldi gecen suan sadece kanama car ama sancisi da cokNasıl ya kimyasal da ne kürtajı.Zaten sağlıksız oldugu ve tutunamadigi için kanama oluyor.O sekilde atılıyor.Baska bir doktora görünmek istemez misin?Çok şaşırdım doğrusu.
Sız yaptınız mı test benımde bat 25Benim de 25 Eylül bat ama ben dpo7deyim henüz nasıl 14 gün olabilir sizin reglden hemen sonra mı yumurtladınız
Aynen öyle canım benim 6 haftalık dusuge ozel kurtaj dedı devlet gerek yok dedı yanı bende bule boyleykenCnm valla ztn degerimde cok dusuk yani hala kanamam var ztn bnce o kurtaji sebebini anlamak icin istedi ama gerek kalmaz 11 degerim ne olucak ki
Evet cnm haklisin bi beta baktiricam sadece ama esim dedi ille gidelim diye bakalimAynen öyle canım benim 6 haftalık dusuge ozel kurtaj dedı devlet gerek yok dedı yanı bende bule boyleyken
Kürtaj diye neden dediler acaba benim dr beta baktırıyor 2 günde bir ama henüz kürtaj falan bişey demedi gözlemliyor sadece çok şaşırdım kese bile olmazki 11 değerinde neyi kürtaj yapacaklarEvet cnm haklisin bi beta baktiricam sadece ama esim dedi ille gidelim diye bakalim
Ultrason falan baktılar mı canımEvet cnm haklisin bi beta baktiricam sadece ama esim dedi ille gidelim diye bakalim
Bakti cnm bisey gozukmedi yani kurtaji bnce kimyasalin sebebini anlamak icin yapicakti diye dusunuyorum bnUltrason falan baktılar mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?