• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar bi bakar mısınız regle 11 gün var 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Eklentiler

• IMG_8578.webp
    IMG_8578.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_8579.webp
    IMG_8579.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_8580.webp
    IMG_8580.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8581.webp
    IMG_8581.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_8582.webp
    IMG_8582.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar selammm Awox test yaptım 2.cizginin orda iki tane nokta çıktı test bozuk mu

Kızlar bende sankı adet oldum olucam çok ıyı hısedıyorum kasıklarıım ağryr sanki aktı akıcak gbı hısedıyorum daha regl 6 gün var 😪

Kızlar benim 2 Eylülde Ovülasyon pik oldu. 17 Eylül de bat olur. Göğüslerimde acı yok ama çok şişkinlik var. Aynı şekilde karnım da öyle. Gaz mı şişkinlik mi bilmiyorum. Adet öncesi de sanki karnım böyle şişiyordu o yüzden farklı bir belirti arıyorum kendimde ama bulamıyorum :( erken gebelik testini pazar günü yumurtlamadan 12 gün sonra yapsam mı acaba?

Kızlar benim 2 Eylülde Ovülasyon pik oldu. 17 Eylül de bat olur. Göğüslerimde acı yok ama çok şişkinlik var. Aynı şekilde karnım da öyle. Gaz mı şişkinlik mi bilmiyorum. Adet öncesi de sanki karnım böyle şişiyordu o yüzden farklı bir belirti arıyorum kendimde ama bulamıyorum :( erken gebelik testini pazar günü yumurtlamadan 12 gün sonra yapsam mı acaba?
Valla bende pazar yapmayı planlıyorum testi, seninle tarihlerimiz aynı.

Ben şu an dpo 10dayım. Ama döngüm uzun sürüyor bat:17 eylül. 10 gündür gögüslerimde hassasiyet var dokunamıyorum; bir de kasıklarımda arada adlandıramadığım bir şeyler oluyor sancı gibi. Bugün de yataktan mide bulantısıyla kalktım ama erken kalkmıştım belki de ondandır. Bir de avuç içlerimde yanma hissettim dün gece ilk defa. Bunlardan psikolojik olmadığına emin olduğum tek belirti gögüslerim 😂 onun dışındakiler beynimin bir oyunu olabilir. Yarın ya da perş sabah bir predictor early yapacağım sanırım
Ben de güncelleme vereyim, bugün kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oldu hep, işyerinde çok zorlandım. Gögüsler aynı devam ediyor. Başka bir gelişme yok

Back
X