• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Nerdesinnnn canımmmm öldüklerini meraktan😁🤣
Kuzuum valla enabızı yenilemekten parmağım uyuştu hala yok 🥲 biraz araştırdım, çoğu kişi ya gece ya ertesi sabaha düşüyor enabıza demiş. Böyle olacağını bilsem acile giderdim, yakın diye aile hekimine gittim 🤣

ayniyiz benimde bat 19 eylul belirti var mii
Yumurtlamadan sonra akıntım önce beyaz krem gibi bir gün sürdü daha sonra hafif sarımsı daha sıvı oldu o da bir gün falan sonra normalşeşti daha önce öyle bi akıntım olmamıştı hiç hafif kasık ağrısı var bikaçgğndür dün sol kasığımda batma oldu çok hafif iki gündür de sağ göğüs ucumda sızlama var ama kendimi dinliyorum galiba psikolojik de olabilir geçen ay daha yoğun yaşamıştım çünkü bu ay hep ovulasyonla takip ettim yumurtlamadan sonra dalgalandı tamamen silikleşmesi bugün de yaptım belirgin yine ama bilemiyorum cnm

Hadi bi delilik yap acile gittt🤣🤭🤭😂😂😁😁
Kuzuum valla enabızı yenilemekten parmağım uyuştu hala yok 🥲 biraz araştırdım, çoğu kişi ya gece ya ertesi sabaha düşüyor enabıza demiş. Böyle olacağını bilsem acile giderdim, yakın diye aile hekimine gittim 🤣
Ben uzaktan herşeyi okudum ilk kez yazıyorum evet bence de acile gitmelisin hem de hemen :D

Ocak ayından beri deniyorum bir kimyasal gebeliğim oldu ocakta ondan sonra takıntı yaptım herhalde olmuyor
Bende 6 aydır deniyorum daha günü vakti var demekki evet çok takınca stresten kaynaklı olmuyor evet biliyorum cok zor ama bıraz daha salarsak eminim daha çabuk olcak canm 🤗

Bende 6 aydır deniyorum daha günü vakti var demekki evet çok takınca stresten kaynaklı olmuyor evet biliyorum cok zor ama bıraz daha salarsak eminim daha çabuk olcak canm 🤗
İnşallah Allah dualarımızı kabul eder ovulasyın denedim olmadı doktora gittim sorun yok olur diyor bilmiyorum sanırım bir yerde hata yapıyorum ama nerede bilmiyorum vitamin takviyesi kullanıyorum sigara alkol kullanmıyorum

Yumurtlamadan sonra akıntım önce beyaz krem gibi bir gün sürdü daha sonra hafif sarımsı daha sıvı oldu o da bir gün falan sonra normalşeşti daha önce öyle bi akıntım olmamıştı hiç hafif kasık ağrısı var bikaçgğndür dün sol kasığımda batma oldu çok hafif iki gündür de sağ göğüs ucumda sızlama var ama kendimi dinliyorum galiba psikolojik de olabilir geçen ay daha yoğun yaşamıştım çünkü bu ay hep ovulasyonla takip ettim yumurtlamadan sonra dalgalandı tamamen silikleşmesi bugün de yaptım belirgin yine ama bilemiyorum cnm
bende de ayni belirtiler canim bata 1 hafta kala ovulasyon tekrar pozitif oldu insallah bebisler tutunmustur ya🥹

Kızlar merhaba nasılsınız var mı bir gelişme dodo1234 ve asyakarabey nerelerdesiniz

Eklentiler

• IMG_1305.webp
    IMG_1305.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 70
Back
X