• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Hanileyimm 🥰🥳♥️ 70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Kuzuuummmmm çookkkk sevndimmmmm ayy saglkla alll kucagına kuzum gayet ıyı bence degerlern dahada yükselecek stres yapma sayıyı erken daha zaten, çok şükürrr Rabbim hayrlsıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh🥰🥰😍😘😘💕💕🌹🌹🤲🤲🤲

Kuzuuummmmm çookkkk sevndimmmmm ayy saglkla alll kucagına kuzum gayet ıyı bence degerlern dahada yükselecek stres yapma sayıyı erken daha zaten, çok şükürrr Rabbim hayrlsıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh🥰🥰😍😘😘💕💕🌹🌹🤲🤲🤲
çook şüküüür kuzuuum 🥰🥰♥️♥️♥️♥️ inşallah her şey yolunda gider, dua et benim için 🙏 senin de güzel haberlerini en kısa sürede alacağız, kutlayacağız inşallah 💃🏻 çoook dua edeceğim 🌸🙏

çook şüküüür kuzuuum 🥰🥰♥️♥️♥️♥️ inşallah her şey yolunda gider, dua et benim için 🙏 senin de güzel haberlerini en kısa sürede alacağız, kutlayacağız inşallah 💃🏻 çoook dua edeceğim 🌸🙏
Dualarımdasınn kuzum herkese dua edıyorum inşallah Rabbim hepimizn dualarnı kabul eylesın inşallah ALLAH razı olsun çiçeğim mm🌹😍😘

ay ne çok sevindim ya rabbim hayırla huzurla mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yuvanıza hiç gölge düşmesin çok mutlu bir aileniz olsun inşAllah. hayırlı olsun bebeciğiniz 🤍🌸
Yaaa ne kadar tatlısınız, ne güzel dualar bunlar 😍♥️ amin inşallah 🙏🌸 içinizden geçen her şeyin en kısa sürede olmasını dilerim ben de 🥰🙏
Kocaman sarılıyorum size ♥️

Benimde 27 eylul reglim bugun başıma ilk defa bir sey geldi bel agrisi ile uyandim laboboya gittim kan geldi reglime 14gun var şaşırdım yerlesme mi

Kizlar bı bakar mısınız regle 6 gün var ben çok silik görüyorum

Eklentiler

• 1000015272.webp
    1000015272.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
Back
X